hmm

ja alltså förra inlägget var ju skrivet idag på efm, vid 15-tiden . Inte nu ikväll....
Är hemma nu, älsklingen kom & mötte mig på vägen =) Tungt att cykla uppför ikväll med.

Här kommer ännu en bra låt:
Svenskt på hjärnan nu


rast

Är hemma en sanbbis nu. Cyklade ju idag. När det är som varmast, mest motvind & kvavt så in i h-e! Slängde mig in i en iskall dusch när jag kom hem. Lite svalka gav det ju.
Imorgon är det jag som köper en pool. Hur vi ska fylla den får vi diskutera senare. Jag ska ha en pool.
Bäst är ju om vi snabb-bygger ut altanen & sätter dit en bubbelkopp som kan anv. året om. Men det hinns ju inte nu.

Iaf, tog en tur på stan förut, lunchade på Pappa BLå - gott! Spelade winnerbäck så högtalarna skränade. Vilket fick mig att tänka på den bästa låten av dem alla.


Sorglig men bra! =)
Nu är det cykeln ner till stan igen strax. Får ta en kvällspromenad sen när hettan lagt sig lite. Olidligt idag.

Tisdag

Helgen har försvunnit i en rasande fart , precis som vanligt!

I fredags var vi ju på SVensson Svensson - så jäkla bra! =) Helt värd att betala pengar och gå och se den! Innan föreställningen så käkade vi på Söderport - mysigaste stället! Trubaduren hade hunnit komma också när vi var där så det blev underhållningX2 den kvällen. M &Ö var med & käkade innan de åkte hem.
Fick bra platser även om vi (ägarna med resp) inte satt bredvid de anställda som fick platserna framför.

Lördagen spenderades med att fara & flänga hit & dit. Kalas för svärfar som fyller 60 år på onsdag! Ner till stan på morgonen & inhandla färska jordgubbar, sen hem & baka morotskaka tills det bubblade ur öronen.  Gjorde små bakelser av kakan istället för göra tårta.
D åkte på möbel-runda med "traktorn". Lånade lite här & var hos grannarna. Även om vi har trädgårdsgrupper för ca 16 st så räckte det ju inte på långa vägar. Men det blev bra till slut! LA på dukar & blommor på varje bord, fixade "matbord" och ett dricka-bord.
Å så skulle ju allt dukas fram så klart.
Hann preciiiiiis sminka klart ena ögat när de första firande gästerna kom!  Blev en rolig & lyckad dag/kväll! =)
M & M kom också & denna sommar så ska vi bara bestämma en dag och ses! Sa likadant för 2 år sen.... *hmm*
Får ta oss i kragen allihopa snart! *s*

Söndag var det kalas hos faster med god lunchmat & fika! sen hem igen - mötte upp syster & skjutsade alla tjejerna ner till Strand. D for iväg med Ö ner till södra öland på en "maskin-köpar-runda". Kom hem 6 h senare *s*

Igår var det bokjobb, varmt i solen!! Insåg också att jag förmodligen har tappat min kamera. Letat överallt *suck* Inte riktigt timing för att köpa en ny nu liksom.
Bilen krånglade lite igår, hackade & hade sig. D köper nya tändstift idag så hoppas jag att den blir bättre! Den gick ju iaf genom besiktningen utan anmärkning! =)

På onsdag är det vaccinering av kattfamiljen. Pengarna flyger iväg ordentligt nu! Tur man "bara" jobbar ca 200h denna månaden....

Torsdag ska vi till Persnäs & trädgårdsfluktning hös en moster. Kul =)
Fredag är det Böda-jobb och lördag auktion!!!! =) Yes, så skoj! Det är avkoppling på hög nivå för mig! En fikakorg med kaffe & goda smörgåsar, solsken och en heldag ute i Sandby på sommarsuktion! Me like!
Tyvärr så är jag nog den enda *s* men det är skönt att bara sitta där & se vad folk köper för skräp. Har man tur så hittar man ju ngt själv =) Denna gången är det zinkbalja jag är ute efter.

Nu är det dags att åka till jobbet snart!


Ha en bra dag!


Svensson

Var inte hemma förrän kl 23 igår kväll. 14h på jobbet. Jippie...
Hamnade iaf på Larmtorget i Kalmar igår kväll, Längst fram bredvid högtalarna. Galet mkt folk alltså... Såg kanonbra när CajsaStina Åkerström sjöng samt även de tre tävlande i "Svensktoppen nästa", men är totaldöv just nu. Öronproppar nästa gång...

Ska strax ta mig ner till stan & jobbet där. En tur till F-staden blir det idag för att shoppa lite, luncha & sen åka hem igen. Känns som en ok arbetsdag ;)
Sen blir det bilen in till Kalmar och sambon. Han har fixat biljetter till kollegorna med respektive samt alla anställda med resp. , Svensson Svensson blir det på Krusenstjernska! Förhandsvisningen =)
'

Ska bli kul =)

Sen hem ikväll & baka lite inför imorgon. Har lovat fixa kakan till kaffet - blir morotskaka-bakelser typ. Ville ej ha tårta eftersom det bjuds på smörgåstårtor så blir det ju lite "kaka på kaka" kanske. Så, ska göra bottnarna ikväll och resten imorgon bitti. Sen blir det full fart hela dagen. Ska städas, fixa alla bord och stolar (blir ju en hel del gäster ...), låna från grannarna får vi med göra så det räcker. Vi har ju bara 3 trädgårdsset ;) Pynta och duka!

Ska dra mig neråt nu till stan. Ha en trevlig helg!

cykel

Har haft en otroligt trevlig midsommar! =)
 God mat & dryck, många vänner, glada skratt, paket & segling, hunnit jobba lite samt cyklat över 4 mil!

Har inte haft tid att skriva på länge. Mkt nu. Det närmar sig också med spänning! Kanske blir allt klart nästa vecka.


Blev aldrig plan A som jag ville, var för dyrt för dem tydligen. Men men, Plan B nu då. Kan bli bra det med. Annan inriktning bara. Nu blir det Logistik & Administration istället.

Ska strax ta cykeln & cykla ner till jobbet. Marknad idag på dan. Sen ska vi till Lammet & Grisen ikväll =)
Imorgon är det långdag 8-22 på kalmarjobbet. Utgång på kvällen - lyssna på CajsaStina.  Fredag är det dagjobb sen har vi fått biljetter till förhandsvisningen av Svensson Svensson ! Ska bli kul =)
Lördag är det 60-årskalas här i trädgården!
Fullt hela veckan så har inte tid med det här nu.

Ha de!

Trevlig Midsommar!

Firar just nu med ett glas vin att det är helg! Långdag idag men gick förvånandsvärt smidigt att åka hem iefm. Inte så farligt mkt kö iaf...

Ikväll blir det flinta-grillning. Imorgon cykeltur & lunch i stugan. Sen grillning nere istan som vi brukar. Ska bli kul =) Ser fram emot att träffa L & T, var ju rätt längesen sist. Å då bor vi ändå inte så jädrans många km ifrån varandra *s* Men det blir ju så när man jobbar mkt & har knasiga tider.

Lördag jobbar jag till 17. Sen blir det Stävlö & fest hos P & M och alla andra som kommer! Funderar på att slagga över , troligtvis blir det så. Daniel drömmer om den 30-åriga whiskyn som är nyinskaffad och jag har ingen lust att köra heller så ;)

Söndag blir det fix med bilen - besiktning på måndag! En tur till gymmet om det hinns med - beror på när vi kommer hem. Å så en fika kanske.


Igår var det tant-träff här! Långbord i trädgården - Sill & nubbe. öl & potatis. Midsommarfirande i förväg blev det. Jordgubbstårta och kaffe med såklart!
Blev inte så hiskeligt sent - sista lämnade väl residenset runt 23 tiden. Men var ändå inte i säng förrän kl 01. Var mäkta trött när kl ringde vid 06.00 idag =/ Så ikväll blir det inte så sent. Imorgon är en lång härlig dag så måste ju vara pigg =)

Har ju kommit på värsta idén nu med! Lite trögt ibland, men när sambon har värstingmaskiner på jobbet så vore man ju dum om man inte försökte iaf!

Btw, lämnade in tjänstledigtansökan igår med!


Trevlig midsommar!

800st böcker

har just nu 800st böcker i bilen. En aningens trångt bara;)

Gårdagen firade vi med tacos , grillning, skumpa, blommor (D. väckte mig med största blombuketten! *me like* ) & tårta! =) Å så en massa mys såklart, kanonväder så tillbringde större delen av dagen ute i gräset på en filt, men lite bubbel, prat & skratt =)

Idag masade jag mig upp tiiiidigt. Eller ja, kl 7 iaf. Mötte upp A nere vid gymet. Sen var det full hålligång till 8.30. helt genomblöt. Undrar vart kondisen är? Ska den inte komma tillbaks när man slutar puffa? *hm*
En snabbfrukost hos A innan jobbet. Pigg var man iaf när stämpelklockan började ticka.
På rasten kom M förbi med tupp-sakerna. Hela köket fullt nu *s* Imorgon är det utdelning! Sen tillbaks till jobbet igen & sega tills hemgång. Kom hem strax efter 22. Trött.
Har packat in allt i bilen. Alla följesedlar, papper osv är nedpackade med.
Tänkte jag skuille kört norr först men insåg snart att Löttorpsbutiken inte öppnar förrän kl 10, så det blir B-holm först, sen norr & sist söder.

Ska förbi kusinen åxo samt köpa guldfiskar till dammen ev & lite gott till både missarna & oss + gäster inför midsommar.

Nu är det iaf sovdags!

1 år

1 år har gått otroligt fort!

Lördag

Det ser ut som om det skulle kunna bli som jag vill! =) Om nu inte just mintt första val blir, så har jag en plan B. Den är nästan lika bra som plan A, lika intressant men inte riktigt lika bra i slutändan.
Väntar med spänning! =)

1.5 vecka utan cigg! Jippie mig =) Gör ytterligare ett försök ;)
Har ju kört mina race till och från ett tag nu men denna gång så har jag ju motivationen. Eller kanske mer,  inget  sug längre!
Kommer ibland , men då har jag ju min catch *S*

Har haft mamsen på fm-fika här en stund nu. REgnigt & grått idag- Inte alls det där sommarvädret som man vill ha. Man har ju blivit lite bortskämd när nästan hela april & Maj var sommarvarmt & fint!

Fick mina nya jobbkläder häromdagen med! finfint =) Har hela förrådet fullt med böcker åxo *s* Ska bli så kul att jobba med detta ! Ni anar inte hur skönt det är att "slippa" ord.jobb en stund. Även om det bara är en dag i veckan så...
Gör ju mkt att min "nya" chef är supertrevlig!

Fick ringa vet igår & få p-piller till FLis också. Öronen har gått av nästan av allt detta löp-mjauandet senaste veckan! 6veckor är missarna på måndag men trodde ju inte att mamman skulle vara igång redan att löpa *S* Hoppas det nu inte hunnit bli några små i magen på henne, hon har ju smitit ut ett par ggr & träffat "fästmannen"....

Midsommar hägrar snart åxo!  Blev flera alternativ i år med, men vi kör på som vi brukar - traditioner gillar vi! =)
Lördagen jobbar ju jag & efteråt blir det lite firande på fastlandet med familj & vännerna där.

Skatten kom väldigt lägligt med! Har dock stoppat undan det mesta, men jag ska iaf investera i en ny cykel! Har ju en som är bra & rejäl & en massa kult ( från 40-talet) men tänkte ha en i Kalmar för att cykla till & från jobbet när vi samåker, samt även att köra lite längre sträckor här i sommar. Svårt med en cykel som inte har några växlar om man vill cykla på lite fort ;)

Nähe, dags att plocka ihop det sista innan avfärd!

ciao


nytt?

Ska alldeles strax på möte innan jobbet. Får se vart det bär hän. Vill ju så gärna men det verkar ju lite mörkt på just den inriktningen.
Ja ja, vi får se vad det blir! Nu en snabb kopp sen ner till stan!

Lycka

Tiden flyger iväg!

Hade en underbar helg i sthlm! Trots 6h ute i regn, lite magkatarr & ett vilsevarv i storsthlm.  Vilka härliga vänner man har som förgyller ens dagar så bra! =)

Vi var 5 st som åkte upp - Liz, Chrstoffer, Daniel, Pärlan & Jag. Skrattade konstant hela vägen upp tror jag! Jisses alltså =) Stannade & fikade i solen med medhavd kaffekorg. Lämnade av Pärlan & kikade samtidigt på nya bilen - tjusig! Tog oss sen in till centrum & hotellet. Värsta flashrummet fick vi! Glömde ta kort men där ska vi absolut bo igen! Kanongod frukost åxo, daniel åt bacon & ägg som om han inte sett mat på flera dagar *s* Jag höll mig till den goda yoghurten, muslin, nybakta frallorna, frukten & allt gott pålägg!
Torsdagskvällen spenderade vi först med lite vin & öl innan utgång - hittade god thairestaurang innan konserten. Sen var det 6 h i regn - med regnkläder så klart, på kanonkonsert! Vilket tempo, känsla, utstrålning - musiken. Jisses! Nils  är nog den bästa på gitarr - någonsin. vilka fingrar karln måste ha! Amazing!
Lyckliga, glada & totalt dyblöta avrundade vi torsdagsnatten med en skål!

Fredagen spenderades på stan- heeela dagen. Sprang på keybord-killen i E-street band. Ligger högt på meritlistan! Gick även in i Staffan Ling & spanade på Calle Bildt & Alf Svensson. C trodde han stod bredvid Rickard Wolf - men det var bara en jävligt lik kopia. Så 5-4 till oss tror jag att det blev ;)
Strosade på Gamla stan, lunchade, shoppade lite till, fikade, gick fel, handlade ännu mer, slutade röka, suktade inne på Sko Uno - vilka skor! *vill ha* Tog tunneln till Odenplan- Letade & hittade biljardbutiken. Handlade färsk god frukt på torget. Hittade bästa restaurangen till kvällen.
Kvällens middag intogs på Texas Longhouse - vilket kött -oh my god så gott! Synd det inte finns här neråt.

Lördagen var åxo vigd åt stan- Mumsade gott i Kungsträdgården & matfestivalen, handlade lite till & sen var det middagsdags & därefter hemgång!
Fotboll på radion & musik i lurarna.
Bästa helgen ! Tack L & C =)

Jobb söndag & varje dag. Första dagen i dag på nya jobbet - kul som tusan!
Mötte även postbilen på väg hem, fick 8 kartonger med böcker! D får stuva undan dem ngn bra stans så jag når de lätt när jag ska köra med egen bil sen.

Imorgon är det möte först - har hittat en  som skulle passa perfekt, men det var visst lite gnissel så måste övertala lite ;)
Sen jobb - lång dag. Lördag är det visning igen, denna gång i blomstermåla! =)

Nähe, har lite papper att fylla i nu

ciao

Sthlm

Har haft vänner & familj här ikväll! mkt trevligt! =)

Nu har vi nästan packat klart allt! Biljetter, GPS, MP3, pengar & kläder är lagda i väskan!
Imorgon bär det av till Sthlm ett par dagar! Ska bli super =)
Har katt & husvakt, fixat fikakorgen & diskat klart, väntar bara på att missen ska komma in sen är det sovdags!

ciao

missar


Party

Är hemma en snabbis från jobbet nu bara. Dags för packning ikväll inför resan!
Ska bli super, även om vädret inte är med oss så gör det inte ngt alls! Så jäkla skönt med semester =)

Massa folk kommer hit imorgon kväll, eller ja, iaf en 6-7 st. Räcker & blir över ändå. Fixar iordning maten just nu, eller en del av det iaf.

Håller tummarna för Wasa åxo!
ciao

.....

Har mkt tålamod men ibland är liksom gränsen nådd flera ggr om.
Imorgon är det morgonmöte med xx. Spännande! Får se vart det leder till. Nya möjligheter?


Jordgubbar

Har varit nere  i stan & storhandlat lite inför onsdag & helgen. Inte en människa knappt vid 9-tiden, skönt att slippa trängas!
Hittade nästan allt jag skulle ha utom några få grejer. Men vände i dörren till ica.
Tar det en annan dag tror jag - ingen lust att vara trevlig idag bort personer som man glömt & raderat ur minnet.
Så det blir jordgubbar senare idag istället.
Var fullt race imorse under sängen! Nu börjar de lära sig att klättra med....hmmm... ska köpa ngt skydd till sängkanterna, har ju ett svart redan men det kryper dem ju under. Vill inte ha sängen sönderklättrad av små busmissar.
Men de har inte vågat sig ut från rummet än iaf. Alltid ngt, sen blir det full koll på allt man gör & vad som står på golvet, vilka blommor som måste tas undan osv osv. Lite pyssel!

Jobb hela dagen imorgon- har massor jag behöver göra här hemma så måste hinna det idag. Sista lediga dagen liksom. Känns inge vidare. 6 veckor kvar till semestern ;)

ciao!

RSS 2.0