please

Gillar denna låten skarpt!
Förmodligen inte så många andra som gör det. Eller vänta, det kanske det är förresten, hon kom ju ändå 2:a i festivalen... ; )

intyg

Vaknade tidigt idag, efter en sömnlös natt! Tröttare än tröttast nu alltså!
Missen var orolig i natt med, hoppade upp  & ner hela tiden . Dags snart??

For ner till VC strax innan 8. Förvirrade sköterskor men efter mkt om & men kunde de plinga fram rätt nr! En timmes prat  - var helt tom efteråt. Men det är nog nyttigt! ska tillbaka om 2 veckor igen. Ett snabb besök hos Läkaren med, skulle skriva ut rätt intyg denna gång samt förlängd sjukskrivning på 75% ett par veckor. Börjar jobba nu på söndag alltså igen. Känns....sådär.
På ett sätt skönt att komma tillbaks men på ett annat sätt så kräks jag nästan bara jag tänker på det. Men men, det ordnar sig nog. Enl den kvinnliga så ville hon att jag inte skulle jobba mer än 50% fram tills semestern. Ja det kan man ju stå ut med!
Om nu bara f-kassan godkänner. Det är där kruxet är. Kan ju inte leva på ingenting liksom. Eller har ju pengar men vill inte ta av dem som "lön". Finns bättre saker att lägga dem på! En liten ute-bubbelkopp kanske ; )

Ska deklarera imorgon med, har totalt glömt bort! Snabbt &smidigt via nätet!
Svärmor skulle nog komma förbi imorgon med, kolla på pärlorna. =)

Nähe, nu är det faktiskt sängen!

Madrugada

Nytt på repeat:


Syster

Tis.kväll redan! Tiden går så otroligt fort nu tycker jag!
Igår var det en trött dag, var helt slut. Alla verkade vara det, som jag pratade med! Daniel kom hem med huvudvärk men det bättrade sig lite efter mat & en tablett!
Spelade TP, som jag inte vann men nästan *s*
Syster stannade kvar över natten & idag blev det sovmorgon. Frukost & sen lunch på stan i solen med mamsen åxo!
Åkte hem hit igen & drack kaffe i trädgården i värmen! Jätteskönt ute idag, T-shirt väder!  Me like!

När syster & mamsen åkt hem , så fixade jag lite med plantorna i växthuset. Planterade om i större krukor & sådde nya frön. Melonen är på G nu! Hoppas det blir ngn i år igen. Gott med egenodlat! Pumpaplantorna är planterade ute nu i landet. Har sått grönsaker & imorgon ska salladen sås första vändan.

Fkassan ringde idag, krångel med intyget. Suck. Kul om man inte får ersättning *not*
Men men, ska till läkaren imorgon & då får han skriva ett nytt, bättre & mer tydligare så löser det sig nog.

Är ju kortvecka denna veckan med så blir helg tidigt! Ska till Böda på fre el lör & hjälpa till att lägga trall i sanden! Ja inte jag & K men grabbsen =) Vi ska sola!! Om solen är framme vill säga.

Nähe, dags att laga middag!


Tjockis

Gick riktigt bra igår med visningen! Trodde inte att det skulle bli så mkt eftersom det inte var lika många som beräknat från början, pga det fina vädret. Men jisses vad de handlade!! =)
Nästa måndag, 4 maj, är det den stora avslutningen, med grupper från flera olika lokaler. Och de ville jag skulle komma då med! Kul! =) Och då är det iaf 3-4 ggr så mkt folk som igår. Känns super när folk gillar det man gör!
När jag kom hem så var det åxo flera best. på shopen, ännu bättre!

Börjar komma igång lite mer nu, ska göra lite ändringar nu framöver så det blir lite lättare. Sortimentet är ju rätt stort faktiskt. Iaf om ser allt som hänger på krokarna här hemma! Skulle verkligen behöva ett rum till...
Nästa vecka kommer det nya glaspärlor, tänkte eg inte ha så mkt sånt från början, men många som efterfrågat så... Då blir det lite sånt iaf!
Har nog en 100 artiklar som ska upp på shopen nu i veckan eller nästa. Tänkte vänta tills efter nästa visning innan jag lägger upp dem . Mängder med snygga berlocker, hängen m.m!

Daniel hade tänt grillen när jag kom hem , så vi mumsade på smokymarinerade spareribbs till middag! Mums så gott! Lite grillad ananas & majs blev det åxo till så klart! Det bästa som finns när man kan sitta ute i trädgården & det är varmt , med doftande blommor runt omkring, & nu åxo en porlande damm, medans man grillar gott & dricker ett glas vin till!
Lite fågelkvitter & färgsprakande rabatter! Ljuvligt! =)
Köpte ju nya trädgårdshandskar i fredags med, så jäkla bra! alla brukar vara för stora nämligen eftersom man inte har så stora händer, men dessa var verkligen perfekt, och snygga med! Inte en massa fult mönster på utan svarta med lite grönt på bara! Lantmännen är faktiskt bra ibland ! ; )


Har varit & handlat lite nere i stan nu, väntar på syster som ska komma å hälsa på lite. Sen kommer nog mamsen förbi i efm med.

Har en riktigt tjock misse här nu som ligger och växer på biljardbordet! Så söt så =) Nu bör det inte dröja så länge till innan vi blir flera här! Hade hoppas att missarna skulle komma innan jag börjar jobba igen men det verkar nog inte bli så.

Ska tillbaks till doktorn på onsdag btw! Får se vad som sägs då. Har lite blandade känslor inför att gå tillbaka. Har sökt lite andra jobb nu, hoppas på att det blir ngt av dem där!

Nähe , lite kaffe nu i solen som preciiiis gick i moln. Men men, har just nu 19.5 grader i skuggan =)

Bykrogen

Det blev helt andra planer igår efm & kväll än vad vi trott! Men oj så mkt bättre! =)
M var nere från Sthlm, så vi &  M & M & K & E & A drog till Klinta Bykrog - supergott käk där! Käkade, drack öl / vin & hade kanontrevligt! Sen tog vi cyklarna (!) till Borgholm, hem till M & K. Fortsatte "festen" där. Haha, så jäkla kul! Testade Wii, slog allihopa i bowlingen ;) Cyklade hemåt sent så idag är man lite trötter! Var riktigt roligt igår så snart blir det en repris fast med grillen denna gång!
Vi ses ju inte alltför ofta den här tiden. Går lite i vågor, men alla jobbar så himla olika tyvärr så det är svårt att få till en kväll eller dag när många är lediga. Men när det väl blir så är det alltid supertrevligt! =)

Nu ska vi äta frukost ute på altanen. Varmt & skönt idag med!
Sen ska jag packa ner det jag ska ha med mig, har lite band att göra klart innan. Pappsen skulle komma förbi idag med vildsvinskött! Gott! =)
Vid 14-tiden bär det av över bron. Hämta syster ev om hon är hemma , så får hon hjälpa mig lite. & så hoppas jag  på många köpsugna dansare! =)


ciao!

Kanonväder!

Jisses vad varmt det är redan! Har suttit i solen, ute på altanen & mumsat lördagsfrukost. Superskönt!

Nu ska vi strax gå ner till stan, lämna lite skräp, handla lite, lämna in värstingtipset ;) & hälsa på svärfar en sväng. Kanske en glass i  solen med! =)
Sen blir det att vara ute i trädgården! Faster kom förbi med lite planteringar förut så de ska få komma ner. Köpte ju även nya rosor igår så de ska åxo ner i jorden.

I efm/ kväll blir det grillning  i solen & ett gott glas vin!


trevlig helg!

ciao

en kall i solen...

Blev en lång dag på stan idag! Lunchade på Majas, köpte blommor, etiketter till skrivaren, storhandlade på City, fixade lådor & nya sortimentfack. Nya fina trädgårdshandskar, en platt groda & lite mera specialpapper! Blev inget shoppande balnd kläder osv utan bara praktiska ting! Kikade på en skärmaskin men den var dyyyyr. Såg de hade billiga på Claes O, men vet inte om de är ngt att ha? Kanske bara skräp när de e så billiga? Får in & kika en annan dag.
Har tillbringat en skönt stund ute  i solen med en kall öl i handen! Gott =) Ska fixa lite mat strax, blir pepparbiff med god sallad, vitlökssås &  hasselback!
Senare ikväll kommer mamsen förbi med en del av  mina inköp. Imorgon blir det att vara ute hela dagen, ska ju få sommarvärme här! över 20 grader! Fatta så jäkla skönt! =) SKulle aldrig palla med att det kom en sväng snö nu när man blivit bortskämd med så varma dagar nu i flera veckor!

Ska ta tag i trädgårdslandet med. BLir ju aldrig av att så, men i morgon så! Kanske kommer C förbi & grillar lite på efm. Ev P & F, M & K åxo. Brukar bli stor samling av vänner när grillen dras fram denna årstiden!

Nähe, inte tid att sitta här mer!

ciao

En snabbis

blir det här nu. Ska äta frukost nu strax innan mamma kommer förbi.
Vi ska åka in till Kalmar idag & shoppa!! =) Super!! Har en full lista med grejer jag måste ha.

Och solen skiner för fullt! Kan det bli bättre??? =)

Bjuder på en varm sommarkvälls-bild här!

Nähe, frukostdags!



Home again!

jisses vilken ruljans det varit här då idag? besöksräknaren har stigit i taket nästan. Hittar ni ngt intressant?

For upp till Äleklinta med C idag på fm, tungt men hittade en massa fin sten =) Ont som tusan i höften & så knäckte det naturligtvis till i ryggen , på andra sidan , när jag kom hem. Ja ja, ska försöka hålla mig still ett par dagar ;)

Åkte förbi posten & hämtade ut mitt paket, sen vidare till A på lite fika i solen! Härligt! Varit kanonväder här nere idag, superskönt!

Sorterade & prismärkte smycken i efm. Sen till Stugan på lite födelsedagsmiddag! Kalkon & cranberry á la USA. Gott!

Kom precis hem nu, så ska packa upp lite & packa ner lite inför imorgon. Heldag på stan med mamsen =)
Imorgon kväll blir det grillning. Ska ju få sommarväder här nere i helgen så måste passa på nu!

ciao!

drugs

Blev en dag utan så mkt jobb iaf.  Har väntat på mitt paket hela dagen , tills brevmannen kom. Var tvungen att maila in lite order uppgifter eftersom avsändaren inte skrivit ordentligt vad det var i paketet så det låg kvar i tullen (gjort sedan i måndags). De kanske trodde jag smugglade knark eller ngt. Svårt att öppna & titta liksom....
Men men, ringde & pratade med en väldans trevlig karl som inte ville lägga på! Gjorde samtidigt lite reklam för webshopen *s* & ahan skulle vidarebefodra till frugan , ha ha. Hoppas mitt paket kommer senast fredag eftersom jag har best en hel del grejer till visningen på söndag.

En tur ner till J på lite the & skvaller. Sen hem & ja... vad gjorde jag? ingenting typ. Fastnade framför datorn. HOppas på strömavbrott snart så får jag lite annat gjort ;)

ner till C & S på kvällen med farmors bil, & nu är det middagsdags snart. Radhusfilé vankas det ikväll! Läääängesen vi åt falukorv. Brukar mest bli "finmat" även i veckorna här. Dyrt men gott! Ryggbiff, filé av olika slag osv. Nä, dags att minska matkontot lite tror jag!
Ska köra lite kalorifattigt nu en sväng igen tänkte jag. Så idag har det blivit; 3 st äpplen, en shake, en bar & nu ikväll lite falu med grönsaker.
800 kalorier? nä förmodligen närmare 1000 men så länge det inte går över 1100 är jag glad =)

Så jobbigt att väga & mäta & räkna. Hoppas höften ordnar till sig snart så kan jag ut & promenera långt & inte bara runt åkern.


Nähe, nu ropar den hungriga mannen!

ciao

Kärleksbett

Blev lite pyssel igårkväll ute i verkstaden, snickra & hamra. Men bra blev det nog =)
Måste skicka in papper till f-kassan med, glömde helt bort det igår!
Bra om man får lite pengar om x antal månader ;) Deklarera åxo snart, gillar skatteverket extremt mkt i år! Massa pengar, bara till mig! Ska lägga lite på shopen, lite på resa & mkt i spargrisen! =)

Ska packa lite ordrar nu, fastnade på mina "shop" sidor, blir en beställning till på fre eftersom de inte skickade rätt. Tröttsamt, men men. Ska inte beställa från dem igen, finns ju så många flera!

En tur till J sen om hon piggnar på sig, annars blir det lite pyssel utomhus. Solen tittade fram nu igen. Flisan har varit helt tokig nu på morgonen. Kelig som tusan men bara bits. Inte hårt utan nafsar lite bara. Kärleksbett kallas det för. Men tyvärr så råkade hon bita till lite för hårt nyss så nu är handen omplåstrad  =/ . Man ser ju så himla fin ut om händerna efter kattkloande & bett *not*
Fick plocka fästing med *usch* Lite för tidigt för det tycker jag!

Nähe, nu måste jag stänga av här!

ciao

Fedex

Har haft mamsen på fm-besök här idag. Frukost & fika, samt tysklandsplanering!
Säg till om ni vill hänga med, först till kvarn gäller =)

2 st fedex-paket kom hem idag med, börjar snart bli riktigt bra polare med budkillen Micke ;) Nästa gång var det visst kaffestund med budet  *s*

Nu ska jag packa upp & sortera allt. Sidan är ff lite strulig tyvärr, hoppas hon fixar det snart! Ska även fixa alla keywords tills ikväll. Blir en större uppdatering vid månadsskiftet tror jag. Kanske inte syns så mkt utåt men för mig är det en stor ändring! MKt lättare isf!

Fortsatt trevlig dag!

ciao

padda

Segade mig upp rätt tidigt idag, hämtade tidningen, kollade nyheterna, fixade mailen, ordrar osv. Åkte ut till mamma & syster ute i stugen en sväng. Åt lunch, fick paket & kollade lite inför höstresan.
En söt grön groda som blev parkerad på stenarna vid dammen - passar perfekt! =)

Väl hemma så skolade jag om lite av blommorna som kommit upp i växthuset. D.s pappa kom förbi med lite ekbrädor. Sen kom honey hem & då var det dags för middag -smokymarienerad fläskfilé & klyft (kött & sallad till mig). Gott!
Mamma & mormor kom förbi på kvllen - kollade dammbygget, fick fröer & jag fick lite reklam ;)

På söndag är det stor visning i Kalmar, måste börja planera lite hur & vad jag ska ta med, visa osv. Hoppas på mkt folk! =)

Imorgon är det en lugn dag, har satans ont i höften, får ont efter en kort promenad bara =/ förhoppningsvis bara en sträckning & inget annat.

Gaah, vad tröttsamt. Är det ett försök till gläns, fast som misslyckas så totalt att det bara blir pinsamt?
Fick besiktningstid till bilen, juni är det bokat! Funderade ett tag på byte men , nä det räcker faktiskt med de 2 vi har + jobb-bilen. Kan ju inte ha hela trädgården full med bilar som ingen anv. Helt meningslöst! SKrutten får gå så länge den går. Den är bensinsnål, skön att köra & det går att få in många shoppingkassar ;)

Min "webmaster" fixar med hemsidan ikväll- ligger nere en stund nu tyvärr. Men förhoppningsvis är den färdig snart! Ligger först på Google btw ;)

Nu ska jag ta ut kakan ur ugnen. Silviakaka blev det visst. Eller en lite modifierad sådan.


ciao!

Helgen

Det blev en fin, solig, vacker & rörande begravning i fredags. Många tårar & mycket blommor. Fina minnen, anekdoter & även skratt. Kändes bra trots sorgligt.

Vaknade kl 03 på natten - släppte in missen som behagat vara ute hela kvällen. Sen var det omöjligt att somna om! Var uppe till 06 & sov sen 2 h innan det var dags att knalla upp igen!
Spenderade lördagsförmiddagen med att åka in tidigt till Kalmar - köpa ny tryckgrej till vatenpumpen som behagade att lägga av på fre.efm. Eller den la inte av, utan bara stod & gick, vilket innbär att om den inte stängs av så brinner den upp! Körde en vattenfrikväll & natt, men det gick utmärkt iaf!
Passade  på att köpa blommor & lite annat smått & gott när jag ändå var över bron. Hemma igen så blev det plantering av blommorna runt dammen - blir finfint! La lite sten men har inte bestämt mig än hur det ska vara så väntar lite med det tror jag. Klematisen & spaljen kom på plats också.
På kvällen var det lugnt, beställde pizza & drack öl innan sängen kallade strax innan 23. Tröttare än tröttast!

Idag så hann jag med lite grävande där spalje nr 2 ska vara (med humle & andra klätterväxter), D kollade F1, som visst inte gick så bra... Sen kom Fredrik & Pi på fika i solen! Härligt! Flytt & bebisplaner för deras del! Kul =)

Ner till stan & hämta farmors bil när dem åkte hem & nu är däcken bytta & bilen tvättad precis. Har också grävt ur jorden i växthuset & fyllt på med ny kompostjord bl.a!

Trött i ryggen nu- måste ha sträckt mig eller ngt. Ont som tusan !

Snart är det middag hos svärfar! Sen åka & köpa planteringsjord, den tog slut i går!
Fylla på med blåkorn & sätta in alla blommor igen i v-huset. Sen blir det nog söndagskväll för vår del! Nu ropar D, ska gräva ner nya vinbärsbuskar visst....

Fullt upp! Vad gör ni på helgerna??? =)

ciao

Svart svart svart

Fick förlängd sjukskrivning till månaden ut, skönt! Hoppas att sömnen bättrar sig tills dess! Ska be om ett par veckor halvtid först - lättare att börja jobba då än mastodontstora pass med en gång när man varit borta en månad.
Dock kliar det i kroppen av att "bara" gå hemma! Vill ju jobba, nu helst! Men eftersom jag denna gång tänker tänka på mig själv, och ingen annan, så vet jag ju egentligen att det är bäst att vara hemma ett par veckor till & fixa iordning sömn m.m.Annars kommer det kanske tillbaks , men 10 ggr värre?!



Har varit upp en bra stund redan, ska fixa lite frukost strax. Sen vid 9.30 ska jag ner till f-staden med en kompis. Handla begravningskläder. Eller en kavaj/kofta/cardigan. Ngt svart iaf. Måste man vara helsvart? kanske går bra med mörkbrunt/blått med?
ja ja, får se vad som finns. När man måste ha ngt så hittar man aldrig, däremot när man INTE ska köpa ngt, så hittar man allt & lite till.


Missen är rejält rund om magen nu! Fort går det, visserligen är de dräktiga i 67 dagar bara. Lite skillnad mot humans liksom. Ska försöka hitta ngn slags bädd hon kan ligga i när de kommer. Vill helst inte att hon ska trycka ut dem små i sängen eller på biljardbordet. (hon brukar ligga där oftast)

Nähe, dags för lite frukst - kör shakes idag tror jag.

ciao

stoned

Idag har varit en lugn & skön dag. Vaknade 6.30 i morse när D åkte till jobbet. Flisan kom in med stora magen & kelade en bra stund innan hon la sig tillrätta i "sovhörnan". Själv ställde jag mig i diskbaljan & sen kom mamsen förbi på lite fm.kaffe.
Skrev ut följesedlar & skickade iväg alla beställningar som gjordes i helgen. Jisses vad folk shoppade! Sånt gillar vi =)

Mailade iväg sem.ansökan åxo. BLir 29-30 om det går igenom. Funderade först på att ta mina pass här i borgholm men sen så..nä. Nu ska jag ha semester ihop & inte splittrad som senaste åren. Eller ja, senaste året då jag tagit ngn sommarsemester. Brukar ju oftast jobba för det mesta. Året om liksom. Ändring på det nu!

är riktigt sugen på att investera lite. I fastigheter :P. Hittat världens mysigaste! 7 st lght & mysig innergård som skulle vara perfekt att fixa iordning till grill & uteplats. Men nu har man ju inte 7 miljoner på banken så... Tjatar lite på D nu, man kan iaf åka & titta! =)
Finansiering sköter ju sig självt mer eller mindre eftersom man får in 7 st hyror varja månad. Men men, vi får se. Många drömmar & funderingar just nu!
Sökt ett jobb idag, var bara ett par timmar i veckan, men skulle vara roligt - kan gå ner lite i tid på ord jobb isf! vore super =)
Imorgon bitti är det läkarkontakt igen. Tel.samtal visst.
Så, upp tidigt igen. Börjar bli van nu med 4h-sömn varje natt.

Fick x antal kg sten nu ikväll! Till dammen =) gäller att ha kontakter ;) Fin singel att lägga runt om. Sen kommer det sjösten om ett par veckor. Kommer bli så jädrans fint när allt är klart! Nu är det ju bara jord runt om men man kan ju inte plantera allt på en gång tyvärr. Särskilt inte när en del blommor inte ens går att köpa  nu.



Nu är det dags att fixa middag.

ciao

Tillbaks till vardagen

Haft en riktigt härlig påskhelg !

Mkt sol - närmare 20 plusgrader emellanåt! Ljuvligt =) Har fått massor gjort , både ute & inne. Rensat, röjt, grävt, grejat, oljat utemöbler, tvättat bilar , bytt till sommardäck på samtliga, fått upp hyllor, uppdaterat webshopen - många beställningar denna helg! Firat påsk med svärfar, mostrar, fastrar, syster, morföräldrar & föräldrar. Haft påsk-skattjakt & köpt nya spaljeér & blommor. Rensat i växthuset & satt ut alla krukor som förvarats i förrådet i vinter.
Varit på grillfest, tvättat altanen, sambon fick akut ryggskott - eller ngn sträckning så gick dubbelvikt ett par dagar. Inflammation i tummen & x antal skärsår av allt utomhusjobb.
Beställt singel (stenar till dammen) &  en specialbeställd spaljé samt "torn" i smide.
Missen "värper" magen & sover mest. Förkylingsbacillerna har till slut nått även mig *snuvig*. Imorgon är sista dagen innan läkarbesöket. Får se vad de säger, vill gärna ha ett par veckor till för återhämtning av sömn. Märker att grävandet har gjort gott iaf! =)



Nu är det film, kaffe & soffan!

ciao

Påsk

Glad påsk!

Minisar

Var strålande väder här senaste dagarna, nästan försommarväder! Har påtat iträdgården, grävt en damm - tungt som fan!. Men bra blir det ! tror jag..
Grävt om rabatten & trädgårdslandet. Har visst en förkärlek för spadar *s*
Nu återstår bara stenhämtning, inköp av växter, påfyllning av vatten & gjutning av vattenfallet - ska göras på rabarberblad så får vänta lite tills de har kommit upp. Tills dess blir det en "vanlig" fontän i dammen.

Var p åträdgårds-sightseeing igår med mamsen. Jisses vad fint! Världens inspiration när jag kom hem & fram kom spaden än en gång! Kan meddela att händerna ser mindra fina ut & skavsår på tummen kan man visst få!

Avbokade tysklandsresan & blev lite fattigare när alla blomfröerna kom med posten!
Nu ska jag snart åka & hälsa på ett par vänner, sen in  till Kalmar & hmta Daniel som är på företagsfest ikväll!

Btw, vet.besöket gick bra. Blev orolig först då de inte kunde se ngt på den första röntgenbilden utan fick ta flera. Men det visade sig sen att minst 3 st miniflisan blir det om ngn månad! SPännande =)
Hoppas allt går bra men hittills så växer & frodas hon bra!
1200kr gick kalaset på med specialmat & undersökningar, men det är det värt för älsklingsmissen! =)


Nu är det dags att diska upp efter middagen & sen bege sig.


Arg

Har en ilsk misse här hemma nu. Hon har varit inne sen 20 igårkväll & utan mat (men vatten såklart). Ska till vet. strax & enl deras önskemål så skulle hon inte äta ngt på 12 h. Flisan tycker en helt annan sak. Har bitit Daniel i fötterna hela morgonen *S* Å nu gnäller hon högt & ljudligt. Men snart är det över, ska bara få in henne i kattburen först. Vilket inte kommer att bli lätt. Å så åka bil , värsta hon vet!
Men men, ett kort besök för att bekräfta tillökningen i sommar & sen hem igen & ut i det fria ;)


Underbar helg! -skriver mer sen

Ciao

3 gången gillt

Jaha, det blir ingen Tysklandsresa. Det blir begravning istället.
Kunde man ju ge sig på att det skulle krocka på ngt sätt. Men men, tyskland finns ju kvar till sommaren åxo så..
Tråkigt bara när man sett fram emot det så mkt. Och trist att man blir besviken över en resa när en nära har gått bort....
Stor uppslutning verkar det bli iaf, folk har avbokat semesterresor till höger  &  vänster & kommer hit ner istället.
Gillar inte begravningar alls, Sorg överallt & sen denna samling efteråt då man ska dricka kaffe & fika och försöka se lite glad ut. Usch! Nä bättre är det med bröllop ;)

Måste inhandla begravningskläder med. Blir en tur idag innan damm-köpet.
Har visserligen svarta byxor, linne, skor men en kavaj måste man kanske ha & de tre jag har haft innan är slängda/bortlämnade. Daniel måste köpa nya kostymbyxor, de hade visst blivit lite för små *S* Han är ju rätt smal iaf men den begynnande lilla ölkulan hade visst satt sig så illa att byxorna knappt gick att stänga! Så idag är det full shopping igen!

Money money money.. ja nu rullar de iväg fort! Dock kommer de in lika fort åxo ;) Skattebeskedet gör en lycklig när man får tillbaka mer & lite till! =)
Superb! Lagom till sommaren åxo!

Den 26/4 har jag visning på smycken (webshop-sorimentet). Ska bli kul! Hoppas många kommer. Förra året var det ju mååååånga! Och efterfrågan var iaf stor nu tydligen, kul! =) Har ju inhandlat lite passande glashängen  m.m som passar just denna grupp!
Så nu är det till att pärla & pärla & åter pärla. Tur jag är "ledig" ett tag till!


Ska ut & mäta lite i trädgården nu så jag vet maxstl för dammen. Ser redan hur fint det kommer att bli! Ska inte ha några fiskar, men fina näckrosor kanske, vattenväxter & vattenliljor! Fontän/vattenfall så klart och så en snygg bänl bredvid så man kan sitta & lyssna på porlet =) Ska nog köpa lite sjösten åxo och lägga ut runt om.

Har hunnit diska, vattna blommor, stryka & hänga in tvätten. Kan inte göra så mkt mer med smyckena just nu innan hyllorna har kommit upp så de får ligga lite utspritt ett par dagar till.

Nu är det ut i solen en sväng. 15 plusgrader idag! =)

and down we go...

D.s farmor dog i tisdags.
Blev liksom grått igen.



RSS 2.0