Adventsmys



Igår pysslade vi & donade både inne & ute. Som vanligt var ju hälften att uteslingorna trasiga, ha ha. Men har iaf köpt en ny, ska inhandla några till i veckan. vill ha många varv runt uteträden =)
Tvättade & strök de nya gardinerna & hängde upp i kök & v-rum. De andra får vänta tills nästa helg.
Adventstiden är nog den som är mysigast! Milt sken från alla ljusstakar i fönstren, tända ljus på spiskransen med granris runt om ,  ombonat & mysigt! Glögg & pepparkakor och härlig julmusik i högtalarna!

Gjorde lite chokladkola & whiskykola igår, samt bountys.
Imorgon blir det saffransskorpor =) Julgodis & julbaket är det roligaste!

Idag är det plugg sen jobb ikväll.

Kom på att jag kan lägga in ljudböcker i min mobil så nu har jag gått runt med den hela helgen med Myers skivor i! gillar eg inte ljudböcker då jag vill hålla i en "riktig" bok när jag läser. Men de är smidiga eftersom man kan göra annat samtidigt! =)
I natt somnade jag visst mitt i ett kapitel , vaknade med öronsnäckorna på kudden *s*


Veckan bjuder mest på plugg & pyssel inför helgens kalas!



Pyssel & Paket



Gårdagskvällen spenderades hos mamma på kalas. Kroppkakskalas =)

Idag har D varit inne & jobbat hela dagen, de har "byggt" om lokalerna lite så alla maskiner får plats.
Jag har tillbringat dagen hos M & B tillsammans med Ulrika & Andreas. Pysslat hela dagen med julkort, smycken & decoupage! Jättekul! =)
Fikade på nybakade lussebullar & så fick jag lite paket igen!

Om 2 veckor är det dags igen för en pysseldag. Då blir det glögg & julgodis :)

Dixie har fått nytt pencilin (dyr den där missen nu) & på måndag är det återbesök hos vet. Får hoppas att det är på väg åt rätt håll då.
Jobbar mån kväll sen ledig resten av veckan! Me like!

Morgondagen ska spenderas bland adventspyntet. Har inte hunnit ta upp det ännu, men det gör ju inget, Ljusslingorna ska upp i träden ute & stakarna i fönstren inne. Gardinerna åker upp i veckan. Hittat jättefina till v-rum &biljardrummet!

nu lite mer pärlsortering!
ciao

Kanel

Jobbat 9-22 idag. Skulle rensa lite iskåpet & tappade en öppen kanlepåse, på min mobil! så nu doftar den jul, ha ha

imorgon fyller mamma år = kalas =)

ciao

Shopping




Gjort en uppsats klar idag, skönt! Ska bara finskriva lite sen skicka in den imorgon efm!

Ska åka in & shoppa lite imorgon med C, men först en tur till veterinären då Dixies sår har gått upp lite. Hoppas de kan fixa det bra denna gång!

Nu är det nog sovdags, upp tidigt imorgon !

ciao

Transformers



Blev ingen promenad ikväll. Regnade =/ Vi gick & hyrde en film istället - Transformers 2 ! Riktigt bra =) Gillar ju såna filmar så...!

Fikade & skvallrade lite, fick även ett jättesnyggt fat i svart glas i present! Blev jätteglad!

En del människor har man kvar som närmsta vänner även om andra tycker det är konstigt eller märkligt beroende på situationen eller vad det nu kan vara.
JAg byr mig inte iaf, A är , och kommer alltid att vara min närmsta & bästa vän.! =)

Daniel kom hem sent idag, över 20 var klockan =/ långa dagar nu tyvärr! tur att jag är ledig mer så man har tid att fixa middag & greja här hemma nu när han måste jobba mkt. Kan lätt vänja mig vid det här ;)

Fast jag skulle antagligen bli knäpp att gå hemma jämt!


trött




Om 1h är det plugg. Har inte gjort så mkt idag än. Diskat, fixat frukost, mamma var förbi & kelat med missarna.

I efm blir det orderpaketering & postning. Imorgon är det en ledig dag å då är det PLUGG som gäller!


Har funderat lite åxo, ska nog lägga ner presentdelen nu. Nada mening längre.
Har iaf alla julklappar klara! skönt=)


En del har verkligen blivit galna =/ helt ombytta från förr. Men det blir väl så ibland antar jag!


Mängder med beställningar nu, kul! Me like! märks att det är jul =)
När jag är klar med plugget imorgon blir det lagerräkning resten av dagen.

ciao

Tratten




Var & lämnade Dixie igår fm hos veterinären. De skulle sen ringa när det var dags att hämta hem henne, ca 4h senare
Åkte sedan & lämnade pärlbeställningar på lite olika ställen samt handlade lite. Hann lagom hem & diska, fixa frukost när tel ringde. Från veterinären. Hjärtat hoppade 10 m . Hon skulle ju inte hämtas än liksom. Hann nog tänka 100 scenarier innan jag svarade. Veterinären skulle bara ringa & meddela att allt gått bra. Puh! Lite groggy var hon så klart & vi bestämde till slut att hon skulle vara kvar ända till kl 16.
Blev riktigt orolig en kort stund!

Pysslade & grejade hemma, mamma kom förbi på fika & så gick den dagen lika fort som alla andra! Hämtade fröken kl 16. Med tratt, ha ha. De brukade inte sätta på ngn men Fröken var lite för bestämd så det blev en iaf.
Bet & åkte hem med henne.
Det var meningen att hon skulle vara trött & vilja sova. Ha, tror allvarligt de skämtade med mig! Hann för det första inte ens komma hem förrän hon dragit av sig tratten inne i buren, i bilen. När vi kom hem gjorde hon ju såklart allt annat än att sova. Jagade flugor, öppnade dörrar, hängde i gardinerna.... typ.
Fick till slut stänga inne henne i buren igen. Då åkte tratten av för 51:e ggn. Suck!
Försökte med allt möjligt, mörkt rum, tyst, filt över henne, klappa, kela, sjunga, tv:n på, lite ljus, stängd dörr, öppen dörr, själv och inte själv. TRött? Näe, inte det minsta! Dock blev jag det! Fick ringa hem Daniel tidigare också.
Sen var det vaktavlösning resten av kvällen.
Kl 23.40 slocknade hon. I min säng. På kudden.
Tack för det.

Jag tillbringade närmsta timmen med att sova utan kudde. Sen gick hon & la sig på filten under stolen, med en filt över sig.



Idag är det highlife igen. Märker att ju mindre jag gör, desto mer lugna är missarna. Så idag blir det en dag i soffan. Tusen saker att göra men, vad gör man inte för de små liven?! =)

Tratten är på också btw. 10 min i taget innan den åker av.



Vad gör ni idag?



Chris


Chris







Idag var näst sista dagen på jobbet i Kalmar! Sååå skönt! Spenderade dagen med att titta på film.... jobbigare kunde det ju varit ;)

Kilade sen in på VC & fick vaccinationssprutan. Skulle ju tagit den för tre veckor sen men var sjuk då så blev nu istället. Var lite velig ett tag med Chefen ville ju gärna att vi tog den så.. ja nu är det gjort iaf! Lite värk i armen bara, men det har jag ju för jämnan så det är ingen större skillnad precis.
Funderade allvarligt ett tag om man skulle slå Nevro en signal & kolla om ev operation  men jag vet inte, nu är det bara en ständigt molande värk igen. Ett tag var det värre. Kommer & går det där fast värken stannar alltid kvar lite ändå.


Åkte förbi nya företaget med idag =) Så fint det kommer att bli! Nya lokaler , fler anställda & mer jobb! Nu målas det & läggs golv i kontorsdelen sen ska alla skrivbord, konferensbord m.m. flyttas så då blir det mer helgjobb! Nu ihelgen blir det växelvis in till fastlandet, D får åka in på lördag & jag på söndag. Vill inte lämna Dixie själv på ett par dagar nu eftersom hon ska steriliseras imorgon bitti.
BLir ju långt sår =/


Imorgon är det verkligen plugg för hela slanten! Har massor med samtal att ringa osv innan jag kan skriva uppgiften. Nada roligt men ett måste tyvärr!

Nu är det lite slö i soffan!


Btw, lyssna på Chris Cornell version av Billie Jean - så bra!

Brevbäraren kommer alltid två ggr...




Känner mig aaaaningnes stressad denna vecka. Ni vet så där stressad så man blir handlingsförlamad nästan?!
Har iaf 2 st tenta, 2 uppsatser a´10 A4 sidor att skriva, jobb, plugg, , till vet med Dixie, kärringträff, fixa det sista med fönster m.m.

Synd att dygnet bara har 24 h!

Vaknade av aen mkt kelig Flisan idag, hon gosade in sig i halsen på mig och tyckte väl det var ett perfekt ställe att slumra lite på. Tur att kl iaf hunnit bli 8.30 innan hon kom på den braiga idéen ;)

Blev en snabb påklädning när Brevbäraren knackade på dörren 20 min senare... Antagligen såg jag rätt kul ut eftersom han stod & småskrattade hela tiden medans jag signerade papper & fick mitt paket *s* Jag höll med honom när jag tittade mig ispeglen sen, ha ha! håret på alla håll, t-shirt bak å fram över nattlinnet å så duntofflor på fötterna & smink ner på kinderna! Pinsamt? nä, de får skylla sig själv när de kommer så tidigt =) Har kanske roat en person idag iaf!

Nu ska jag strax till vet, köpa mer mat till Angus som ff inte tål den andra maten. Dyr misse det där.... Tur att man jobbar heltid nu igen då *not* Gaah....

Sen plugg i 1.5 h innan promenad med A och sen fika & mer plugg.

LÄngtar tills detta året är slut & plugget är över! funderar på att fortsätta till våren men inte på heltid då! Vart nog lite för mkt nu tror jag. Hinner ju inte med!

Nu blir det ju mer jobb på helgerna för oss båda med ett tag, allt som ska flyttas, städas osv innan nyåret.  Det är ingen av de anställda som tror att vi ska hinna, men vi ska nog visa dem ;)
SKämt å sido, jag är lite tveksam åxo faktiskt. Men men, det ordnar sig nog!


Nu är det missekvalitetstid innan jag ska iväg!

ciao



Lördag

Skulle gå upp tidigt idag var det tänkt. Men inte, sov ifrån både väckarklockan, telefon, spinnande missar & en sambo som åkte till jobbet! *s* Lite trött eller?!?!

Ja ja, har spenderat fm med att putsa fönster! 2 rum kvar bara nu =) å så ett par på utsidan så klart , regnar ju idag så blev insidan & mellan bara.

Ska sätta mig & sortera lite pärlor, samt packa en sisådär 40 ordrar! Folk har köpmani nu! =) Me like!

Iaf, ikväll blir det lugnt. Imorgon lite firande hos svärfar! Mkt firande nu *s*

Igår skrev dem i af pressrealesen samt tog kort så snart står det i tidningen! Ska bli spännande =)

ciao

Tack!

Tack alla för all uppvaktning, gratulationer, presenter m.m!

Haft en kanonfödelsedag igår trots lite jobb på dan =)

Nu är det helg!

ciao

Glitter

Vaknad i morse av en misse som spann rätt i örat på mig. Mjukt uppvaknande ;) Hon gav sig inte förräns jag var uppstigen & de hade fått mat *s*

Varit p lönemöte idag! Gick bra tycker jag =) Allt känns så himla kul just nu!  Har energi till tusen ibland! =)
5 pass kvar på fastlandet sen slipper jag det! underbart =)

Var & handlade på vägen hem & träffade på Eva! Så himla längesen jag såg henne och man blir otroligt glad av att prata med henne! Förhoppningsvis dröjer det inte så länge tills nästa gång, vi jobbar ju ändå 200 m ifrån varandra ;)

Röjde bland pärlorna när jag kom hem, slängde ihop en kalops samt diskade & plockade lite i köket. Har alldeles för mkt saker!
Ska ta en dag framöver när allt lugnat sig lite och rensa rejält! Hoppas mina sista hyllor kommer upp snart med så blir allt bra!

Imorgon är det plugg + p-möte. På kvällen ska jag gå på bio med mamsen, ska se Michael Jackson filme "this is it". Ska bli kul!
Torsdag är det heldag i kalmar & fre pärldag med U. Funderar på att ta fram min låda med scrapsaker istället & göra julkort =) Blev sugen på det nu. Pysselfingrarna skriker efter lite nytt roligt!


ciao

För gammal

Måndag igen & ny vecka.
Den förra försvann alldeles för snabbt!

Jobbade lite, pluggade lite, fikade en hel del, promenerade, shoppade, vart uppsagd, firade m.m. m.m.

Trist att det blev en månad "för tidigt" men jag är glad ändå. EFtersom det tar emot att gå dit så var det en lättnad. Och bättre för mig! Hade det gått en månad till & jag hade sagt upp kig själv så blir det ju straffkarens m.m. vilket inte är så kul. Nu löste det sig ypperligt bra! =) Lite småhintar till rätt personer så kommer budskapet fram ;)

Var lite stressad ett tag hur jag ska hinna allt innan jul men nu så, har all tid i världen känns det som! Det har jag ju iofs inte men man kan ju få inbilla sig det ett tag åtminstone.

Nu har vi bestömt "kalasdatum", den 5 dec kl 17 för de som vill. Blir ju mest släkt & familj men är det fler som vill komma så är dörren öppen! =)

Imorgon är det lönemöte. Blir kul & se om man fåt ngt extra för allt extra man gör & har på sitt ansvar. Om inte så får ngn annan göra det.

I lördags så  var jag nere  hos V. Lite mat, mkt bubbel & vin blev det! Mkt trevligt! Gick ner en sväng till Strand & Rockfesten, men det är bara att inse; man är helt enkelt för gammal nu. Eller ute ur leken. Glidit av mackan. Korken är stängd. Jag ORKAR helt enkelt inte vara uppe till kl 02 längre ;)  Man måste nog underhålla utelivet med jämna mellanrum för att inte tappa av helt. Så, en öl på lördag ngn???

Hur eller hur så var det ju trevligt. Typ 6 pers som man kände. Sega bartenders men jädrans vad kul det var att dansa! =)
Lite boostad blev man iaf av allt folk man såg. Mest 20åringar & 45+are. Men vad gör det?!


Nu är det strax plugg sen jobb i efm. Har börjat kolla på kalasmaten + allt julgodis som man ska göra.


Grattis till F & P som fick en liten Jesper i lördagskväll!

ciao

RSS 2.0