Trevlig Midsommar!

Firar just nu med ett glas vin att det är helg! Långdag idag men gick förvånandsvärt smidigt att åka hem iefm. Inte så farligt mkt kö iaf...

Ikväll blir det flinta-grillning. Imorgon cykeltur & lunch i stugan. Sen grillning nere istan som vi brukar. Ska bli kul =) Ser fram emot att träffa L & T, var ju rätt längesen sist. Å då bor vi ändå inte så jädrans många km ifrån varandra *s* Men det blir ju så när man jobbar mkt & har knasiga tider.

Lördag jobbar jag till 17. Sen blir det Stävlö & fest hos P & M och alla andra som kommer! Funderar på att slagga över , troligtvis blir det så. Daniel drömmer om den 30-åriga whiskyn som är nyinskaffad och jag har ingen lust att köra heller så ;)

Söndag blir det fix med bilen - besiktning på måndag! En tur till gymmet om det hinns med - beror på när vi kommer hem. Å så en fika kanske.


Igår var det tant-träff här! Långbord i trädgården - Sill & nubbe. öl & potatis. Midsommarfirande i förväg blev det. Jordgubbstårta och kaffe med såklart!
Blev inte så hiskeligt sent - sista lämnade väl residenset runt 23 tiden. Men var ändå inte i säng förrän kl 01. Var mäkta trött när kl ringde vid 06.00 idag =/ Så ikväll blir det inte så sent. Imorgon är en lång härlig dag så måste ju vara pigg =)

Har ju kommit på värsta idén nu med! Lite trögt ibland, men när sambon har värstingmaskiner på jobbet så vore man ju dum om man inte försökte iaf!

Btw, lämnade in tjänstledigtansökan igår med!


Trevlig midsommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0