Blåbär

Har varit relativ duktig idag trots magknorrande & enormt sötsug ;)

Gick en promenad till köpingsvik innan "frukosten". Fort & snabbt gick det med nya skivan inlagd på mp3-spelaren. (sanna carlstedt btw)

Sen dusch & frukosten - men tyvärr var blåbärssoppan ingen höjdare. Smakade mest kemikalier *usch* blev grymt besviken då jag hade föreställt mig ungfär samma blåbärssmak som den man kan köpa i affären. Men icke! Så den blir till att skippa den vid nästa inköp.

Mamsen kom förbi på dan & vi intog lunch bestående av svampsoppa! riktigt god faktiskt! de varma sopporna är 10ggr bättre än de kalla.

Gick å slöade lite sen här hemma. Har eg hur mkt som helst att göra, hela soffbordet är belägrat av pärlor men...näää de vart inge kul så satt mest & slösurfade på nätet & pratade i telefon.

Fick ett ryck på efm & tog cykeln ner till stan, lämnade av lite smyckesbeställningar till A & la på M:s paket på lådan. Naturligtvis ligger ju postlådan vid ica & suget efter ngt gott var jättestort, gick & köpte mig 4 trisslotter istället & trampade hemåt *duktiga jag*
Ska jag nu leva på soppa x antal veckor så ska jag fan i mig unna mig annat! =)
Tex lite nya delar till höganäs servisen, småsaker till huset, fina nya gardiner & kuddar, krukor & blommor. Fick ett par blomstercheckar  & ett "vi tänker på dig"- kort med posten idag *gulligt* Ska köpa mig en fin orkideé tror jag.

Kommer att gå åt mkt pengar den här tiden *s* först alla träningsavg & kursavg, soppmaten & så en jäkla massa annat som jag nu "unnar" mig istället för den där chokladbiten eller en flottig pizza.
men det är det fasen i mig värt!

Ska inta dagens sista måltid strax, bestående av grönsakssoppa. Är små morotsbitar i så man ka tugga lite ,ha ha

Imorgon är det långväga besök från Karlstad här, så blir det fika (vilket det lär bli) så får de göra det utan mig. Eller utan tillbehör.
Dumt att behöva fresta sig själv i onödan liksom.

Och på söndag ska vi (tro det eller ej) på Bröllopsmässan i Kalmar! jo då, alldeles riktigt! Vi ska gå & titta på bröllopsutsällning, kläder mm. Ska bli roligt faktiskt =)
Man vet ju aldrig vad som kan ske framöver ;)


Nähe, dags för lite soppintag!



ciao

Soppträsket

 Började redan igår, först choklad till lunch & sen kycklingsoppa till middag. De är helt okej faktiskt! Man tror ju de ska smaka som de där nutrilett, mjöl-konsistens & parfymsmak.
Men dessa smakar precis som Varma Koppen ! både i utseende & smak. Lite mer salt kanske bara.

Så de går ju att få ner, lite mkt på en gång bara. Men ska nog börja att dela upp dem lite. 1/2 påse på efm & den andra på kvällen.
Så att inte hungern blir föör jobbig. För hungrig blir man de första dagarna. Trodde magen skulle gå sönder igårkväll *s*
Men efter en kopp the & hinkvis med vatten så gick det rätt bra, (ja man får dricka the & kaffe i normala mängder)

D har lite bekymmer bara vem som ska ta hand om honom när jag inte tänker laga mat nu på ett tag *s* Hela frysen är ju full med mat så han får allt börja lära sig nu ;) Nä men det blir nog nyttigt för honom åxo att inte få det serverat ett tag nu.
Han får ju liksom hjälpa till & pucha mig lite när det blir svackor eller man får cravings efter ngt som knappt går att stoppa. Så det är tvärstopp för honom att köpa hem en massa onyttigheter.


Ska promenera en liten runda strax tänkte jag. Måste hala fram stavarna igen, de försvann liksom på ngt konstigt sett i höstas...*hmm*

Sen dags för frukost - idag blir det blåbärssoppa!

ciao

Nytt liv

Tänkte börja om att skriva blogg här igen. Inga mer smyckesbilder blir det här utan nu är det bara om mig. enbart om mitt liv, tankar & funderingar. (vill ni kika på det så kolla in ; http://sparklingpearls.bilddagboken.se)

Nu när ett litet liv försvann , ett liv som var så otroligt älskat & välkommet trots att det inte varade så länge. Men desto längre i tankarna.

Hur kunde det bli så här? Vi som hade planerat & funderat så jävla enormt mkt! Flera namnförslag på G & ny bil skulle inhandlas (måste ff göras), tanken på att snart få gå hem från jobbet  vara ledig i ett år framöver med en liten skrutt  famnen.

Jisses vad snabbt livet kan ändras. Mattan rycktes undan lite för fort denna gången bara. Ibland undrar man om det inte sitter en liten djävul där uppe som hånflinar åt en .
Vad hade vi gjort för att fötjäna det här nu?
Kanske för lyckliga? Livet gick kanske lite fööör bra för oss nu?
jag vet inte, enda jag vet är att det är nu eller aldrig. Nu ska jag ta tag i mitt liv.

  • Har varit & köpt träningskort på Nordic club (svindyrt) samt gått med i en viktklubb.
    Ska gå ner grav.kilona samt lite till (eller mkt till)
  • Ska söka till högskolan i höst & äntligen läsa det jag vill (om jag nu kommer in ).
  • Ska skicka in bygglovsritningarna till huset
  • Rensa ut allt i hemmet som jag inte behöver
  • Sålla bland energikrävande vänner & släktingar (varför krusa & va snäll när man inte får ngt tillbaks?)


Kommer att skriva lite här hur det går med viktnedgången samt soppintaget. Ja, just det ja SOPPA. Nu i ett par veckor ska jag inte äta annat än soppor. 11 olika smaker finns det, inge båg utan framtagna av läkare (är ni intresserade så läs : www.xtravaganza.se) & det fungerar faktiskt!
Träffade en tjej , hon började träna samt mumsade sopporna (i 10v) - på 5 mån gick hon ner 55kg!!!! Fatta, 55kg?!! Det är ju en hel person liksom.
Var på möte idag å träffade ett par andra personer som började denna kursen förra sommaren. De bytte mat i 5v åt sen "vanligt" fast ändå inte liksom & fortsatte träna ett par dagar i veckan. hon har gått ner 30 kg & håller ff vikten.
Hur många ggr har man inte jojobantat?! Nu är det fasen slut med det!

4.5 månader kvar till semestern. Då jäklar ska jag vara "fit" för beachen. Den riktiga beachen alltså.

ciao


RSS 2.0