Det är klart!

Idag blev papprena påskrivna och det ägs ännu ett stort företag i den här lilla familjen =) *me like*

Varit hysch hysch om detta i över ett halvår men nu är det äntligen klart!


DAgen har spenderats med frukostfika med Jenny, fm.fika med mamma & Ö & sen lite pärlande innan handling (lite champagne så klart för att fira).
Nu väntar jag bara på honey sen blir det 3-rätters , vin & lite bubbel ikväll!


ciao

Förlorad symbol





Dag nr 2 som tillbringas i sängen.
SNorigt , febrigt & allmänt hängigt. Men skönt att vara "ledig". Tyvärr så ser man ju hur mkt det är att göra innan födelesdagar & jul . Så fort jag är frisk så ska det putsas fönster, alla pärlopåsar ska etiketteras & hängas upp, fler hyllor ska sättas upp. Gardiner bytas, nya ljusstakar inahandlas osv osv

För att inte tala om trädgården..... Gaaah vad löv vi har! Måste ta in alla lökar så de inte fryser, dammen ska rensas & dammväxtrena ska in.
Blir nästa helg tror jag. Då är det ju också rockfest -  ev dit med V. Söndagen har jag visning igen , denna gång i förlösa!

Och så om exakt rte veckor fyller jag år! 27! jisses =/
ja ja 3 år kvar till 30 ;)

Har läst halva Dan Browns "den förlorade symbolen" idag, eftersom jag är symbol & ockult freak så passar ju hans böcker mig perfekt! denna är minst sagt lika bra som de tidigare =)
Resten får bli imorgon. Vila huvudet lite nu!






Och så en del nytt på hemsida www.sparklingdesign.se

I helgen kommer mera designsmycken!

home sweet home

Får väl uppdatera här lie igen, det går lite upp & ned det här med bloggadet =)

Har iaf haft en helt underbar resa! Fick suveräna platser på flyget både dit & hem. Resan till hotellet gick fort - lugnt med folk. STor SPA-anläggning i smma byggnad som hotellet som man fick använda utan kostnad! Gissa vem som var där & plaskade varje dag?! =) Det bästa var ju att Daniel & jag var de enda som var i jacuzzipoolerna..
*big smile*
Goda drinkar varje dag, långa sköna promenader ( gick minst 12000 steg/dag, ska bättra oss här hemma nu!), god mat och många bad, både till havs & i ngn av de stora poolerna på hotellområdet.

Livskvalité på hög nivå har det varit! Vi behövde det båda två, mer än vi kunde ana innan vi åkte! Nu är iaf energin på topp (eeeeh) och D har fullt upp med nyetableringar, koncernverksamhet och allt vad det kommer att bli!
Jag däremot åkte på världens förkylningen (influensan?) och ligger här hemma med över 39 graders feber, igentäppt & en djävulsk hosta.
Tur man har laddat med:
dåligt nässpray (värsta jag vet men man måste ju tyvärr använda ibland för att inte kvävas),
böcker ( Camilla Läckbergs "Fyrvaktaren" & Dan Browns " Den förlorade symbolen") ,
mängder med glass (piggelin & vienetta),
tidningar ( Amelia & en skvallerblaska)
samt raggsockor, sköna mysbyxor + fleecetröja och 2 små (?) missar som håller en varm när de ligger som iglar längs ben & armar =)


Nu är det bara all ångest för allt arbete som jag ligger efter med. Men men, får ta nya tag nästa vecka helt enkelt.


ciao!

bye bye sweden!

ja nu åker vi snart!

ciao

många "borde"

En kollega sa tillm ig härom dagen att " det är bättre att göra de tråkiga sakerna först, så har man det ur världen  och kan göra allt roligt sen".
SÅ rätt så rätt. Men gör man så då?? Nääää man väntar tills sista sekund innan man får tummen ur. Trött jag blir på mig själv.

Har ff 2 tenta &  en uppsats att göra innan kl 13 imorgon. Kul jul liksom.

Har varit på morgonfika med J idag, tiiiidigt ringde klockan!
skickat in jobbansökan nu iaf och ska snart göra lite kaffe & börja skriva lite. typ.

Blir en lång natt inatt tror jag =/

Angus har fått sig en snmäll på nosen i natt, alldeles bucklig =/ eller en liten bula är det å så ett blåmärke typ. Mamma Flisan har inte varit snäll mot dem på ett tag nu.

Idag kommer min mamma hem från Kreta! Och imorgon kommer hon hit innan vi åker eftersom hon ska vara kattvakt när vi är iväg!



tur i oturen

D ringde på morgonen, det nya passet kommer på fre. Typ en timme innan vi ska åka till flyget. Ibland har man tur... =)

Har haft p-möte här hemma idag. Nya ändringar nästa år så ska nog byta arbetsplats till ön helt & hållet. SLippa pendla! Kan bli skönt. Å andra sidan är jag rätt less på jobbet helt & hållet så man kanske skulle bli hemmafru istället ;)


nähe, lite kel med missarna sen blir det plugg!

ciao

typiskt

En aningens stressad innan resan nu, massor med skoljobb att lämna in innan fre morgon1 Och tiden räcker ju som vanligt inte till!
Men men, det löser sig nog, får helt enkelt bli mindre sömn!

D kollade sitt pass idag, som först. gissa när det gick ut?? *gaaaah*
BLir till att fixa ett provisoriskt i k-krona imorgon helt enkelt.... Typiskt killar att vara ute i sista stund ;)

regn & rusk

Tänkte ju tillbringa dagen ute i trädgården men det blev en innedag istället. Regn & blåst ute hela dagen. Mysigt iofs =)
Eldat brasa hela dagen & gått & småplockat lite.
Sorterade lite nytillkomna pärlor igårkväll. Har fotat en del av dem nu. Fick hem otroligt snygga emaljhängen + ring & öronhänge men de läggs upp efter visningen 17 okt.

Ikväll kommer 4 vänner hit på lite taco & filmkväll! =) Imorgon blir det plugg & sen en tur till f-stan med lillasyster.

Kommande vecka ser ut så här:

Måndag plugg + jobb, tis p-möte + tvätta & plugg. Ons pärla med U, tors jobb + packa
fre - mallis!

Ciao

frestelser

Inled mig icke i frestelse, jag kan ta mig fan gå själv!





Nu fre-mys med rådjurskött & ett glas rött *mums*

pärlhysteri

Snart helg igen! Gut =)

Imorgon är det plugg & systerbesök! Tänkte åka på marknaden åxo men hoppar nog det, behöver vara hemma lite åxo känner jag och inte bara fara runt =)

Pärlade igår med ex svägerska - mkt trevligt! Fick en hel del gjort åxo till visningen! Bra att ha det klart eftersom den är dagen efter jag kommer hem från Mallorca!

Idag har det varit jobb hela dagen, haft inskolning av vikarie på fm vilket gick kanon!
Lite segt nu ikväll bara...

Till F & P på lördag och lämna beställning med. Söndag blir trädgårdsstäddag! Måste räfsa löv & vinterförvara blommor & krukor nu. Riktigt höstväder idag *brr*

Har stora planer på en lite gäststuga på tomten åxo. Först blir det en "pärlbod" och när det inte är aktuellt längre så blir det en gäststuga =) Ska bara övertyga d om det åxo ;)

nu är det sängen, ciao!

RSS 2.0