Date

Trött som tusan idag! Somnade sent i natt båda två & D var inte så pigg när han masade sig upp 0530 i morse ;) Själv kunde jag slumra en timme till men det var svårt att få upp locken iaf när väckarklockan började tjuta envist.

Har bytt yrke idag till snickare! Det var...intressant måste jag säga *s* Jaja, bra blev det ju iaf & det är huvudsaken!


Ska på kärringträff strax, förhoppningsvis så blir det inte så sent. Känner att John är & knackar på redan =/
Men lite prat, skratt,  käk & ngt att dricka till ska hinnas med åtminstone!


ciao

Lycka

Lyckoruset håller i sig =)
Trots segt på jobbet & allmänt tråkigt idag så är pirret i magen kvar konstant! =)


Älsklingen har målat klart mina hyllor ikväll & imorgon krokas de & på torsdag hängs de upp! Vilket innebär att jag kan ägna hela lediga fredagen åt att hänga upp & pyssla med mina pärlor!
LJuvligt! =)

Så fort shopen är uppe så får ni börja handla en massa av mig! ;)

Imorgon åker honey till Halmstad hela dagen, möten & grejer inför ngt  nytt projekt de ska göra. Mkt på G nu överallt! Spännande!

Ska boka hotell till Sthlm i veckan med, samt bestämma oss om vi ska med till Tyskland eller köra själva. Lutar nog åt det sista denna gång.

Imorgon är det kärringträff igen!


ciao

Springsteen

Senaste dagarna har flytit på i pärlornas värld! Allt har sorterats, packats, räknats & lagts till i shopen (som öppnar om ngn vecka btw).

I lördags var vi på bio efter jobbet. Australia såg vi & vilken film! knaon! Helt i min smak =) Lite drama, lite action & lite kärlek!
Väl sevärd!

Hälsade på Fredrik innan också så grabbsen hann provsmaka lite whiskey & innan bion så gick vi & käkade på Table20 (godaste maten!). Oxfilé blev det & för min del bubbelvatten.
Gott!
Mätta & belåtna satt vi 2h&45min på bion (träsmak trots bra film).
Hemåt till ön efteråt & intog varsin soffa!

Söndagen så var det hyllbyggardag. Det mättes, sågades, borrades, målades & på onsdag kommer de beställda krokarna & sen ska allt skruvas upp! Blir kanon tror jag =) Och biljardbordet får vara kvar ;) Alla nöjda & glada *S*
Hade snabbesök av pappsen med som var stressad as usal =)

Idag var det sovmorgon till 9, latade mig med nyheterna & sälllskap i form av en spinnande varm katt intill halsen.
Sen full fart upp, kom på att de släpper Bruce Springsteen biljetterna idag & ett försök måste man ju göra att få tag i några. Vilket inte gick alls på morgonen då sidan tydligen krachat för dem... Ja ja

Ner till stan & fixa om bankgirot de lagt till fel konto. Därefter fika med A & sen hem igen för att möta upp Jetpack-killen som kom med pärlbud igen.

Gjorde ett försök till med Bruce-biljetterna innan mamsen kom förbi. Och gissa. DET FUNKADE!!! Jag är nu stolt innehavare av 4 st Bruce Springsteen biljetter till Stadion, 4 juni i sommar! Fattar ni prestationen att bara komma fram på nätet???? Det är liksom en chans på miljonen typ!

Lyckan är gjord för resten av året!!! =)



Mamsen kom förbi på snabbfika & hämtade lite pärlor mm som skulle sorteras & packas (sådant som inte hunnits med & som jag inte har tid med nu)
Sen kom Camilla & fikade & inhandlade lite snygga glashängen =)

Efter det var det ner till stan & handla samt hämta ut biljetterna! Bäst att hämta de fort som tusan så inget knas händer & att de försvinner ;)

Nu är de väl förvarade & till min andra lycka så vann jag hela 83 kr på lottot!

Tjohoooo!!

"inget kan stoppa mig nu" ;)

Syster ringde med btw & kommer hem på fredag! 20år fyller hon lilltösen ;) Hon som alltid varit "liten" & mkt yngre än jag. Om nu hon fyller 20 så blir ju jag.....27år i år!!!! *hua*
Ja ja, livet leker ju nu iaf så har inget att klaga på alls!


Nnu ska jag fota lite glas & sen boka hotell till sommaren!

ciao!

Urusel

Oj, vad dålig jag är på att skriva här!

Har inte haft tid alls, jobbar ju mer än heltid & fullt upp med hemsida, shop, pärlor, huset, resplanering mm mm mm.

Så, blir ett snabbt inlägg nu med.

Hänt en del & ingenting.

  • Förkylningarna drar i alla runt omkring en å mer jobb blir det pga det.
  • Fick hem 20kg glashängen igår, fullt upp nu ett bra tag med andra ord!
  • Shopppade på Mediamarkt första gången, hamnade bakom en som försköte betala med falska sedlar *skoj*
  • Vi har blivit inbjudna till att fira storbondens pappa som fyller 75 om några veckor *oj oj oj*
  • Varit på hälsokontroll på VC, man undrar ju vad personalen där gör för ngt eg när de irrar runt & drar ut på tiden när man har bråttom?!
  • Sorterar & fotar alla glashängen, pärlor mm
  • Hatar just nu psp - vill inte alls som jag vill & loggan blir med andra ord inte färdig i tid. Har nu lejt ut det uppdraget på x antal vänner & bekanta så får vi se vad som blir snyggast ;)
  • Har slavat lite för mkt på jobbet & med datorn så nu är vänster armbåge kapput igen. 50% chans vid en operation att det blir bättre. Avstår nog den lite till tror jag....
  • Syster kommer hem om en vecka!
  • Daniel åker till Norge med jobb (förhoppningsvis så behöver inte han åka)
  • Har stora bekymmer med förvaringsplats åt alla glashängen mm. Snart åker biljardbordet ut!
  • Shoppinglistan är stooooor nu i feb. Trots mkt inköp i jan....
  • Vill ha semester!
  • Tysklandsresa på G i april. Samtidigt som jobbresan till Cypern planeras....
  • Imorgon är det jobb sen middag & bio ute!


Nu är det middagsdags!


ciao

helg

Dålig på att hinna skriva här nu & hinner inte nu heller så...


I´m alive!

ciao

helgen

Har haft en jättetrevlig helg med övernattningsgäster, middagar, spel, promenader, skratt & prat =)

Tack L & C!

Nu är det jobb igen. Tänkte promenera ner till stan men *tittar ut* , det är liksom storm här. Blåser rätt så rejält så...nja, går kanske hem istället sen i efm.
Man tappar ju andan nästan ute nu.
Jobb hela veckan, hyfsade tider iaf. Saknar mitt nattjobb lite ibland. Men sen inser man att nä, det är nog rätt bra som det är nu. Iaf liksom.

2.5 år på onsdag!!!! Helt otroligt vad tiden går fort!! För ett år sedan var vi ju i karibien & hade det underbart. *saknar* Känns inte alls så längesen vi var där.

nu är det jobbdags, ciao

Faller fritt som i en dröm

Fulla av energi, så spenderade vi ett par timmar med shopping igår efter jobbet. Det blev aldrig ngn byrå men däremot en hel del annat! fast saker som behövs bara, ja nästan iaf.
Lampor till garaget, avfuktare till vedbon, ljusslingor till nästa jul (var ju rea nu), lite nya kort. Ny mobil, mängder med bubbelpåsar. "Lurade" Corporate på hela 160 kr. Inte mitt fel att hon glömde slå in 100 st bubbelkuvert. Jag märkte då inget förräns vi redan åkt därifrån, att det blev ju väldigt billigt allt det är iaf. Å då orkade jag faktiskt inte köra tillbaka & säga till. Hade jag märkt det när vi var där så hade jag faktiskt sagt till kassörskan. Handlar ju ändå där rätt ofta så lite schysst kan man ju va. De är ju trevliga & serviceminded de flesta där så.. men men , nu blev det som det blev.

Lagt in om storbeställning nu på hängen. 25kg glas kommer om ett par veckor.... får kanske ta ngn semesterdag eller två för att hinna med att packa upp allt. Deadline 31/1...

På tal om 31/1, på jobbet igår kom ett par anhöriga förbi & ville bara meddela min chef att jag gör ett så strålande jobb(!!), fixar & donar så mkt , så de hade köpt biljetter till Kalmarrevyn till mig!!!!!! Snacka om schysst! =) Glad blir man för uppskattning & ännu gladare för presenter ;)
Så, den 31/1 ska vi på Kalmarrevyn, alldeles gratis ! =)


Imorgon efter ett kort inhopp på arbetet pga sjukdomar så ska jag förbi Mio & ev EM om jag hinner med, nu jäklar ska här hittas en byrå! Att det ska vara så svårt liksom!?? Men det är klart, inte för hög, inte för djup, rätt färg, inte för vinglig osv osv ov. Det bästa vore väl eg att snickra ihop en egen, så får man exakt som man vill ha den =)



Helgen ska vigas åt att kasta ut julen. Brukar alltid suga ut det sista av julkänslan så länge som möjligt, även efter julhelgerna men i år så...nä nu ska allt ut! Energin flödar, vårkänslorna är på väg, solen lyser starkt, tulpanerna tittar fram i var & varannan butik nu & en del av knopparna börjar visa sig i trädgården. Nu jäklar vill jag ha VÅR!!!
Detta året ska jag ta semester en vecka i maj tror jag. När allt är sådär härlgt blommande, innan det blir för mkt regn, sol eller ja , hur nu denna sommar kan tänkas bli.
Den först planteringen av fröerna, första oljningen av trädgårdsmöblerna, när man tar första koppen kaffe i vårsolen utan jacka & kan kika på sina nyuppkommna planteringar man satte en månad innan. DÅ är den  bästa tiden!


Bokat läkartid nästa fre, skrev kanske om det i förra inlägget. Hoppas verkligen de har ngn ny mirakelmedicin eller ngt  nytt att komma med. Kan ju inte ha det så här i längden.

Nytt år & nya tag. För hundrade gången. Gick iaf en halvtimme i solen idag på fm i snabb takt med A. Skönt! Kaffe & lite skvaller efteråt. Har bokat in promenaddagar nu som verkligen blir av. Utöver det så ska det till ett par träningstillfällen till men då blir det själv eller med ngn annan stackare som blir tilltvingad ;) Så fort hostan & förkylningen är helt borta så är det gymet som gäller, stenhårt hela våren! (btw, ni som läser här, påminn mig gärna om det ngn gång per vecka sen framöver ;-)  )
Kör lite GI igen nu men...nja jag vet inte. Är inte så mkt för att mumsa feta brieostar & gräddmjölk istället för potatis  & ris. Men en halvvariant av det är det väl kanske. Hoppar pasta & ris, potatis blir det ngn gång i veckan. Övrigt sallad & protein till lunch & middag. Att skippa frukt helt tycker jag är märkligt. Vitaminer är ju viktigt!
Men man kanske inte ska trycka i sig för många om dagen. Men 1-2 st blir det iaf, bättre än ngt annat "fika" är det ju. Frukost är svårare, försökter att INTE ha med bröd men fung inte alltid pga tider, vart man är osv. hemma blir det lättfil iaf & egengjord musli. Alltid ngt.
Sockersuget är ju enormt efter julhelgerna så nu är det bannlyst här hemma. Eller  ja, försöker bannlysa det åtminstone. Har ju en annan gottegris här som kan äta hur mkt som helst utan att gå upp ett gram så...
Han får ta sina godispåsar ngnannanstans nu *s*


Ska ta & ta ett par drag med dammsugaren här strax, sen en runda i trädgården. SKönt & soligt idag så måste passa på.


Trevlig helg!










det kommer mera...

Snöat i natt igen så änu mer att skotta nu =)

Tänkte faktiskt gå ner till jobbet idag ( ca2.5km) men det blåser isvindar & snöar så det blir bilen iaf. Visst är det mysigt med promenad i snö, men inte så jävla mysigt att jag tvingar mig ut i de iskalla drivorna.

Nä, klarnar det upp framåt dagen får jag väl gå hem & tillbaks på rasten istället. Alternativt gå en annan dag.


Imorgon är det Kalmar jobb, sen efter det så är det kuvertshopping (intressant va?) på Coporate Express, sen en Ikeatur- MÅSTE köpa en ny byrå snart. Vet ju vilken jag vill ha men så är det så svårt att få tummen ur.
Fick ju massa presentkort på födelsedag & i julklapp å nu är det ju rea överallt med så... Ska försöka hinna in till stan också.
Daniel höll på att försova sig idag (första arbetsdagen sen innan jul, ja första arbetsdagen på kontoret alltså. Hemma har han ju jobbat ändå). Hörde ngn som tjatade "ska du inte gå upp snart, stäng av larmet ngn gång" Efter en sådär 10 puttar på honom så "fan, det är ju JAG som ska gå upp nu" Å så ngn som försvinner i en ilfart till badrummet. *s*

Ngn var trött i morse, ha ha


Jag vaknade & somnade om igen efter alla väckarklockor. Vaknade 7.30 igen, kikade på morognnyheterna (lyx med tv i sovrummet) å kelade med flis lite innan det var dags att masa sig in i duschen.
Lite snabbsurf innan jobbet som börjar om 20min
Är klar med allt , ska bara ha med mig tidningen.


Jobb på ledig helg, massor med folk sjuka nu! Får ta en veckas semester i mars ngn gång tror jag. ; )


ciao


alla dessa utmaningar....

Jag har blivit utmanad , igen


6 favoritprogram

CIS - alla versioner
House
Parlamentet
Andra Avenyn
Vad blir det för mat - Per Moberg
Antikrundan (ja jag vet, men kul att se om man har ngt värt hemma)



6 saker jag gjorde igår

jobbade
lagade mat
gick en promenad
surfade om resor
pratade i tel x antal ggr
tvättade

6 favoritrestauranger

Kafe Catz - Köpenhamn
Reef n´beef - Köpenhamn
Elyseé - Malmö
Table 20 - Kalmar
En av restaurangen vid Lilla torg i Malmö (glömt vad den heter) - bästa biffarna i stan!
Trädgårdsgatan 26 - Borgholm



6 saker på min önskelista


Bygga ut huset snart - har det helt klart hur allt ska bli =)
Bygga ut terassen med "bubbeltunnan" inbyggd där
En långresa till vore inte helt fel
Ny bil....
Att slippa förkylningar & annat på hela 2009
Nytt jobb, studier eller ngt likn.

3 senaste lästa böckerna
(3 senaste bara? läser ju 5 böcker i veckan typ..)

Grottbjörnens folk (börjat om på serien , igen)
Den som dödar draken
Midsommarmord

3 saker du  alltid har i ditt badrumsskåp


Tandkräm + borste
makeupremover
mascara

3 saker du inte skulle klara dig utan (obs, inga personer nu)

Datorn - där finns ju allt! tv, tel, mail, tidningar osv osv
Ngn av alla hobbysarna - trist om man inte har ngt att göra efter alla "Måsten"
Penna & papper



Utmanar er som läser!




LÄNGTAR!!

Havet! Ljuvligt underbart!






Den gigantiska poolen som var hur underbar som helst att bada i!






Baccardi Island

baccardi island





Saknar apelsinlundarna

och bananplantagen


saknar  José!! världens bästa & roligaste guide!



Alla utflykterna!






Jiiiiz,vad jag vill tillbaka!

löften...

Kaloriregler !
(får gärna citeras med angivande av källa, www.halsovakten.se)

1.) Det som du äter när ingen ser, det har inga kalorier.
 (enligt den kända PR-devisen: syns du inte så finns du inte)

2. När du dricker en lättdryck tillsammans med en chokladkaka, kommer kalorierna i chokladkakan att bli nollade av lättdrycken. (matematikens första huvudsats: +1 – 1 = 0 )

3.) När du äter tillsammans med andra, räknas bara de kalorier som du äter mer än dem. (allt är relativt – enligt Nobelpristagaren Albert Einstein, 1905. Och han brukade inte ha fel.)

4.) Mat som intas för medicinskt ändamål (som t.ex. varm choklad, rödvin, whisky, etc.) räknas aldrig. (är du det minsta tveksam? fråga din läkare)

5.) Ju mer du fetar upp dem som till vardags finns runt dig, desto smalare verkar du själv. (Einsteins relativitetsteori igen, tänk bara vad mycket den kan förutsäga!)

6.)Mat (t.ex. popcorn, jordnötter, läskedryck, choklad och karameller) som intas som en del av underhållningen när du ser på film eller hör på musik, innehåller inte kalorier eftersom den inte intas såsom föda, utan som en del av underhållningen. (enligt Svensk Film- och Musikindustri AB)

7.) Kakor innehåller inte något fett om du bryter dem och intar bit för bit, eftersom fettet förångas när kakorna bryts. (Tänk bara på att göra det inomhus, ute i kylan förångas fettet dåligt!)

8.) Allt som slickas från knivar, skedar eller annat när du lagar mat, innehåller inte kalorier eftersom de är ett led i matberedningen. (var bara försiktig när du slickar knivar, blod innehåller kalorier!)

9.) Mat med samma färg har samma kaloriinnehåll (t.ex. gult äpple och ostkaka, tomater och jordgubbssylt). (Här kommer en vinnande förklaring från Annika Öhrn: kalorierna sitter i färgen på maten och här gäller "lägsta värdetsprincip", en regel enligt svenska bokföringslagen)

10.) Mat som är fryst innehåller inte kalorier, eftersom kalorier är en värmeenhet. (också fysik, tänk vad mycket vetenskapen har att lära oss.... - Annika Öhrn. OBS! gäller även om du använder kJoule isf. kcal i Hälsovakten, Joule är ju också en värmeenhet)

time goes by...

Förylningen börjar lätta nu, dras bara med en riktigt envis hosta som är värst på nätterna. Men det ska väl gå över snart med.
Dessa dagar har vi verkligen inte gjort ngt alls! Legat & myst i soffan framför kaminen & bra film på tv:n, läst böcker, vilat, pratat, diskuterat, bäddat ner oss i sängen med tända ljus & soft musik & bara varit. Så jäkla skönt! Behövde "vilan", som kom automatiskt pga förkylningen, riktigt väl! D har klarat sig än så länge men han blir nog snart snuvig med. T.o.m Flis har sympatigosat med mig dessa dagar. *s*

Velar lite igen nu, klar med allt bara... nja jag vet inte riktigt. Grejen är ju att jag skulle göra det bara för skojs skull. Hobby liksom. Jobb med pengar har jag redan & D har ju faktiskt ett eget stort företag som tar all tid & lite till. Dem går ju som tur är mot varsel-strömmen & anställde en kille till nu innan jul =)  Behöver inte bekymra oss för jobb ngn av oss precis som det är nu, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Det kommer ju ta den mesta av den lilla lediga tid jag har nu men samtidigt så VILL jag ju ha ngt annat vid sidan av ord.jobb.

Letade några roliga korta utb häromdagen men hittade...INGENTING. Iaf inte här omkring. Varför ska alltid de roliga utb man vill gå ligga i GBG; Sthlm eller långt åt helvete liksom? 
Dags för lite nytt snart tror jag. Något litet bara som håller ångan uppe. Den har gått lite på sparlåga senaste tiden trots enormt mkt på schemat & en massa "måsten". Eller kanske just därför den gjort det, Energin sinar liksom.

Fast ibland kommer den när man minst anar! Så i efm har jag bakat kladdkaka, mjuk pepparkaka med solrosfrön & en smörgåstårta!!! Det ni! Hann med söndagens obligatoriska middag hos svärfar idag istället.  (ja nu ska vi inte äta smörgåstårta idag utan imorgon, den blir ju godast om den görs dagen innan).

Det snöade konstant i 4 timmar på dagen idag , och reslutatet blev 1 dm snö & en överlycklig sambo som sprang ut till "snöplogen" & sen tillbringade en timme med att köra runt i trädgården. Jag försökte få med mig energin ut , så gjorde lite halvhjärtat en snölykta som föll ihop & drömde om barndomen där vi gjorde snögrottor  bakom huset i 2 meter snövallar & hade pulkarace i svartbäcksmåla.
Men 1 dm snö ska man inte klaga på. Det går ju faktiskt att åka långfärds-skidor =)



ciao

RSS 2.0