Tisdag

Helgen har försvunnit i en rasande fart , precis som vanligt!

I fredags var vi ju på SVensson Svensson - så jäkla bra! =) Helt värd att betala pengar och gå och se den! Innan föreställningen så käkade vi på Söderport - mysigaste stället! Trubaduren hade hunnit komma också när vi var där så det blev underhållningX2 den kvällen. M &Ö var med & käkade innan de åkte hem.
Fick bra platser även om vi (ägarna med resp) inte satt bredvid de anställda som fick platserna framför.

Lördagen spenderades med att fara & flänga hit & dit. Kalas för svärfar som fyller 60 år på onsdag! Ner till stan på morgonen & inhandla färska jordgubbar, sen hem & baka morotskaka tills det bubblade ur öronen.  Gjorde små bakelser av kakan istället för göra tårta.
D åkte på möbel-runda med "traktorn". Lånade lite här & var hos grannarna. Även om vi har trädgårdsgrupper för ca 16 st så räckte det ju inte på långa vägar. Men det blev bra till slut! LA på dukar & blommor på varje bord, fixade "matbord" och ett dricka-bord.
Å så skulle ju allt dukas fram så klart.
Hann preciiiiiis sminka klart ena ögat när de första firande gästerna kom!  Blev en rolig & lyckad dag/kväll! =)
M & M kom också & denna sommar så ska vi bara bestämma en dag och ses! Sa likadant för 2 år sen.... *hmm*
Får ta oss i kragen allihopa snart! *s*

Söndag var det kalas hos faster med god lunchmat & fika! sen hem igen - mötte upp syster & skjutsade alla tjejerna ner till Strand. D for iväg med Ö ner till södra öland på en "maskin-köpar-runda". Kom hem 6 h senare *s*

Igår var det bokjobb, varmt i solen!! Insåg också att jag förmodligen har tappat min kamera. Letat överallt *suck* Inte riktigt timing för att köpa en ny nu liksom.
Bilen krånglade lite igår, hackade & hade sig. D köper nya tändstift idag så hoppas jag att den blir bättre! Den gick ju iaf genom besiktningen utan anmärkning! =)

På onsdag är det vaccinering av kattfamiljen. Pengarna flyger iväg ordentligt nu! Tur man "bara" jobbar ca 200h denna månaden....

Torsdag ska vi till Persnäs & trädgårdsfluktning hös en moster. Kul =)
Fredag är det Böda-jobb och lördag auktion!!!! =) Yes, så skoj! Det är avkoppling på hög nivå för mig! En fikakorg med kaffe & goda smörgåsar, solsken och en heldag ute i Sandby på sommarsuktion! Me like!
Tyvärr så är jag nog den enda *s* men det är skönt att bara sitta där & se vad folk köper för skräp. Har man tur så hittar man ju ngt själv =) Denna gången är det zinkbalja jag är ute efter.

Nu är det dags att åka till jobbet snart!


Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0