Hunger

Tog mig med nöd o näppe ner till stan förut, kommer knappt in el ut i bilen med onda ljumskar o bäckene. Blev soffan resten av efm med en bra bok. Nu är den utläst o nästa påbörjad. Lasagne till middag idag, 2h senare gjorde jag kycklingsallad o nu har det mumsats glass. Hungrig ikväll ;-) Sambon kom hem förkyld o febrig så det är väl bara att vänta på att åka på det med snart

Måndag



Har packat mängder med beställningar i dag. Tänk på att beställa senast den 20/12 för att vara 100% säker på att ni får eran order innan julafton....

Den lilla har bestämt sig för att trycka neråt nu, samt åt alla andra håll också så det blir inte många steg idag precis.  Ska ta mig ner till stan senare i efm bara men det blir inga stordåd gjorda idag precis!



...

Strax sovdags, lång dag idag på fastlandet.
Hittade ett par olika matsalsmöbler men så himla svårt att välja!
Får bli en tur till in i veckan som kommer.
God mat som vanligt på kalaset men den lilla har verkligen gjort allt för att göra mig dålig idag, mått illa som tusan när det trycks runt i magen o ryggen har jäklats rejält.
Men iofs inte så konstigt kanske,vore väl märkligt om man inte kände ngt alls när det är ca 5veckor kvar bara. Är iaf glad att jag varit så pigg som jag faktiskt varit hittills :-)
får försöka vara positiv ju!

Imorgon blir det en tur till biblioteket,har reserverat några böcker som ska hämtas. Sen ska jag faktiskt ta det lugnt hela dagen. Har blivit tröttare om dagarna nu också så energin är inte som den var förut.
Har ju dock en bra anledning till att vila ;-)

Söndag



Hade en übertrevlig kväll igår! Många skratt & god mat med de flesta av byns fastboende. Lite nya ansikten också som var väldigt trevliga!
EN enorm samlig av historiska ting visades upp, helt sanslöst vilket jobb som ligger bakom det! Nästan så de skulle kunna ha ett museum på gården.
Det var iaf väldigt intressant att äntligen få se hur det såg ut inne i "kråkslottet" ;)
Var hemma runt 2 tiden så sådär himla sent blev det ju faktiskt inte! När vi var hos storbonden på byfesten så kröp vi ju hemåt lagom tills det blev just , ha ha


Idag är det fastlandet som gäller!
Ska kolla på matsalsmöbler på EM & Mio sen är det kalas för styvmamma Mariette i efm =)

Trevlig 1:a adent!




Advent







Nu är det julpyntat här hemma för 1:a advent.  ÄLskar verkligen den här tiden & att det kom en massa vitt lagom til helgen är ju bara ett stort plus =) Nu kan det få vara vinter ett bra tag =)

Gårdagen bestod av en tur till F-staden. Iddes inte gå runt på skoaffären & leta efter kängor så fick hjälp av en väldigt trevlig tjej som servade mig med olika modeller medans jag vilade på en stol ;)
Otroligt knasigt att man inte frågar oftare när man är i en butik, istället kutar man runt som en galning & kommer oftast ut tomhänt men genomsvett .
Hittade iaf 2 par skor , ett par goretex & ett par ecco. Dem ena snygga & de andra var rätt fula men supersköna & perfekta för kommande barnvagnspromenader runt byn! Dyrt blev det men lika bra att köpa när manhittar sköna & bekväma skor som har det man kräver (varmfodrade & vattentäta).

Blev en fin julig klänning också samt en kofta & så fler mammaleggings.  Å så kunde jag ju inte motstå en sån där mjuk gosig björnbody typ till den lilla ;) Otroligt svårt att låta bli att handla för mkt! Vill inte ha mängder med kläder m.m.  ifall ngt skulle gå snett.

Spenderade sen gårdagskvällen med god mat, strök lite tvätt, läste en bra bok & bara tog det lugnt.
Somnade faktiskt hyfsat tidigt & fått bra med timmar i natt. Är dock trött igen nu så funderar på att ta en efmvila.

Har tvättat de kläder samt bäddset, lakan, filt osv till den lilla, steriliserat det som ska göras & så packat BB-väskan. 5 veckor kvar nu lite drygt!
Har bara förlossningsbrevet kvar men har nada aning om vad man ska skriva.
Vaggan är målad 1 gång & imorgon ska vi kolla på madrasser som passar. Den har ju inte de standardmått som dagens vaggor har eftersom Daniels farfar en gång snidat den till honom å då tnkte man kanske inte på vilken storlek dagens madrasser  har ;)
Men det kan ju inte vara så svårt att klippa till själv?
Har ju en mormor som älskar att sy & greja & har tid till det också så hon har fått ett par uppdrag ;)

Nästa vecka får vi priserna på skötbord, spjälsäng m.m. s då ska det beställas också. Sen är faktiskt det mesta klart.
Lite småinköp kvar bara.
Hur eller hur, nästa vecka kan bebisen komma när den än behagar =)


Ska till BM på torsdag & sen på efm är det besök på förlossningen. Spännnade!
Hoppas man inte ökat i vikt för mkt bara, batterierna har tagit slut i vågen här hemma & jag har helt glömt att köpa nya. 7kg+ totalt hittills tycker jag ändå är bra. Kusinen min gick ju upp 24kg!
Å så förhoppningsvis så går man ner de kilona sen när den lilla är ute. Och kanske mer om man kan amma =)

Såg den HÄR artikeln nyss - fy alltså! Känner ju några som gjort en sådan Op men tyvärr är det bara en av dem som inte haft några större problem ad jag vet iaf. De andra har varit på akuten i skyttetrafik t.o.m ett år efteråt & mått skit hela tiden. Inte ett dugg värt det tycker jag om riskerna är så stora!

Nu är det lite sen lunch här - gårdagens fläskfilégryta blir det med god färsk pasta till.
Ikväll är det nämligen  Byfest hos bonde nr 2 på Solbacka Ska bli skoj! =) Händer alltid en massa roligt som det kan skvallras om i byn sen ,. ha ha!
Nä men det brukar vara riktigt roligt faktiskt med god mat & massor med skratt!

Trevlig lördagkväll på er!








Nytt



Både i natt & idag har det jobbats med shopen.
Mängder med nyheter samt erbjudanden hittar ni här:
www.sparklingdesign.se


Imorgon blir det en tur till F-staden om vädret är hyfsat.
Ska försöka hitta riktiga goretex-skor som håller vätan & kylan bra. Antar att det kommer bli många promenader i vinter så då behövs rejäla skor =)
Ska även kolla om ngn fin klänning/tunika till jul. Strechmaterial & lycra är mina bästa vänner just nu ;)
Har hittat bra & sköna mamma-tights & då funkar tunikor kanon till dem!

Till helgen vankas det både Byafest & kalas på fastlandet så det är fullbokat som vanligt!




...

Sovdags kanske!?

protest




Idag är en riktig slappardag efter mardrömsresan hem igår!
Dock gjordes det många fynd & det var lite med folk så kanon väl på Ullared! Hittade allt jag skulle ha nästan & inte mkt spontanköp blev det heller. Totalt hamnade notan på 3700 & budgeten var 9000:- så tycker jag gjorde bra ifrån mig :D

Sen att trafiverket tillåter att bussar, släp m.fl får köra över bron när det är 32m/s är mer än märkligt. Är glad att vi inte kom närmare räcket på högbrodelen än att bussen skrapade lite lätt mot sidan bara. Och att bussen gick tvärs över vägen bara 3 ggr totalt över bron.
Det går ju liksom inte att vända när man väl kommit på bron....
När vi kört av beslutade de att stänga av bron HELT. Ja men vilken tur att de var så snabba med att komma på det....

Ja ja, helskinnade men med hjärtat i halsgropen var jag hemma strax efter 22.
Bebis har protesterat hela efm igår med sparkar, sammandragningar & rejält ont i ljumskarna. Så i natt fick jag nästan 10h sömn! så jäkla skönt! Nu  väntar bara kommande dagar med dåligt med sömn. Börjar känna igen mönstret nu ;)

Strömmen går här titt som tätt idag också, värsta stormen med snö idag!
Halva ön är bortblåst & halva är översvämmad pga allt regn som kommit. Kalmar har det ännu värre!
Är riktigt glad över att vi bor högt & inte har ngn källare!

Ska krypa upp i soffan under filten med boken jag påbörjade igår på resan samt en kopp varm choklad & så en sprakande brasa bredvid. Mysvarning i dag=)




Frestelser




Måndag igen  & huset vårt har intagit zombieläge. Grått & trist ute, 2 missar som är utslagna efter natt ute i ösregn samt en höggravid matte som fått hela 2h sömn.

Soffläge, filt, brasa & film. Så ser dagen ut här.
Vad gör ni?








Har även fallit för frestelsen att iaf ta en tur till Ullared medans jag ff står på benen & inhandla julklappar, babysaker m.m. så imorgon åker jag & mitt höftbälte dit!
Känns som om min höft & rygg flyttat på sig minst en halvmeter över natten. Kanske därav den dåliga sömnen?
Kan inte ligga eller sitta så hur en 4h bussresa (nä jag kör inte själv i regn, snö & halka)  imorgon kommer att te sig är en annan femma. Som tur är har jag ju resten av veckan att vila upp mig på sen ;)

Daniel är iaf glad över att slippa följa med , fick VISA-kortet hans bara han slapp gå in i , vad han kallar det, "värre än helvetet på jorden" . Ha ha!
Men en nöjd man = en nöjd kvinna som kan shoppa utan begränsningar ;) = en mycket lycklig liten familj!
Skickade  med sambon 4 stora burkar med massor med julgodis som jag gjort i helgen så hans ansällda blir glada & får mumsa på lite sockerchocker en sån här tråkmåndag.
Glada anställda = glad chef/sambo,  vilket gynnar mig inför morgondagen ;)


Ska strax inte lite lunch, hungrig idag trots matkoman från igår efm som höll i sig till sena natten.
Var bjudna på söndagsmiddag hos farmor med delar av släkten, Där bjöds det på underbar god laxsida med godaste såsen, massor av goda tillbehör & grönsaker samt mäktigaste pavlovatårtan till efterrätt.
När tanten började koka nytt kaffe & sätta fram fika nr 2 efter middagen smet vi, men far & styvmor fick snällt sitta kvar & äta lite till, ha ha
Gamla generationen har inget stopp när det gäller antal kakfat


Åkte förbi svärfar efteråt & lämnade beställningslista m.m. & fick lite mer fika där. Vastten  för min del då kaffekopparna blev lite väl många över dagen & magsäcken var minst sagt  2 dm större.




Borde ta fram resterande gardiner & stryka, hänga upp samt tvätta några fönster till men den uteblivna sömnen gör att man befinner sig i ngt komaliknande tillstånda så att det är rent omöjligt att ta för sig ngt alls idag.
Tur man är gravid & kan ha en redigt bra ursäkt till att slappa hela dan utan samvetskval =)

Ska iaf få tag i sjukgymnasten & se om jag kan tvinga mig till att få låna en TENS apparat. Kanske hjälper lite mer. Det allra bästa är sambons händer. 2 knytnävar som masserar i ryggslutet & på höften. Underbart! Men han är ju inte tillgänglig dygnet runt tyvärr.

Kanske finns ngn annan med bra knogar man kan hyra ?



Ska ta en kort promenad till postlådan strax & se om Tjeckiska tullen har släppt mitt pärlpaket  & lyckats leverera det ,ja iaf 3 veckor efter sagda leveransdatum...








Beslutsångest

Den lilla har nog stor beslutsångest åt vilket håll det är bäst att ligga ;-) mkt stök o bök där inne nu! Känner mig vig som ett kylskåp också, tur att ingen ser en när man ska ta sig upp ur sängen,ha ha! Gårdagen bjöd på gardinstryk o upphäng av julgardiner i 3rum, byrån skruvades klart, det storstädades, eldades gamla papper m.m. Skulle haft filmkväll med "styv -syskon,-moster o -mamma" men deras mormor fick åka in akut o de fick sitta vak hela natten istället :-S inge vidare! Blev lugn kväll med sambon istället o lite plockmat till middag.

Fredag



Fredagskväll = taco & hyrfilm!

å så kom sambon hem med en glad nyhet också, är jag på benen & den lilla kvar i magen så är vi bjudna till
Ronneby Brunn en helg i mitten på dec - julbord, show & övernattning!
Lyx =)


trevlig helg!

Trött

Det tär på en att göra av med pengar ;-) tröttare än tröttast nu. Har hämtat vagnen med alla tillbehör, spenderat en hel del pengar på ny byrå bl.a o så storhandling på citygross. Det var 2st fullastade bilar som körde över bron ikväll. Nu är det köpförbud ett par dagar,iaf tills på tis ;-) Möttes av en olycksplats efter bron, hade vi åkt 30min tidigare hade vi fått ett lastbilssläp över oss... Ibland är det meningen med det där extra varvet i butiken...

Pyssel

Ska strax iväg till Maria för att pyssla,fika o prata en massa :-) sen vidare mot kalmar för att köpa byrå o hämta vagn.

Philips Tävling



För ett tag se fick jag hem en bröstpump från Philips Avent! Alldeles gratis & för att testa sedan.

Så tänker såklart vara med & tävla om flera av deras bra produkter!

Var med ni också:
http://www.minbebis.com/erbjudanden





Fisk

Gjorde förresten världens godaste fiskgryta här till middag idag, äter fisk alldeles för sällan tyvärr för D är sådär förtjust i det. Men denna rätt gick hyfsat hem hos honom ;-) megaGod trots alkoholfritt vin i. Lägger ut recept imorgon för detta måste ni bara laga!

Måndag

En märklig förmiddag idag.men en bra sådan. Tror jag. Men ff mkt märklig. Hur mkt jag än frågar kommer jag inte få några svar. Ska försöka inse det nu. Har ingen energi till att fortsätta söka några heller så jag hoppas det är enkelt att stryka streck över det hela. Dock ligger ngt o gnager bak i huvudet men jag får nog ge upp sökandet efter det.

Söndag


En härlig födelsedag i fredags med mängder av uppvaktning & paket. Kunde ju nästan trott man fyllde jämt ;)

Fikabesök på dan & kvällen avrundades med en god bit mat & bio på fastlandet. Precis perfekt!

Kalas blir det längre fram när vi är klara här hemma med allt & så fyller ju D snart också så vi har ju alltid kalas ihop. Smidigt & bra =)

Gårdagen bjöd på sista strykningen i lilla rummet , lite pyssel & F1 och sedan en tur till fastlandet.
Fars dags firande hos far min - älgfilé bjöds det på! Otroligt gott som alltid där =)
Fick också med oss 2 stora kassar med kött hem samt 25 kg potatis.
Det är lycka att ha en extremt intresserad jägare till pappa ;)
Hemma sent som vanligt & var väl isäng strax innan 03 i natt.

Idag är det möblering som gäller. Eller ja det som kan göras. Ska åka in till EM ngn dag i veckan & kolla matsalsmöbel också, och hämta vagnen som kommit nu.

Fick katalogen från "barnföretaget" i går. Massa fint & billigt som tusan! Vi får 30% rabatt på inköpspriserna (som butikerna får köpa in för)!
Ska bl.a beställa skötbord, babysitter, lekhage (eller vad det nu heter) madrass, bäddset
Alltså betalar vi noll & ingenting för det! Butikerna läggar ju på minst 100% i påslag på det de köper in, så ett skötbord ger vi kanske 200 kr för istället för 900... lite skillnad!

Kontakter är riktigt bra att ha :D


Nu god söndagsfrukost!



Ett par ord...



Tiden rusar & det är fullt upp varje dag nu!




Måste ju säga att det är väldigt intressant att se hur folk reagerar & intar försvarsställning gentemot tidigare inlägg. Tog det hårt?





Måndagen bjöd på en väldigt trevlig pysselkväll samt lite nya bekantskaper!
Tisdagen var det tröttare än tröttast då J.B varit snål med sömnpulvret så det resulterade i 8h sömn på 2.5 dygn. Dagen började med  frukostfika med M - som vanligt blev frukostdejten en lunchdejt också =)
Resten av dagen gick åt till att hålla sig vaken. Pysslade lite & betade av twilightfilmerna igen. SKön dag med andra ord!
Eftersom kocken var extremt trött så blev det hämtmat i form av en  flottig hamburgare till middag. Gott & säkert ett kilo extra, men vad gör det -finns tid att gå ner de få gravkilona sen i form av promenader & hälsosam mat!
Är viljan hög så går allt!

Gårdagen bjöd på Kalmarbesök hela dagen, god lunch på stan med Hjärtat mitt, presentkoll samt ett par kassar med mat & lite saker med hem.

Dagen idag började med BM besök:
V.32+0(v33)
SF-mått 33
148 i hjärtslag på den lilla & 125/70 i blodtryck på mig.
Bra för övrigt & så + 1 kg. Verkar som om jag går upp 250 gram / vecka ;)
Hoppas det inte rusar iväg med mer nu sista tiden.
Finns ju de som går upp över 20 kg så jag är enbart tacksam för de få 7+ jag har lagt på mig.

Fortsatte dagen med J-besök & paket. Igen =) EN lång fika på ca 5 h blev det & sen ett vet-besök & lite mer minus i plånboken.

Nu är det snart middagsdags  & sen är det vila resten  av kvällen.

Imorgon är det MIN dag =)






Inspiration



Vaknade till ett vitt landskap utanför idag, ett frostigt sådant =)
Riktigt fint var det! Ine så fasligt kallt men det krävdes en brasa på fm iaf, stor mysfaktor när man går här hemma & höra knastret från elden !

Har grejat för fullt idag med lagret, känns som om man ser en ände i det snart ;)  Ska ägna en heldag till åt det sen får det vara bra. Har 2 stora lådor med nytt också som ska sorteras, fotas & läggas upp. Helst så snart som möjligt.
Så, ngn som har tid över får gärna hjälpa till sen ;)

Har haft en livlig liten i magen idag, började i natt redan och eftersom det är ont om plas där inne nu så känns varje vändning h*n gör rejält, illamående och uppspänd som en ballong ibland. SKönt att det inte är sååå många veckor kvar nu.
Lite jobbigt bara att sömnen ff inte är som den ska. Å andra sidan hinner man ju få mkt gjort om dagarna. *försöker vara positiv*
På torsdag är det BM besök igen. Hoppas allt är som det ska då.


Känns så himla konstigt bara att inte ställa klockan & masa sig iväg till jobbet, men man vänjer sig kanske snart =)
Har ju inga problem att fylla upp dagarna med alla renoveringsidéer vi får hela tiden ;)


Ska snart iväg på scrapkväll hos Pysselpassion. Måste ha lite inspiration till julkort m.m. =) Ska bli riktigt skoj!
Hoppas jag kan sätta mig ngn dag denna veckan & göra lite nytt.
Har även fått lite tips & idéer på juldekorationer som jag ska pyssla med ngn dag.






En del människor måste ha stora problem med sig själva & verkligen tycka illa om sin egen person eftersom de hela tiden måste vara nedvärderande om andra människor.
Det måste ju vara ett patetiskt försök att  se sig själv i bättre dager om man konstant måste klanka ner på andra?
Vad är poängen?
Har man så j-a dåligt självförtroende så kanske man ska söka hjälp för det? Finns coacher idag som är duktiga på sånt *tips*
Måste vara enormt jobbigt att hela tiden försöka hävda sig själv på såna genomskinliga sätt.
Eller är det Avund kanske?
Avund på alla andra för att de lever ett liv man inte själv har? Eller vad är problemet eg?
Så svårt kan det ju inte vara att uppskatta det man har och försöka njuta lite av livet!?
Så DU människa som mår så himla dåligt över , vad anledningen nu är, skärp till dig istället!
Sök hjälp om problemet ligger där eller så titta på vad du har i ditt liv och var nöjd med det. Eller gör ngt åt det om det är så himla dåligt.










Fullt

Redan söndag kväll! Tiden går för fort! Har iaf hunnit med hur mkt som helst! Känns riktigt bra :-) tog en tur till fastlandet o gjorde av med en hel del pengar. Köpte nytt soffbord, bokhylla m vitrindörr, snygga hyllor till köket, förvaringslådor o annat smått o gott. Lite på köplistan är avbockat o en hel del på att göra-listan. Imorgon ska jag sortera upp alla pärlartiklar o få in de i hyllorna bl.a. Kvällen är vigd åt pysselkurs hos pysselpassion nere i stan! Ska bli skoj :-) nu soffan!

En snabbis

Är rejält trött efter en dag där mkt har bockats av på "att göra"-listan. Är mkt nöjd med hur mkt vi faktiskt hunnit med! Har börjat med det nya lagersystemet o det tar nog ett tag att komma in i det men blir nog bra i slutändan :-) taket o fönstret i barnrummet är tvättat o rummet är tömt såklart. Imorgon blir det att måla vitt :-) ska även åka norrut o kolla på soffbord, ev en sväng till fastlandet om vi hinner. Kalas o ikea. Annars får det bli i veckan. Nu kallar iaf kudden! Natti

Sista dagen

Idag är sista jobbdagen. Så underbart Ljuvligt skönt att slippa detta ställe för ett bra tag!

Ska ägna mig åt att rensa,röja o göra i ordning i huset kommande veckor. Ska ta fram min symaskin så fort tid o plats finns o påbörja alla mina projekt :-)

nästa vecka är det dags att bli ett år äldre också, vi firar med middag ute o lägger våra presentpengar till varandra (daniel fyller ju snart med) på nya möbler till huset.

Å så inhandlades det visst en ny luftvärmepump igår ;-) 25lakan fattigare blev han men vad varmt o skönt vi ska få det :-)
slippa elda så mkt samt dra ner på elelementen lite.
Blir kanon!

Snart en promenad här o en avslutningsfika på stan.

2h...

i 2h fick vi vara hos veterinären, lugnade, sövde, röntgade osv.

En groggy misse med lunginfektion, - 1800 kr & ett par recept fick följa med hem igen.
Hoppas hon blir bättre snart!


Skrivbordet är nu flyttat , likaså biljardbordet. Inte helt lätt var det. Men oj så bra det blev!

Sammandragningarna kom som ett bud efteråt så nu är det vila resten av kvällen för min del. Daniel städar & plockar vidare. Love you!
En kopp kaffe & en hemmagjord smaskig pralin blir det nu!






Visst är det roligt att reta en del människor ;)




Måttligt

....trött idag

Vaknade 0330 & kunde inte somna om, var vaken till Daniel åkte till jobbet & slumrade sen ngn timme till innan jag gav upp. Börjar känna av den dåliga sömnen nu.

Har iaf fått massa gjort idag, men nu kommer jag inte längre då mina lådor tagit slut. D kommer med ett par hundra till sen som tur är.
Har nog fått ihop det nya systemet hyfsat så länge. Dröjer ju ngn vecka innan vi kan hämta hyllorna som det ska vara på.

Har även lagt upp lite nytt på shopen å hunnit tvätta, diska, elda, rensa "blandat" lådor & fixat snabb lunch.

Ska snart åka ner till veterinären med gammelhaggan. Hon låter inge vidare alls faktiskt . Låter som om hon är genomförkyld med hosta & svårt att andas ibland. Hoppas det hjälper med lite medicin.

Ikväll ska vi flytta skrivbordet, igen. Ha ha!
Men denna gång får det stå där det står sen.
Jag ska fortsätta ta ner allt pärlmaterial medans D kopplar sladdar osv till datorerna. Man är lätt bortskämd med alla dessa tekniska saker men man skulle sakna de om dem försvann nu ;)

Imorgon är sista jobbdagen. Har jag nämnt det förut?  Om ni har missat det så kommer det en gång till här:
IMORGON ÄR SISTA JOBBDAGEN !



Kommer att vara kanonskönt i början men kännas konstigt sen tror jag. Bara gå hemma liksom. Har alltid jobbat heltid & lite till hela arbetslivet ( = sen 16års åldern)
Tur vi har alla företag :P




Nähe, av med dammiga städarkläderna nu & på med skönaste mammabyxorna!

Behöver förresten knappt ha ngt bord när jag äter nu mera, kan använda magen som hylla ;)
Växer som tusan nu!





Helomvändning



Nu är det endast 1 arbetsdag kvar. Förhoppningsvis så behöver jag inte komma tillbaks dit på väldigt länge.
Imorgon är en ledig dag & då är det fullbokat som vanligt!
Har mängder med samtal att ringa & veterinärbesök med hostande missen & så ska det nu packas pärlor till ett annat sorteringsystem.

Vi har nu ikväll gjort en helomvändning med möbleringen. Tror detta blir det bästa i slutändan.
Så nu har jag många  & långa dagar framför mig då jag måste plocka ner allt "pärlmaterial" från krokar & sortera upp i lådor istället.

Mkt jobb men jag tror det kommer att bli bra i slutändan =)

Har även bestämt oss för att måla om tak & fönster i barnrummet så det ska göras i helgen. Vilket innebär att vi måste möblera v-rummet klart så vi kan tömma barnrummet på sakerna där inne så vi kan måla.
Moment 15 just nu.


Ska strax joina kudden då jag är tröttare än tröttast. Har dock lite webjobb kvar att göra innan.


Imorgon är det väckarklocka AV!



Näst sista...

Näst sista arbetsdagen idag, känns otroligt skönt! Det är en kamp varje gång man ska böja sig ner el sätta sig på huk. Ska bli underbart att få vara hemma o pyssla i lugn o ro nu.

Sen känns det overkligt på ett annat sätt också, att det blir en till i vår lilla familj. Är vi redo? Eller skulle vi kanske väntat? Nu är det ju försent så klart men tankarna finns där ibland.
Känns som det gått alldeles för lätt att vara gravid.
Trots foglossning o dåligt med sömn så är det ju inget som gör en sjukskriven,sängbunden eller likn.

Får man en svårare förlossning om man har en lätt graviditet?
Knastankar kanske men dock så är det mina tankar ibland.

Nu är det iaf dag för jobb strax. Om 13h är detta pass slut också :-)

Veterinär

Bokat tid till veterinären på onsdag. Gammelmissen hostar o låter förkyld, kunde visst vara astma!? Hoppas det inte är ngt allvarligt med henne. Hoppas på lite mer sömn i natt, ser dock mörkt ut då missen ligger nedanför sängen o hostar, och så har jag en elitfotbollspelare i magen. Zlatan,släng dig i väggen ;-) Önskar fint väder imorgon så man kan spendera dagen utomhus. 2pass kvar nu...

Längtar

3.5h kvar ikväll. Har så många idéer i huvudet så har inte alls tid att jobba just nu ;-) så fort tid finns för båda så blir det en heldag för möbelshopping. Ser fram emot detta! Har ju som tur är ett rejält tilltaget möbelkonto nu så vi ska verkligen köpa det vi vill ha o inte ngt billigt skräp. Tur för mig att jag har en sambo som är ekonomisk av sig ;-) Jag däremot,älskar att spendera pengar! Ingen som blev förvånad antar jag,ha ha.

3

Strax dags för jobbet. Har nog möblerat om 100ggr i tanken i natt ;-) lätt trött bara,ha ha. 3pass kvar nu bara. Fy så skönt! Ytterligare en inskolning idag också. Hoppas dagen går fort!

RSS 2.0