Gott nytt..




Imorgon är det nyårsafton & årets sista dag. Det firar vi ute i K-guta med mamsen m.fl! Hummer & oxfile står på menyn (mums) och tolvslaget firar vi in här hemma med lite bubbel samt försöka hålla missarna lugna för alla raketer & smällare.

2010 första dag firas in på jobbet. 9-22. Kul kul.... Men bra bet ;)


2009 kan summeras så här:

Händelserikt, glädje, massor av kärlek, mycket jobb både med pärlshopen & ordinarie arbete, många härliga resor, sorg för bortgångna familjemedlemmar även glädje för nytillkomna, Köp av företag = mer än mycket jobb, nyfunna vänner , byte av jobb, många skratt & lite tårar. Helt klart ett bra år! Hoppas nästa blir ännu bättre! =)

I jan firar vi 3.5 år tillsammans! Jisses vad fort tiden går!  4 år till sommaren, kanske dags för att boka kyrka snart ;)



Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!







2010




Så har julhelgen passerat i rasande fart som vanligt! Dock var det en lugn julhelg detta år, inte så mkt farande & flängande!

Underbar god hemlagad mat, många fina julklappar, gott godis, bra musik, trevligt sällskap & god dricka. Perfekt!

Vi fick alltifrån presentkort, verktyg (ja daniel då såklart), prylar till köket, Mobergs kokbok (snacka om bra! ), chokladaskar i mängder, kläder, fler presentkort, brickor & pengar, almanacka, böcker (me like!) grejer till bilen, glas till min Chateausamling, skitsnygga tapastallrikar, ljusfat + dek å mängder med annat! Helt galen jul =)


Snart är det nyår & det lutar åt en lugn kväll med missarna. De är ju rädda som tusan för skotten så vi kan lika gärna vara hemma & äta god mat, dricka bubbel & bara ta det lugnt =) Jag ska ju upp & jobba nyårsdagen med så.... Tur man har gångavstånd till jobbet iaf ;)


Ikväll bjuds det på bio med ("Styvmamma") Mariette & ("styvmoster")  ;) Angelica samt barnen. Ska bli skoj =)
New Moon blir det, har velat se den länge då jag plöjde genom alla böckerna för inte så lite sen, så bra! Hade inte väntat mig det!
Ska köpa henne nys bok "Genom dina ögon" snart tänkte jag, bara läsa ut de jag fick i julklapp först. Dröjer väl ngn dag eller två ;)



Nu är det eldning & sen in till fastlandet!

God fortsättning!






Söndag




Blir ett inlägg senare i veckan istället!
full rulle som vanligt! Å så härlig magkatarr på det!

Jobb 9-22 imorgon, bio med "moster" på tis & sen är det nyårsfirande!

ciao

Jul Jul





Haft en härlig julhelg som inte är över än =)


Julafton firades hos far min i år. Mängder med god mat, alltifrån farmors fina små kroppkakor till pappas egna gravade hjortfilé och skinka på vildsvin!
Vad vore julen utan allt hemlagat gott?!! =) Körde knytis i år så alla tar med sig ngt, vilket gör att ingen behöver stå & slava speciellt länge i köket & alla känner sig delaktiga i maten! Perfekt!

Hemma långt efter midnatt och gårdagen tillbringade vi hos svärmor m.fl. Hoppade julmaten där & bjöds istället på pot.gratäng & god filégryta. Fina julklappar där med, bl.a en stor US POLO bricka från svärfar som är bara SÅ snygg!

Idag ska vi åka till mamma på fastlandet, mer mat & julklappar med morföräldrar m.fl!
Lång jul det här med klappar varje dag =)

Skulle eg gått ut igårkväll, men fick en dundrande huvudvärk på kvällen så hoppade över det. Myste ner oss i sängen med varm choklad & en bra film på tv istället.
Synd på utgången men mysigt ändå =)


Nästa vecka är det bio med "styvmamma" Mariette, Louise, Ellinor samt "styvmoster" Angelica! Ska bli kul =)

Nu är det dags att kolla lite mer på alla fina julklappar!

Vad vi fick uppdateras imorgon!


Fortsatt god jul!


Snö på ön



Det har kommit en hel del snö här






rostfritt



Så mycket att göra, så lite tid!


Har gjort mängder i veckan trots förkylningen, som först nu verkar gå åt rätt håll!
Handlat sista julklapparna, tentaavslutning (äntligen!)  Har dock en kurs kvar som sträcker sig över våren så det är ingen rast ingen ro.

I lördags var det en heldag inne på företaget med grabbarna. Jag stod för verktygssorteringen & skruv/spik m.m.sortering. Märkte upp alla skåp & hyllor, Sorterade rostfritt från svart, alla lådor & kartonger med diverse smågrejer. Så nu kan jag allt om rostfria spik  & skruvar till hålpipor & plåtsaxar ;)
De andra körde skyttetrafik med 2 st lastbilar från gamla lokalen till nya med alla maskiner & lådor & pallar osv. Julkebab till lunch & sen lite mer plock innan jag for hemåt igen. Daniel kom inte hem förrän 20-tiden  då de var hyfsat klara!
Men det var en kul dag! Behövs lite manlig energi ibland när man bara jobbar med tjejer!


Idag har vi städat, jag har ställt undan alla pärllådor. Nu får det bli lite ledigt från dem ett tag. Eller iaf from tis, sen är det ju röda dagar så alla beställningar kommer ju ändå inte fram förrän nästa måndag å dem kan jag packa i helgen som kommer.

Sista dagen för jultävlingen med, många fina bidrag!


I efm var vi på middag hos svärfar, oj så gott! 3-rätters bjöds det på & D fick ännu mer paket =)

Å så har vi ju slagit in alla julklappar & sorterat i julkassarna vart de ska. 3 dagar, 3 ställen & 3 olika julfirande =)


Nu är det strax sängen, ska hämta rökt rådjur imorgon på rökeriet!

ciao

Snorigt



Helgen flöt på fort som vanligt! Tillbringade hela lördagen hos M & B med pärlpyssel, fika & skvaller! Mkt trevligt =) Nackmassage & spikmattan hanns också med.

Dock så utlöste det en värstingförkylning så idag är det vila & snytpapper som gäller!
Har säkert 4 olika nässpray, som är ett måste när man är täppt, men oj så obehagligt det är! Ont gör det med i huvudet när de sprayas, men man får stå ut eftersom det klarnar upp näsan lite så man kan andas igen. Tur man inte behöver anv det alltför ofta bara!

Imorgon jobb 9-22, mndre kul men ett måste så hoppas att förkylningen är lite bättre. Har p-möte åxo.

Onsdag tenta =/  å så fyller honey år =)
Ska slå in lite presenter ikväll, resten i morgon!

NU - tillbaks till soffan!

Tidningen



I ett par dagar nu har det varit fullt jobb med inventering, packning av beställningar, påfyllning av lagret, uppack & sortering! Önskar att det fanns fler timmar på dygnet bara!

Har ff inte lyckats vända om dygnet så nu är det vaken tid till 02-03 & uppstigningsdags runt 10! Men men, så länge det inte finns ngt tidigt att passa så.. =) ikväll är det ord jobb igen. Längesen man jobbade en fre kväll!
Har varit bortskämd om det innan =)


Igår var sambon på ett helsidesuppslag i tidningen! Me like! Var ju så klart om  övertagandet av nya företaget. Kul att de fick så stor "annons" =)

Förra veckan var det ö-bladet & barometern som gällde & igår Östran. Om ngn vecka eller 2 är dem med i Dagens Industri!


Snart kommer mamsen också, ska hämta etiketter till alla pärlpåsar hon ska hjälpa mig med =)

Imorgn är det pärlpyssel hela dagen! D ks ain & flytta maskiner hela dagen så då får man ju passa på å Göra ngt skoj så länge =)


nähe, lite kaffe nu & mer packning!

ciao

Jultävling








Mer info....


Glöm inte att skicka in ditt bidrag till [email protected] på ditt finaste julsmycke!

Senast 20/12!

Mer info på www.sparklingdesign.se


Fina priser att vinna =)













Jultävling



Har totalvänt på dygnet senaste tiden, måste bli skärpning på det snart! Somnar sent 6 vaknar sent. Trost alla väckarklockor =/

Men men, har som tur är inte så många tidiga mornar att passa nu framöver!

Idag har 3 h spenderats hos frissan till en billig kostnad *not*
Men fint blev det =) Kom dock 20 min försent, ha ha men det löste sig ju iaf!


I lördags var det kalas & fest här för familjen, mkt trevligt! Maten gick åt som den skulle & presenterna var fina som vi fick!

Imorgon ska jag följa med min farmor & handla lite kläder. Hon vill inte köra själv så då passar jag på att leka chaufför samtidigt som vi kan spendera lite tid ihop =)


Har fått flera förfrågningarn nu & har bestämt mig att sponsra ett UF företag iaf. Hoppas de får nytta av sakerna =) I veckan kommer bilder från mässorna de varit på . Duktiga är de iaf!


Har även en jultävling ute på webshopen  ( www.sparklingdesign.se ), så passa på att skicka in en bild på ditt julsmycke snart!


Nu är det en stund lagerinventering till innan det är kväll för min del!

Krasch



Har spenderat dagen på fastlandet med C, handlat på Citygross & blomsterlandet. Köpte bl.a 2 st jättefina orkidéer som jag ska samplantera  med lite annat fint =)


När jag kom hem tog det sin lilla stund att bara packa upp alla kassarna! Bakade därefter en mazarinkaka med apelsin & mörk choklad. Passade på att tappa några ägg & söla ner kylen för 2a ggn denna veckan.

När Daniel kom hem så blev det pyttipanna till middag. Och ytterliggare ett par kraschade ägg.
Är nog inte meningen att jag ska hålla i ägg ens. Tappat typ 10 st senaste dagarna.


Har blivit manisk med ljudböckerna, lyssnar på bok nr 4 (sista antar jag?) av meyers serien! Så bra! Man blir fängslad på fler än ett sätt! REkommenderar verkligen att läsa/lyssna på dem!

Nu är snart sista boken slut (började på första i lördags) och det blir tyst utan den. Måste hitta en ny bokserie att plöja mig igenom ;)

Imorgon bli det bak & städ för hela slanten! Ska göra lite mer godis samt sortera sista pärlorna. Kanske hinner lägga upp lite med om jag har tid.

Nu är det kaffe!
ciao

RSS 2.0