Intressant?

Tydligen för ngn. Extremt många sidvisningar idag!


Och ja, jag blir hemma till efter påsk! Så nu vet ni det ;)

Fick mina paket idag! *lycklig*

Har lagt ut lite , mer kommer i veckan. Hade beställt metallnäts-hängen. Skulle ha 50, betalade för 50 men har fått typ 300 st.....
Ngn som vill ha???


Älsklingen kom hem med min present idag! han har grejat med ngt på jobbet & idag blev det klart! Han har gjort ett arbetsbord (att ha ute alltså) i stål. Så jäkla snyggt! Och bra!! =) blir super att ha vid växthuset. Kanon att plantera på! Och längre fram, när uteköket mm är klart så kommer det passa perfekt som bänk/bord att fixa sommarluncherna på! =)
Kan inte ha en bättre sambo än så här! =) Livet är allt bra för det mesta!

Nu är det sängen!
ciao

10.50

Fick en tid idag. Får se om jag slipper nytt recept på sömntabl & får vara hemma lite istället för att komma till ro. Troligtvis det första. Så är det ju när man aldrig varit sjskriven ngn längre tid. Hur gör folk eg? Tycker man hör hela tiden om folk som blir sjukskrivna flera veckor för ingenting typ.
Sköterskan jag pratade med frågade om det hade gått bra förra gången jag träffade den här läkaren. Eh..bra & bra. Men han tog sig iaf tid även om jag "bara" fick sömntabl. Förstår väl att de måste testa annat först innan de skickar hem folk flera veckor. Blir dålig statistik då ju ;)
Vet inte om man ska ta det som ett bra tecken det hon sa, svårt att veta vem som är bäst där borta på VC när alla är lika dåliga. Finns nog ingen sämrre VC än här i Borgholm. Sista posten för läkarna som sjabblat det på andra ställen kanske. Men men, idag får man ju faktiskt välja vart man vill gå. Kanske bättre att skriva sig på en VC i Kalmar. Men, behöver man åka dit så är det ju en bit att köra så... Skit samma, springer på VC en gång vart tredje år kanske så...

Blir the & äpple till frukost idag. Glömt att köpa frukostbröd, fil osv. Blir en tur till affären idag sen.
Mitt paket kommer snart! (tjatar lite till om det). Vill ha det NU!!! =)


Nä, dags att göra sig i ordning. Hämta tidningen kanske med....


ciao

Märklig

Vaknade av ett märkligt ljud idag. Tog lååång tid innan jag lyckades klura ut vad det var. Muller & tjut. just ja , Formel 1 började idag ;)
Älsklingen hade varit upp sen 7.00 för att inte missa årets första Formel1-race! *s*
Jag somnade om & vaknade, sommartid, halv elva!!
Då var  kaffet klart & nybakat bröd var framdukat!  Ibland har man det mer än bra ;)

Dimman har legat tung öven ön idag. Iaf här i borgholm. Tog en tur ner till F-stan & inhandlade lite vårblommor. Där sken solen som om den inte gjort annat! Planterade i dimregnet & när jag var klar kom solen. Typiskt! Men fint blev det! Härligt med vårblommor i krukorna istället för vissna höstblommor!

Med solsken i ögonen åkte vi ner till svärfar på middag. Sen var det dystra besked. D.s farmor är inte alls pigg. Handlar om timmar eller dagar nu. Åkte ner & hälsade på, för kanske sista gången. Usch, gillar inte dystra besked alls!


Hemma igen så var det lite mer eldande. Rensade lite i rabatterna. Vårkänslorna gör sig påminda för energin kommer tillbaks! Man vill ut & greja i trädgården hela tiden! Projekten ökas på ständigt ;) Nu är det plattläggning av gången som vi vill ha fortsatt runt huset. Får se om det blir i år. Huset ska ju målas åxo nu! MÅSTE hitta rätt nyans av färgen vi ska ha. Beslutsångest multum liksom.

Ja ja, det är mkt hela tiden! Imorgon kommer mitt efterlängtade paket! (iaf det ena). Hyllorna har borrats. Färgen tog slut så imorgon blir det att köpa mer samt måla.
Även ett besök hos farbror doktorn. Mera ångest.


Nu är det soffan ,grillade revben & lite vin som gäller!

ciao

Hallelulja



micrad korv

ok, har nog lite mkt i huvudet nu. Hittade nämligen påläggskorven i micron igår kväll. Vad fan gjorde den där??? Å det såg faktiskt ut som den hade blivit micrad åxo. Hmm......


Tacos & soffmys blev det. Brukar alltid kika på musikprogrammet på kanal1. Så ska det låta, med Peter Settman. Brukar vara hysteriskt kul ibland! Och BRA! Men var fan hade de hittad de som var med igårkväll??? Lät ju för jäkligt! Den som sjöng bäst var ju pianisten.
Skamligt så dåligt! Nä, då Markoolio & när C.Malmberg var med - superbra! Det är ju så det ska vara! Inte några falskröstade som springer runt & tror att de kan sjunga.
Stängde av efter en stund & kikade på film istället. Mycket bättre =)

Somande sent i natt med. Provade faktiskt att ta en tabl när jag hade vridit & vänt på mig i 3 h. Men fy vad obehagligt! Hjärtat rusade så jag trodde det skulle hoppa ut från kroppen! Blev yr & allt snurrade. Illamåendet kom som en flodvåg & händerna skakade. Nä fy tusan. Jag håller mig nog till panodil hädanefter ;)


Idag blev det sovmorgon &  långfrukost. Skönt!

D sotar ur kaminen nu & sen ska vi gå ner till stan för lite lördagsshopping!
Vill köpa lite påskblommor men får kanske vänta ngn vecka till ifall det fryser på igen ute.


Trevlig helg!
Ciao!

Snuff


Karin


regn

Hade en kanondag igår! Stannade läääänge hos M &U, fikade,
pratade, skrattade (har nog inte skrattat så mkt på flera år!), spelade lite, fikade lite till, skrattade igen , skvallrade,
 sa hej till Ax2 som kom förbi, kikade på nya datorn & nya 50tumstv(!).
Så otroligt skönt när man kommer dit. Det är liksom ngt lugn som ligger över den byn. Man slappnar av & inser att , varför överhuvudtaget stressa alls i livet, man hinner ju med ändå! =)

Åkte in till Kalmar & Ikea. Inhandlade nya hyllplan, samt lite annat som alltid åker med ner i vagnen! In på citygross & köpa helgens middagar. Sen till Daniel, som såklart var stressad & försenad = kom försent till mamsen & middagen. Löste sig ju ändå eftersom ALLA var sena =)
Kusin,moster & mormor kom förbi, samt styvkusinen & styvfarmor (heter det så? )

Sålde lite smycken & gjorde lite reklam för de helt nya ;)
 
Åkte hem sent & somnade sent (runt 3 imorse). Vägrar sleepingpillsen. Vill inte ta en massa tabletter som jag inte vet hur man reagerar på. Panodil är en annan sak ;)


Snart kommer mamsen, sen ska jag skicka iväg lite beställningar. Packa upp det sista av smyckessorteringen. Hoppas att DHL kör hit mitt paket idag. Var i malmö i morse så troligtvis inte. Men man kan ju hoppas. Tisdag blir spännande! Massa nytt kommer då! =)

Födelsedagsfika hos J iefm! Ska hinna handla lite först & städa undan lite här hemma men. Det är ju helg! Skönt att ha det fint då.

Såg att vi måste boka p-plats i sthlm med när vi ska dit i juni. Var visst inte med i hotellbokningen... Bäst att göra det snart kanske..*hmm* Ska öven boka hotell i Köpenhamn. Finns nog inget bättre tror jag än att ta en weekendresa till k-hamn då & då! Särskilt sommaren! Ljuvligt skönt att promenera i Nyhavn, dricka Carlsberg/Tuborg i solen & mumsa smörrebröd! =)
Det är nog bästa sommarstaden att resa till!

Exakt 3 veckor till Tyskland nu, tiden går så fort! Men kul kommer det att bli! Handla lite god dricka till sommaren.
Absolut Päron & Ginger ale = godaste sommardrinken!
Syster kommer hem om 2 veckor, lagom till påsk =)

Mycket på G nu....

Längtar till våren & sommaren nu! Mängder med projekt! Har hittat "min" damm! , Funderar på att bygga altan på kortsidan, mot trädgårdslandet. Eller göra en plattsättning av fin ölandsten, bygga ett "utekök" med grill, bänkar osv. ihop med trädgårdslandet såklart då. Flytta hallonen måste göras då men tror det skulle bli kanonfint! Daniel har värsta skissen på hur det skulle kunna bli ;) Super att sitta i solen & grilla, ha ett "kök" ute där man kan tilllaga allt som ska vara till. I solen. Härligt!
Mindre kul om det regnar iofs, men då grillar man ju å andra sidan inte heller....


Nähe, nu kommer mamsen! (skönt att ha familjen i närheten ibland, fast inte för nära. 4mil är lagom ;) )

Ciao


Vänner

Idag ska jag åka & hälsa på M & U. Hela dagen =)

Längesen det fanns tid till att ses då jobben krockar & ledigheten inte alls infaller samtidigt. Men nu ska vi tillbribga en hel dag tillsammans!
Nära vänner betyder så otroligt mkt. En del träffar man ofta, en del mindre ofta men när man ses så känns det inte som om det gått så lång tid alls sen sist. Man har alltid lika roligt =)


Ett stort grattis till J som fyller 30 år idag! Hurra hurra!
None



Efter besöket hos M & U så blir det en tur till Kalmar & Ikea. Köpa nya hyllor till smyckena. Tisdag verkar vara ankomstdagen till ön om jag förstod infon från DHL & FedEx rätt...
Har beställt flera krokar nu. Fredrik har fått en storkund *s* Inte alla som beställer flera hundra åt gången ;)

Förhoppningsvis hinner vi måla & "kroka" hyllorna i helgen så det är klart när allt anländer.
Lite presenter ska inhandlas åxo idag. Eller imorgon. Får se vad som hinns med.
Försöker att inte stressa så mkt nu. Svårt men jag lär mig ;)

JObbtänket är svårt att bli av med. Jisses att man ska behöva tänka på det när man är hemma!?! Svårt att släppa helt när jag vet vad som måste göras när jag är tillbaka & vad som eg skulle ha gjorts nu i dagarna. Men men, hinner väl komma ikapp så småningom.
Jobbet i sig är ju helt ok, bara tiderna som krånglat lite väl mkt för mitt huvud nu.
Nog om jobbprat.

Nu ska jag föna håret, klä mig & sen iväg!

ciao

underbart!

Vaknade inte förrän kl 10 idag! SKönt att sova ut ordentligt! Inga väckarklockor eller telefoner som ringer.
Flis kom in & mjaude lite innan hon la sig på täcket & höll mig sällskap till gårdagens "house" avsnitt. Älskar att kolla på tv i sängen på morgonen *s* Man är extra utvilad innan man går upp, hunnit sträcka på ben & armar ordentligt & ser inte ut som en 90åring när man kliver ur sängen.

Lång frukost i soffan, lite datapyssel efter det. Mailade min underbara chef igen. (hon ville inte störa & ringa så jag slipper jobbtänket helt utan mailar istället så kan jag kolla & svara när jag vill). Känns lite bättre redan, dock inte helt bra än såklart.
Tillbaks på måndag till läkaren om jag ff känner mig konstig.Förhoppningsvis så räcker det med ett par dagars vila! Ska inte planera in ngt alls nu. Tar dagen som den  kommer helt.! Vet att dagarna lätt blir fullspäckade med saker som man inte hunnit med förut. Träffa släkt & familj, vänner & bekanta titt som tätt. Orkar inte riktigt det nu. Är man inte stressad innan så blir man av alla "förfrågningar" om div samvaro & aktiviteter.


Ska åka ner till stan & handla lite strax. Fick ett ryck & ska göra paj till middag idag. Funderar på att ta cykeln ner, men snö & kallt ute så...njae. Imorgon kanske.

EN promenad sen runt byn åtminstone blir det.


Ciao


Home

Nu är vik ordnad & mail ivägskickat till chef m.m

En veckas sjukskrivning fr.o.m imorgon.

Ett ord: VILA


ciao

Dags igen

Jaha, då var långa helgen slut & jobbet hägrar igen!


Vill inte ,vill inte, vill inte. Helt enkelt.


Ska stå ut idag men sen blir det faktiskt en vecka hemma. Självsjukskriven. Tycker inte om det & kommer säkert få världens skuldkänslor för att man är hemma utan att man är påtagligt"sjuk" dvs, ingen feber, förkylning osv. Men det fungerar ju inte i längden att ha det så här. Tvinga benen att gå framåt när de helst av allt vill springa därifrån.
Vet dock inte hur man ska säga till chefen? "hej jag är hemma en vecka för jag tror jag är på väg in i väggen" ? Säger man så? Eller?
Jag har absolut ingen aning eftersom detta aldrig drabbat mig förut. 'Någonsin.
Men det ska väl va första gången för allt ;)


Nä nu ska jag packa ihop lite saker för att sen ta bilen ner idag. Snöar nämligen.....
Eller så är det för att jag fort kommer hem sen. Välj själva.


ciao

piller?

Jaha, efter en timmes besök hos vikarierande läkaren så fick jag åka hem med ett recept på sömntabletter. Eh.... ja kanske inte riktigt vad jag hade förväntat mig men... Får väl ge det ngn vecka eller två iaf, kanske kan släppa den mesta stressen om sömnen fixar till sig. Dock så är jag inte så förtjust i piller över huvudtaget men man får väl försöka.
Åkte förbi A efteråt på en kopp kaffe & lite skvaller. Fastnade där i ett par timmar , skönt att inte stressa!

Hem och skicka iväg en beställning på lite nytt till hemsidan! Fick mail på att min best från den andra leverantören var skickad idag! Hallellulja! Det var ju bara över 1 månad sen jag beställde....

Hoppas den här går fortare, Bangkok denna gången, spännande! =)

Lön på onsdag! SKa stanna kvar i kalmar & shoppa lite då. Köpa present till Faster, Morfar, J , V & pappa.  Många födelsedagar på G nu!

Jobbar långt pass imorgon, hoppas det går vägen nu. Ska försöka att inte motarbeta mig själv ;)


Nu är det faktiskt soffan! Ska, med gott samvete, lägga mig under en filt & se på en film innan middagsdags!




Farbror doktorn

Fick tid 10.20 idag - skönt att de inte avfärdar en helt!

Ska hoppa in i duschen strax, sen iväg ner till VC.
Hoppas de tar lite prover & att det visar ngt så jag vet vad det är! Kanske järnbrist? ja ja, vi får väl se vad han säger. Tvungen att skriva upp på en lapp, annars glömmer jag vad jag ska säga. Inte bra alls. Men men, lite lugn & ro ett tag så ;)


ciao

regn

Ja det varma vårvädret igår försvann visst under natten! Regn & grått idag, trist som tusan.
Blev en innedag idag istället. Skurat hela badrummet, köket & hallen. Totalt alltså, in minsta lilla vrå! SKönt att ha det gjort =)
Tvättat, rensat i köksskåpen & sorterat lite mer scraptillbehör osv. Fått mkt gjort idag!

Åkte ut till M & Ö igårkväll en sväng , lite öl & prat - trevligt! =) Blev inte så sent men kom inte i säng förrän efter 01 iaf. Sovmorgon lääääänge idag blev det ändå! Så underbart att sova ut ordentligt ibland!

Nu ska vi strax åka till svärfar min på middag. Sen förbi M en sväng om vi hinner & kika på rivningsprojektet .

Imorgon är det farbror doktorn & hopp om en veckas ledighet!

ciao

6-0

Yes, outstanding! 6-0 till Färjestad som utklassade skellefteå totalt! Som vanligt ;)
Kul hockey !

Har tillbringat hela dagen ute i solen. Utan jacka! Superskönt idag! Sommarväder nästan =) Har klippt grenar, rensat bland buskarna, eldat i oljefatet som mamsen släppte av på morgonen. Grillade korv i solen när allt ris var uppeldat. Kanon!
Hann även att rensa i 3 av rabatterna, skönt att det är klart! Blir ju flera rensningar  innan sommaren , men lite vårfint är alltid kul att ha, även ute =)

Fick en mindre chock idag på morgonen åxo, men men visst lite väntat, men iaf?! Lyckönskningar från ön.

Krutmormor har varit & inhandlat en ny laptop , med mobilt bredband. Är man 74 år så är man =)

Ikväll blir det lugnet, ev en tur ner till Hansen för lite öl & skvaller.
Imorgon är det trädgårdsjobb igen om vädret är fint. Ska inhandla lite påskliljor & plantera vid ingången. Väntar lite penseerna även om de finns för köp nu så, de första brukar inte vara så bra tyvärr.

Om 3 veckor är det dags för frösådden! Ska gå igenom alla fröer igen & planera vart allt ska vara! =) Kul!

Måndag är det nog ett besök på VC, ngt knas är det. Ff yr, skakis osv. Kanske brist på ngt?
Får se om det finns ngn tid. En del säger att det är utbrändhet på G, men jag vet inte.
Ett par veckor hemma hade iofs inte suttit helt fel ;)



ciao!






cat

http://www.youtube.com/watch?hl=sv&v=w0ffwDYo00Q&gl=SE

sol

Äntligen är solen här! Kanonväder idag!

Tänkte cykla ner till stan & handla, men upptäckte att det var punka & ngn hade gömt cykelpumpen! SÅ blev bilen ner iaf tyvärr, men sen en skön promenad runt åkrarna & stugområdet här i byn! Härligt =)
Fixade sallad till lunch (nyttiga livet har börjat än en gång...), njöt av en kopp kaffe i solen & därefter lite disk & småplock.
Känner mig piggare idag, var riktigt vissen igår men det gick över sanbbt som tur var!
Dags för inskolning av lite nytt folk på jobbet också snart. Det behövs verkligen!
Hoppas schemat blir som jag vill & att det löser sig till det bästa för samtliga! Jobbar ju hellre långa dagar & är ledig mkt än halvdagar jämt. Men men, lite tid har jag ju på mig att knåpa ihop ett schema.

Ikväll bär det av till kusinen för träff. Är inte så jättesugen på att åka men men, måste väl för familefridens skull ;)

I helgen blir det jävligt lugnt, hoppas på sol så vi kan vara ute & greja lite. Har massa idéer som ska planeras färdigt!
D berättade igår att han & några av killarna på jobbet byggde en grej till mig!!! Spännande! =) Jag har gissat på allt men har ingen susning om vad det kan vara! Blir kul att se vad det är för ngt =) Men får vänta ett par dagar till tyvärr ;)


Har jagat sotaren igen, de ska komma imorgon på dan men jag jobbar ju & daniel är i västerås hela dagen, så de får allt komma en annan dag. Sist vart han ju sjuk när vi skulle ändra tiden. De får allt komma på morgonen eller efm när man är hemma.


Nu är det ett varv med dammsugaren som gäller!

ciao

Tröttare än tröttast

Ok, jag erkänner.... det var nog ingen bra idé att köra 84h-vecka igen.
Trodde jag skulle gå av igår kväll/natt.
Ont överallt, gick inte att slappna av alls trots alla försök med musik, tyst, bok, film, massage, prat osv.
Så. man är ju inte direkt på topp idag. Men men, bara att bita ihop & köra på så går nog den här dagen också förbi.

Nu är det iaf dags att ta sig till fastlandet. hoppas på fint väder så att man iaf kan tillbringa mestadels av dagen ute i solen.

Ciao


middag

Har precis kommit hem från svärfar. Trevlig & god middag som vanligt! =) Tackar för det!
Skönt att sätta sig vid dukat bord ibland!

Har 2 dagar kvar, sen har jag avklarat min 84h-vecka för den här gången! Halvtidare...
Onsdag är det visst träff hos kusinen. Spännande.....

Inflyttningsfest på lördag! Kul! =)  Hoppas på fint väder så vi kan cykla. Ska försöka få med D på bio på fredag om energi finns. Vill verkligen se "män som hatar kvinnor" har ju läst böckerna 2 ggr nu så *S*

Promenad hanns inte med idag, nu är det för mörkt & kallt. jobbar 8-22 resterande veckan så blir svårt att hinna med ngt då åxo. Är iaf ledig på onsdag så då är promenix inbokad med A!
Alltid ngt....

Hoppas jag får hem mina paket snart med! Att det ksa ta så lång tid från en del leverantörer!?!?! Men men, så är det ibland.
Vore ju kanon att få dem till helgen =) Inte för att det skulle vara så att vi inte har ngt att göra då, men iaf =)

Honey har klippt buskar & träd medans jag slavade på jobbet. Skönt att det är gjort =)
Ska åka in till Kalmar ngn dag snart & kika på dammar åxo. Har bestämt mig nu hur & vart den ska vara. Nu ryker svart vinbärsbuskarna!
Tror det blir himla fint när allt väl är klart ! Har hittat en liten & fin fontän också *S*
Vattenfall, fina vattenväxter, liljor osv *vill nu*

Stora projekt på G! Både hemma & på jobbet!


nu är det soffan

ciao

sparklingdesign.se

Home - finally!


Ikväll blir det soft med taco & film. Heldag imorgon igen. Money money....

Krångel med mitt väntade paket med de nya glashängena, gaaah vilken tid det tar!

Skulle kommit idag men nu verkar det som jag får vänta ytterligare 2 v pga leverantörs strul. Men men, förhoppningsvis kommer de innan påsk iaf...


Trevlig helg!

ciao

14timmar

Dags att åka iväg till jobbet igen. Just nu är det jobba, sova, jobba, sova osv. Men men, ett tag går ju bra men inte för länge!
Jobbar 14h idag. Skoj! eller inte alls....

Kärringträff igår! Stannade ett par timmar bara och smet iväg innan de andra. Hade iaf med mig 4 st tulpanbuketter med mig hem ;)
Lämna nyckel, hem & fixa lite jobbpapper & sen slöa i soffan en stund innan kudden ropade.

Tröttare än tröttast idag, blir kudden direkt efter jobbet ikväll!

Krångel på lördag åxo. Orkar verkligen inte byta & trixa mer nu! Alltså, det måste ju faktist finnas fler som kan ställa upp & inte alltid bara jag?! Man får ju tillbaka det ngn gång men de som aldrig kan ställa upp vill man ju inte hjälpa när de behöver vara lediga m.m.
å så gnäller de mest åxo.

ja ja, dags att åka!

ciao

hallå?

Vart tog solen vägen? Det har ju varit kanonväder i ett par dagar nu, och så vkanar man upp med SNÖ nu. Nä fy fasen, vill inte ha mer vinter nu!

Gick ner till jobbet i går, superskönt! Tyvärr tar det lite för lång tid att gå hem på "rasten" hinner hem & vända för att gå ner igen. Känns sådär. Men iaf gå ner på efm & så får D hämta mig om det är regn/kallt & vinter. Sommartid går det hur bra som helst att knalla hem sent på kvällen =)



Annars inget vidare nytt. Har blivit inbjuden på T-party hos kusinen nästa vecka. Det var väl typ....ja iaf 3 år sen vi sågs & minst 5-6år sen vi överhuvudtaget umgicks. Synd eg. Men men, det är som det är & jag är inte vidare ledsen för det.
Får väl knalla dit iaf så blir det tyst på övr släkt.



Nu är det jobbdags.

Lördag

Tillbringade 3h hos frissan igår, blev färg, slingor & klippning. Samt lite nya produkter till håret. Fint blev det & dyrt åxo.. men men, har bokat ny klipptid i maj. Ingen ide att slinga osv innan sommaren, bleks iaf bara i solen =)

Tacokväll sen & film. Hann fota lite av det nya med.

Idag var det sovmorgon & långfrukost, skönt! Tog ett race med dammsugaren, fixade kaminen, å plockade lite. Hann lägga upp lite till på hemsidan. Mer kommer nästa vecka då mitt andra efterlängtade paket kommer!


www.sparklingdesign.se

Hann en tur till svärmor & lite försenat kalas, efter turen på stan.
Fikade & kikade runt i Larsans hus - mkt mysigt!

Hem  & fixa sen lunch & sen har det varit lite mer pyssel med lite av varje. Nu ska vi strax bege oss till fastlandet för lite middag & vin hos F & P!

Lär vara hemma sent antar jag =)


ciao!

Här ligger jag & duger

Var på utbildning igårkväll. Föreläsare ; Patrik Welander!
Så jäkla bra! Satt paralyserad i flera timmar & lyssnade på denna stora kompetenta man som var helt underbar!
När det var slut kände alla.. ja en slags Lycka. Konstigt kanske, men så var det. Lever fortfarande på den där känslan ;)

Idag kom mitt efterlängtade paket!! =) Blir att fota & lägga upp lite nytt i helgen. Hinner ju inte nu tyvärr =/ Långa arbetsdagar som vanligt.
Å andra sidan, lönen blir ju mer än bra ;)

Ska strax tillbaka till jobbet. Laddar MP3 spelaren just nu & ska ta en promenad ner till stan. Daniel får hämta mig ikväll sen för jag går då inte hem i mörkret kl 22 *s*


Imorgon är det möten igen större delen av dagen. Tar de aldrig slut?
Ja ja, snart helg!

Fredag är det gymmet med Andreas på fm & sen klippning hos vackra Helen på efm =)

På lördag är vi bjudna på middag hos Fredrik & Pi, ser fram emot det! Längesen vi sågs nu! Söndag - middag hos svärfar & måndag gymmet igen.


Nu är det dags att traska! ciao!

Cypern

Ja, idag blev resan bokad! =)
Åker till cypern den 4 maj & kommer att tillbringa en vecka i solen på detta hotell :
Sandy Bay
Ska alltså tillbringa en vecka i solen, GRATIS & samtidigt få betalt för det! Kan inte bli bättre =)

Hemma sent ikväll & älsklingen är inte alls kry :( Hoppas det är bättre imorgon.


Imorgon är det jobb hela dagen & utbildning ett par timmar på kvällen. Intressant!
Annars har veckan inte så mkt att erbjuda än annat än jobb,  klippning på fredag samt en fika med A inbokad.


Nu är det sovdags!

ciao

Måndag

Sov länge idag & passade på att läsa lite ihop med Flis innan frukost & påklädning.
Ska snart bege mig över till fastlandet & jobba ett par timmar. Ska besöka resebyrån först =)
1.5 mån kvar till Tyskland & 2 mån kvar till Cypern =)
Blir mkt resande i år!

Får hem en massa nytt & roligt i slutet på veckan med! Spännande =)
Ska skicka iväg lite ordrar idag innan jag åker edtersom jag är hemma efter posttömningen.

Nähe, dags att föna hår & sminka till sig lite

ciao

Vinst & förlust

Ja, det har varit en händelserik helg måste jag säga....

Tillbringade större delen av gårdagen på jobbet & i en spellokal tittandes på ATG live. Jätte kul... not. Men jag vann 400 kr!
Alltid ngt ;)

Fick sms från D (inte min D, utan en annan). Totalomvändning som jag absolut inte var beredd på & en mindre förvåning satt kvar ett bra tag. Men där ser man, livet är till för att chocka. Om än bara om små saker.
Även jag har en gräns....


När jag kom hem hade Daniel plockat en namnsdagsbukett i trädgården till mig *s* Sweetie!
Vann även 6 st presentkort i kärringlotteriet! =) Gutt! Kan ju hoppas att det blev en miljonvinst på lottot åxo ;)
Svullade i oss pizza på kvällen & hinkade vin. Somnade lååångt efter midnatt.  Daniel med frossa & feber. Gick över tills idag men lite hängig ff.

Gjorde pannkaksfrukost / brunch & mumsade i oss det framför tv.
Har inte gjort så många knop för övrigt idag , bakat lite gott matbröd, rulltårta & till middag blev det pannbiffar.

D. har slötittat på film större delen av dagen ( har väl aldrig hänt tidigare, så ngt krassligt är det allt.) & jag läser vidare i Stieg Larssons tredje bok, Luftslottet som sprängdes. Har plöjt igenom de tidigare två innan  i veckan. Andra gången jag läser dem men var tvungen då vi snart ska se Män som hatar kvinnor, på bio =)

Så, vunnit mkt i helgen men även förlorat lite. Måste fundera ett tag bara om det är en stor förlust eller bara en överkomlig småsak. Troligtvis det sista.

Nu är det snart lite kaffe & sen ta tag i disken för tredje gången idag. Parlamentet & Beck ikväll!

Imorgon är det besök på Resebyrån ;)


Ciao!

RSS 2.0