Problem



Nu är alla listerna uppsatta, nästan.. har några kvar runt murstocken men dem får komma upp senare i veckan då det ska putsas lite där först.


Det blev så jädrans snyggt nu! Varför har vi inte gjort detta tidigare?!? Ja ja, det är iaf många idéer till de andra rummen nu =)

Dock så har vi stora möbleringsproblem, att få ihop 2 rum till ett var inte så lätt som vi trott. Eller mest jag som inte är riktigt nöjd ;)
Ska röja i datarummet i vecka, har mängder med gamla papper osv som ska slängas, så får man se sen vad som blir kvar & måste få plats ngn stans. Vill gärna gränsa av v-rummet med en bokgylla eller ngt likn så man inte ser skrivbordet direkt när man kommer in. Å så vet jag inte vilket skrivbord vi ska ha heller *suck*
Ett jättestort eller ett mindre?
Det stora är enormt bra att ha, får plats med mkt & inga problem att ha fotoutrustningen framme. Dock så tar den ju halva rummet typ.
Ett mindre fung ju också så att det inte blir så trångt - hatar trångt! Men då behövs det planeras mer när man ska göra ngt större som foto osv.

Och så måste vi klura på vart biljardbordet ska stå/vara. Får ju inte stå ute iförrådet då det blir dåligt, måste stå i värme. Gaaah, vilka problem! ;)


Har iaf en inköpslista som heter duga nu:

  • Spjälsäng
  • Skötbord
  • Byrå, tex den HÄR
  • Babysitter
  • Sovsaker - madrass, täcke, påslakan osv
  • Ny matta till v-rummet, ex den HÄR eller den HÄR
  • Nytt soffbord tex det HÄR (tycker det är riktigt snyggt & bra i storleken)
  • Fåtölj  (då den ena soffan förmodligen ryker) tex den HÄR, den HÄR , den HÄR eller den HÄR .... ja många alternativ där med....
  • Matsalsmöbel, ex den HÄR eller den HÄR eller....ja där finns många förslag. Men vitt i grunden iaf, är sådär förtjust i skinnsits eller PU som det brukar vara. Heller att man har några snygga stolsdyner som man kan byta ut då & då.



Nu är det sen middag & mer möbleringsfunderingar!
Imorgon jobb 9-22. 3 pass kvar....









Tävling

Jag är md & tävlar, är du?



Jag tävlar om en goodiebag hos Agnes för att fira hennes 100:e tävling!

Sponsorer och vinster:
Canvastavlan – Presentkort på 600:- att köpa canvastavlor för
Carolines Smyckeskrin – Presentkort på 200:-
Cb kids – Presentkort på 200:-
Disktrasa.com – Två valfria disktrasor
GobliGobli – Snuttefilt
Hippa Hem – Moln-förkläde och svamplampa
Kotteshoppen – PC-spel Lek&Lär
Lilla Hemmahuset – Scarfen “Bruno”
Lily och Brorsan – Snuttefilt ”Label-Label”

Namnnappen – Valfri motivnapp
SmultronbynBabyskramla, racerbil och kullabyrint
Storasyster & Lillebror – Linne “Orange Dog” i valfri storlek
Tidningstorget – Magasinogram på 100:-
Tjusigt – Familjealmanacka 2011
Unik Dekor – Valfri väggtext
Villes Veranda – Kärlekshjärta





FÄRDIGT!



Yes!

Vi har jobbat på som sjutton idag & nu är det färdigtapetserat! Såååå snyggt det blev =)

Nu är det middag & ett glas alkoholfritt vin.

Imorgon ska lister upp & lite annat småplock.


Trevlig kväll!





Tips




Mycket läsvärt:













Sorg

Läste ut sista boken av Roslund / Hellström igår kväll/i natt.
Nu har jag sorg tills nästa bok kommer ut. För det måste komma ut en bok till.
Å en till , å en till ...
Hormonerna gör verkligen sitt bästa när de får en att börja grina över en utläst bok ;-)
Om 12h är det helg!

Grinig

En otroligt irriterande dag idag, började dåligt o sen fortsatt så.
J-t irriterande med kollegor som gör tvärtom än vad som är bestämt, nattpersonal som inte kan stänga dörrar efter sig o så mängder med telefonförsäljare som efter idag inte kommer ringa mig fler ggr.
Det är inte en bra dag att reta upp mig,säga emot eller på ngt annat vis irritera mig mer.

Men,jag ska inte gnälla mer. Har inte energin till att vara på dåligt humör trots att jag eg skulle behöva slå på ngt hårt just nu.
Imorgon är en annan dag. *intalar*

Till det roliga: gårdagen bjöd på massa bra shopping,hittade det jag skulle o så beställde vi även vagn med tillbehör o en skitsnygg skötväska till.
Dyrt men va fan, vi lever bara en gång ;-)
Dagen idag kändes lite bättre när sambon kom hem med en present samt kinanyheter.

Är så glad o stolt över att D är otroligt duktig på det han gör. Han är eftertraktad i europa , mestadels tyskland o norge för expertkunskaper samt har duktiga anställda som kan fixa o laga det ingen annan verkar kunna. Å så idag ringer de från Kina! 6månader vill de ha honom där som chefingenjör. Synd för de att det inte riktigt passar nu ;-) men om ett år eller så går bra ,ha ha.
Skämt o sido ,hade det inte varit bebis på G så hade han kanske kunnat åka.
Jag har iaf alltid velat åka dit ;-)

idag

Idag blir det en tidig lunchdejt med A om en stund. Sen bär det av mot Kalmar & lite inköp av tyger m.m samt dags att bestämma oss för vilken barnvagn vi ska köpa.
Mätte bilarna och det verkar som om det fungerar med båda =) Känns skönt! Har inte tid att kolla ny bil nu. Får bli till sommaren sen.
Är iaf sugen på Renault Megane  typ den HÄR , Volvo V70  (alla vet hur de ser ut) eller en Peugeot , typ den HÄR.
Finns dock för många att välja på ;)


Vaknade kl 6 idag. Pigg & alert & j-t irriterad på att jag inte kan sova längre. Höll mannen sällskap innan han åkte till firman & därefter kröp jag ner i sängen igen tillsammans med en varm & gosig misse med kalla tassar.
Somnade faktiskt till ngn timme - kändes som det behövdes!

Ska strax svida om, slå in presenten & sen iväg!




Sucker

Jag är verkligen en sucker for julen! Fastnade framför datorn efter jobbet o hittade väl mängder med roliga julbloggar,tips osv! Har så många idéer så vet inte vart jag ska börja ;-) Vill få klart här med renoveringen så jag kan hänga upp julgardiner ,pynta o göra fint :-) Längtar till advent o tända ljus tidiga mornar med skön julmusik i bakgrunden.

Soligt

Solig o fin höstdag idag, frost ute idag på morgonen o bitande kallt. Men skönt! Varit på långpromenad med jobbet nu, väntar på att få gå hem på rast om ett par timmar. Är riktigt sugen på att åka till Ullared nu snart. Vet ju dock att jag inte fixar så lång resa i bilen som det är nu. Men kanske lättar det ryggonda snart. Går i vågor tycker jag. Imorgon blir det kalmar på efm. Ska kolla vagn igen o så ska jag inhandla lite tyger. Himla sugen på att sy nu :-) Gardin till badrumsfönstret , duk till nya soffbordet som vi ska köpa snart (har bestämt oss men inte köpt det än) ska sy julstrumpor i år också tänkte jag. Har haft köpta förut men vill göra egna nu då jag hittade ett jättefint mönster i en tidning. Julstrumpa är ett måste hos oss! De ska hänga på spiskransen (som självklart är dekorerad med grangirlang, fina ljus o vita orkidéer o röda band.) fulla med små klappar till jul :-) och de klapparna får man öppna på morgonen till julfrukosten. De stora ska ligga under granen såklart! Den traditionen är otroligt viktig här ;-) Godiset jag skickade med igår är slut idag, ha ha! Många undrar varför jag bakar för att sen alltid ge bort. Glada arbetare = glad chef = glad fru ;-) nä men det är lite sanning i det, även om daniel ser till att fixa fredagsfika, visa uppskattning i form av konserter, julbord, sommarfest osv till de anställda rätt ofta så är det himla skoj att kunna skicka med lite godsaker ibland. För hemma äts det tyvärr inte upp. Så bättre att de äter upp o blir glada än att det ligger hemma o möglar bort :-)


Sådär ja...


Nu är tvätthögen från helvetet, strykt , vikt & inlagd.
Strumptjuven ska bara hittas också!





En mkt god frukost intogs på Robert´s coffe; ciabatta med god röra & så en stooooor Latte. Mums!
Perfekt start på dagen =)
Å så en massa skvaller så klart ;)

Gick förbi biblioteket efter dejten & lånade om en del böcker,
lånade nya samt lämnade tillbaks några.
Man är för dålig på att låna böcker faktiskt!
Man behöver ju inte köpa alla man vill läsa ;)



Nu lite sen lunch bestående av en bakpotatis & tonfiskröra med sallad!
Försöker bli bättre att äta lunch när jag är hemma.
Lätt att det blir en macka bara eller massa småtjafs.
Skärpning på det!






Tidigt

Vaknade tidigt idag med. Är inte för förvånad längre...

Snart...

Är det hemgång. Har spenderat dagen på jobbet. Mindre motiverad idag då "att göra" listan är lång där hemma. Förhoppningsvis får vi hem de beställda tapeterna i veckan så vi kan sätta igång med det nästa helg :-) det tar sin lilla tid när man inte hinner i veckorna. Men snart så :-) Imorgon är det frukostdejt med Maria, ser fram emot det då det är ett tag sen vi sågs nu. Lyckas jobba tvärtom varann igen. Men 6pass kvar nu, mindre än 2veckor kvar. Nästnästa torsdag jobbar jag sista dagen. Ska bli underbart skönt! Magen har växt enormt mkt sista veckorna så nu är det riktigt tungt. Packade en stor korg fylld med det jag bakade i fredags. Sambon får ta med sig det imorgon o förhoppningsvis blir 15st män glada imorgon ;-)

Bak



Är rejält trött i fötterna nu efter en heldag i köket!

Har bakat banankaka, minidammsugare, gjort kanderad & chokladdoppad apelsin, amerikansk pecanfudge, trillingchoklad, kokostryffel, äppelkonfekt & DISKAT.
Fan vad disk det blir. Ja iaf när jag bakar ;) Har nog diskat 7 ggr idag typ.

Men många burkar blev det & 15 män lär bli glada nästa vecka när det dyker upp fika titt som tätt ;)

Ja för jag bakar faktiskt bara. Är inte ett dugg sugen på att äta det. (förutom hasselnötsfudgen som var så grymt god!)


Nu blir det tacos!
Trevlig helg!




Lite av det goda...


Addicted

Ok,jag erkänner. Jag är en riktig bokmal!

Fast de vet ju de flesta redan. Har fastnat helt för Roslund/Hellströms böcker.

Den första, Odjuret, är så obehaglig o äcklig men otroligt bra skriven så man måste bara fortsätta läsa. Har plöjt igenom bok nr 3 ikväll efter jobbet. Det handlar om hämd,upprättelse o vem som har rätten att döda.
Om ett offer helt plötsligt blir en brottsling.
Om hur en pappa tar ut sin hämd för sitt döda barn,eller hur en utnyttjad kvinna tar sig rätten att avsluta ett liv som utnyttjat o förnedrat henne värre än man kan tänka sig. Vad makt gör med människor o hur enkelt det är att faktiskt spela med människors liv. Man får sig ett par tankeställare o känslomässigt blir det kaos.
Iaf för gravida ;-)

hur fiktivt de än skriver i förklaringen om böckerna så är det stor sannolikhet att skildringarna faktiskt inträffat el inträffar.

Så,läs dem! Bok nr 4 påbörjas imorgon.


,

 

 

 

 

 


Trötter

Hemkommen på en snabb rast nu.
Har spenderat hela dagen på fastlandet, handlat massor!

Hittade mängder med fint så ska ta en tur in nästa vecka igen, eller på lördag om jag hinner. Har lite idéer på tips med tyger så ska inhandla de jag hittade idag. Brukar inte gilla Ikeas tyger så mkt men nu hade de faktiskt en hel del!


SKönt med en ledig dag imorgon, ska sova ut, om det går ;)

Var lite vitt puder idag när jag vaknade, men det försvann lika fort som det kom. Skönt =) Soligt & torr mark resten av dagen - perfekt höst som vanligt =)
Vanligt dock att det kommer en snösväng vid denna tiden, ingen som blir förvånad liksom.
Ja kanske de i Malmö förstås.  Nu hoppas vi att hösten forstätter med soliga kalla dagar! :)


Btw, finns ju galningar & så finns det galningar : HÄR

Gillar man inte MAX så behöver man inte gå dit ;)




fortsättning



Eftersom det här året har varit...ja minst sagt märkligt! Så är jag inte ett dugg förvånad av att det bara fortsätter.

Mytomanin har tydligen ett fast grepp om en viss person. Otroligt trist att jag trodde det hade släppt. Men icke.

Agerandet visar ju också hur intresserad personen i fråga är. Eller brist på agerande kanske man ska skriva....
Som normalbegåvad borde man ju tycka att det ligger i personens intresse av att höra av sig, veta hur det är osv. Men bristen på detta visar ju hur tydligt som helst att hjärncellerna flygit sin kos för länge sen.

Jag har iaf fått nog nu!  Tänker inte, och har hållt fast vid det större delen av senaste halvåret, höra av mig eller försöka ta kontakt på ngt vis. De få gånger jag har gjort det har det varit extremt dåligt med gensvar.
Samt att de versionerna jag fått inte alls stämt med verkligheten.
Det spelar ingen roll alls hur nära man har stått, eller om det är släkt /familj eller inte. Man kan INTE bete sig hur som helst gentemot mig.
Att skylla på andra är rent j-a skitsnack.

Så vill DU veta hur VI mår eller bara är intresserad av att träffas
så är du hjärtligt välkommen att höra av dig.

Blir allt som det är tänkt har du 77 dagar på dig.

Sen är det alldeles för sent.










Mätt

Precis vart på kroppkaksfest med jobbet. Magen är nu ännu större än när vi åkte dit. Mätt som tusan men oj så gott! :-) ska snart försöka komma hem på rast. Regnet vräker ned idag. Filmväder med andra ord! Dock skönt med lite sämre väder ibland,slipper man få dåligt samvete för att man inte är ute ;-) har varit alldeles för bortskämda sista tiden med kanonhöstväder ju! Det får gärna komma tillbaks till helgen ;-)

Godis

Har en ny favorit: hasselnötsfudge! Otroligt God blev den! Blir definitivt att göra fler av den sen :-) Å så har jag gjort kanderad ingefära. Spännande smak o passar kanon som dekoration på kakor osv.

v. 29



BM besök idag på morgonen, vet inte varför jag ska boka in så tidiga träffar men man kommer ju upp i tid trots dålig nattsömn =)


Går in i vecka 30 på torsdag - tiden går så fort!

Lite info:

SF:mått : 30  (följer kurvan exakt hittills)
Vikt: +0.5kg  (kunde varit värre)
Hjärtljud: 133 (Lägre än sist men fullt normalt & förmodligen nyvaken bebis idag;)  )
Järnprov: helt ok, går sakta men säkert uppåt igen nu så fortsatt tabletter varje dag
Blodtryck: Perfekt
Å så de andra vanliga proverna var kanon de med! (RHneg - antikroppar, äggvita, socker osv)
Skönt =)


Har mumsat frukost (stekt ägg- oj så smaskigt!) & eldat brasa en stund nu.
Ska ta itu med köket strax, luktar ff bränt efter mitt missöde med glöggen i sön ;)


Ska baka lite hasselnötsfudge & citronkola idag tänkte jag. Blir inget större pyssel då det varit fullt upp senaste dagarna.
Jobb ons & tors med kroppkaksfest, Ikeabesök m.m.







Home sweet...

Brr så kallt och jag kom hem ikväll! Har eldat brasa så nu är det riktigt varmt o skönt igen :-) en trött misse har hållt mig sällskap o en väldigt aktiv liten i magen har buffat ordentligt ikväll! Filmade magen när det sparkades,ser riktigt kul ut :-) strax sovdags, ska mata missarna, de ska bestämma sig för att spendera natten ute el inne o sen är det kudden! Kl ringer vid 7 imorgon ,fast lär väl vakna innan då iaf...

Vitt vitt

Oj vad mkt vi fick gjort i helgen! Härligt :-)

Fredagen spenderades på stan, många kassar blev det...
Testade barnvagn,hade ju varit betydligt lättare om det bara funnits två alternativ. Men det blir iaf en emmaljunga, sen ska det bara väljas modell o färg...
Är nere i 3 färgval o 2 modeller.
Ska mäta bilarna o hoppas att s60 fung att ha ett tag till.

Tog därefter plats på mysrestaurangen o mumsade i oss en stor God oxfile! Smaskigt värre!

En sväng förbi företaget o spela in nytt hälsningsmeddelande,som inte fastnade,ha ha! Typiskt,men det får bli en tur till i veckan.

En sväng till ikea hanns också med o blev en stor kasse där såklart!

Lördagen bestod av tidigt vaknande,frukost o sen en efterlängtad fika på stan med V o L för min del.
Mkt trevligt o saknat! Hoppas att det inte dröjer så länge tills de kommer ner igen.

Daniel har målat konstant hela helgen. Tak o alla fönster är målade 2ggr,bara listerna kvar! Känns otroligt bra :-) å så snyggt det blev! Nu är det bara resten av huset kvar ;-)

söndagen bestod av mer målning såklart o jag rensade i köksskåpen. Blev en hel del som åkte ut.
Har 2stora skåp kvar bara.

Fredrik o Pi kom på fikabesök också, mumsade på God kladdpepparkaka! Snart är det jul ;-)

jobb hela dan idag.imorgon Bm-besök o sen har jag en gigantisk strykhög som skriker på mig.

Daniel for extra tidigt idag ner till södra delen av landet. Expertjobb igen visst o sen leverantörsmiddag ikväll med fotboll o hotellnatt i malmö. Fusk tycker jag ;-)

Förhoppningsvis kommer han hem imorgon men det ryktades om norge igen.
Mer money till mig isf ;-)

nu lite apelsin!

Helg

Nu tar jag helg! :-) En tur till Kalmar för lite fredagsshopping! (Börjar bli rutin nu). Barnvagn ska testas, nytt porslin ska köpas, lite presenter ska inhandlas o så firar vi gårdagens 51-månaders dag med middag ute på favvorestaurangen ikväll! Ser fram emot en God halvblodig köttbit :-D Trevlig helg allihop!

Tips



Finns ju en hel del gnällisar där ute.



Här kan du läsa

Aktiv

Oj vilken aktivitet här idag?

Har iaf kommit hem på rast nu, skönt!

Ska faktiskt försöka ta en promenad runt byn strax. Sammandragningarna kommer oftare nu men måste gå lite också.  Måste verkligen säga att hösten visar sig från sin bästa sida i år! Får gärna vara såhär tills dess att det vita kommer här nere i nov/dec.


Träffade på L på stan idag- kört återseende! =)


Sambon ska iväg nästa vecka igen, denna gång inte så långt söderut men ändå ett par nätter borta.
I dec blir det iaf inget åkande ;)


Idag har de stora burkarna med pepparkakor kommit också! Åh så ljuvligt gott =)
Var bara tvungen att handla ett par burkar. Å så ett par kg apelsiner såklart. Godare än godast.
Kommer inte kunna varken dricka glögg el äta pepparkakor efter denna höst, ha ha!


Jobbtvång imorgon ett par timmar, eller skrev jag det förut? Ja ja, känns sådär...

Ska hämta u t mitt efterlängtade paket med nya julgardiner till v-rummet. Ni anar inte hur mkt jag längtar efter julen!
Eller jo, vissa av er gör nog det ;)

När v-rummet är färdigmålat & tapetserat så åker faktiskt gardinerna upp! Ingen idé att sätta upp höstgardiner för att ett par veckor senare byta igen till jul...
Har så otroligt många idéer om pyntet i år! inte en massa bling & krafs utan snyggt ska det vara!

Och så måste jag köpa några fina amaryllisar i år & samplantera i ngn snygg stor kruka med mossa & lite röda kvistar i.
Lånat värsta julgodisböckerna också! Här ska bakas!
Jag bakar & Daniel får ta med nya sorter var & varannan dag till jobbet, risk för att skämma bort grabbarna var det nu tydligen *s*
Men men, sen lär det ju knappast bli ngt bakande så får passa på nu ju!


Nähe, en promenad sen ska det packas best. innan det är dags för resterande jobbtimmar idag.







Nothing else matters

Det är ju uppskattat om alla kollegor kommer på ett inbokat planeringsmöte med sjukgymnastik,hjälpmedelstanten M.fl.
Nä istället ska man diskutera själv för att få igenom det vi behöver.
Är ju inte sådär jättemotiverad att lägga ner energi när man ska gå hem om 3v... Men men, den här delen kommer jag inte sakna iaf ;-)
Tänker dock inte samla på mig ngn negativ energi idag så tänker enbart på den goda Glöggen, pepparkakorna o apelsinerna som väntar senare ;-)

soligt väder o ca 12plus. Underbart skönt ute!

Fick mms på snön som kommit längre norrut,men kan inte säga att jag är speciellt avundsjuk.
Hellre en skön, torr o färggrann höst än månader med vitt blandat med tö o slask.

I år hoppas vi att snön blir lika fin som förra året, lite mindre mängd bara kanske ;-)
då hade vi ju en meter vitt liggandes konstant dec-mars! Inget slask alls,riktigt härligt :-)  

vid årsskiftet får det dock gärna vara milt o snöfritt ;-)


skickade ner fler smycken till skåneland igår då de sålt slut på allt de fick i fre! Känns riktigt bra :-)


nu är det snart mer möte sen förhoppningsvis hinner jag hem på rast en stund.

Lycklig



Sovit gott i natt, trots ett par spring.

Lagom till frukost svängde det in en budbil på uppfarten. Paket! Till mig =)


EN stor inplastad låda som tog sin lilla tid att forcera. Och däri låg 4 st glöggflaskor!!!!
Bara till mig =)
Man blir ju tårögd för mindre ;)

SÅ nu är alla glada & nöjda för ett bra tag över!




Tack Johanna på Saturnus!





Tji

Skulle aldrig skrivit att det var skönt med sovmorgon igår ;-) i natt blev det totalt 4h sömn,uppdelat på ngn halvtimme då o då. Tackar för det! Ja ja,är ändå hyfsat pigg idag, kroppen kanske börjar vänja sig inför vad som komma skall? Blev en långpromenad idag med jobbet,riktigt skönt trots att tempen är runt 6-9plus bara. Men med en strålande sol o mängder med färger så spelar inte kylan ngn roll :-) måste hitta en jacka snart bara! Börjar bli trångt nu... Var på biblioteket också o lånade lite bak o julböcker. Fick gå in i arkivet då de inte var framplockade än ;-) hittade många mysiga o bra böcker så nu ska det pysslas o bakas :-) Kom tillbaks lagom till att de började borra i lght ovanför jobbet. Nu har de varit runt överallt i flera dagar o borrat konstant från 8- 16 typ. Börjar bli lite jobbigt att lyssna på evighetsljudet nu. Man kan ju undra hur lång tid det eg ska ta för dem att dra lite sladdar för att installera bredband?! 8h i varje lhgt är mkt tycker jag... Snart rast, ska bli skönt. Tyst hus med trötta missar som är kelsjuka. Passar mig bra idag.

Slip o buff

Somnade sent igår o Vaknade inte förrän kl 10 idag, så skönt att få sova lite!
Varit riktigt dåligt med sömn ett bra tag nu så när det finns tillfälle att sova ut så tar jag den mer än gärna!

Dagen har bestått av bullbak,testade att baka kalljästa men nja,de blir inte så bra.
Goda såklart men de ville inte jäsa som de skulle.

Fixat lite med webshopen, utökat rean bl.a.

Å så var det kurs i efm också. Nu släppte det äntligen för de tysta paret o de var ju faktiskt riktigt trevliga nu när de vågade prata :-)
ska bli spännande att träffas när alla fått sina små sen.

Daniel har spacklat o slipat medans jag har legat på soffan.
Tycker om arbetsfördelningen i detta hus just nu ;-) varit lugnt i magen i natt men nu ikväll satte det igång med buffarna igen. :-)

imorgon är det jobb hela dagen.
12pass kvar nu bara. Nedräkning på hög nivå!

Ont

Sovit extremt dåligt i natt,Vaknade hungrig men försökte somna om igen. Skulle jag inte gjort,fick värsta magkatarrsonda sen som höll i sig strax innan jag skulle till jobbet. Trött som tusan idag ! Snart rast o då blir det en timme i sängen. Skönt att vara ledig imorgon iaf. Daniel har fått ned alla hyllor o de flesta taklisterna. Så nu blir det till att tvätta o måla i veckan :-)

Tomt



Hade en riktigt bra & skön fredag igår!
Shopping på stan, hittade faktiskt flera par byxor & leggings så nu klarar jag mig ju ett tag till. Provade även en jacka som satt bra nu, Men växer magen lite till så är det kört. Så det blev inget jackköp. Tycker faktiskt det är dåligt att endast HM & Polarn & Pyret har Mammakläder. Å så lindex har typ 2 olika strumpbyxor.
Kasst.
HM är ju sisådär i kvalitén & får du en stor bebismage så kan du ju ändå inte handla där.

Hittade även lite presenter till kvällens födelsedagsfirande! Var väldigt uppskattat =)

Inhandlade takfärg & målartvätt, som sambon ska roa sig med imorgon. Tapterprover togs hem igen så det blir nog köp i veckan istället. Svårt  & bestämma sig.... ;)

Idag har flitens fluga varit här! Finns just nu inte en pryl kvar i v-rummet. Förutom soffa, en bokhylla & tv. Ja å så blommorna i fönstret. Allt annat är borta! =)
Många kartonger blev det & ett fullt lass med skräp. Rensat riktigt ordentligt nu!

Tror planeringen kommer att bli bra. Dock saknas ett rum för pärlorna så man kanske ska fundera på att hyra lokal iaf....

Tänt ljus på kyrkogården samt handlat CHOKLAD.
Strax blir det filégryta med hasselback & en god greksallad till.
Sen ska det mumsas godis & kollas på film!





Änglar

Har ju haft julcravings ett bra tag nu. Det mesta har ju tillfredsställts. Förutom pyntet såklart,daniel totalvägrar ta in en endaste liten tomte innan mitten på november iaf ;-) men det kan jag gå med på, kan ju gå ut bland julkartongerna o planera lite ändå. Däremot Glöggen har ju varit totalstopp. Finns alltså inte att få tag i en endaste flaska saftGlögg innan 1nov. Helt sanslöst dåligt tycker jag! Men, mailade saturnus,som gör Glöggen , o bad på mina bara knän om att få köpa en flaska direkt via dem. Får svar idag att ett par flaskor (alldeles gratis) väntas dimpas ned nästa vecka hos mig! Helt otroligt! Man blir ju tårögd för mindre! :-D oktober är räddad, sambon är räddad som slipper gnäll o gråt över den förlorade Glöggen o jag kommer vara på ett strålande humör ett bra tag framåt!

Odjur

Har precis läst ut "Odjuret" av Roslund o Hellström. Vidrig,äcklig o hemsk. Och så bra! Man kan inte sluta läsa trots mardrömsvarning. Rekommenderas!

V 28

Blev ingen vinst igår men det var kul ändå :-) hoppas innerligt att man inte blir en sur o grinig pensionär som många idag verkar vara. Iaf av de som var där igår. Onda blickar om man råkade prassla lite för högt med pappret el viska lite för mkt,ha ha. Då blev det ju maniskt till slut att göra just det ;-) idag är det jobb,somnade extremt sent igår så trött idag, promenad o fika på stan så blev det lite bättre men förhoppningsvis blir det sängen tidigt ikväll. Imorgon är det ju kalmar som gäller!shopping-kläder,tapeter o ikea. Sen middag ute o konsert o därefter sent kalas ! Fullbokad som vanligt. Hoppas på en lugn lördag med hemmamys! V 28 idag redan,tiden går fort nu! Måste best barnvagn o få i ordning med möbleringen. Daniels vagga som hans farfar har gjort ska målas o göras fin efter ca 30 år på vinden. Om 2v är det besök hos BM igen, det buffar på o sparkas bra i magen nu o den växer konstant. Riktigt mysigt :-) Måste verkligen köpa fler byxor o leggings snart,börjar bli kris ;-)

Bingo

Har precis ätit, gjorde godaste köttsoppan idag! Passande rätt när vinden viner utanför. Ikväll är det bingo med Maria. Vi måste ju dra ner medelåldern lite ;-) nä men det är rätt kul faktiskt,man kan ju hålla tummarna för att man tar hem potten ;-)

Kola

Lång dag idag,möten o knappt ngn rast. Imorgon hade varit skönt med en helledig dag men det är såklart pmöten inbokade :-S har iaf gjort kola ikväll, sambon blev glad iaf ;-) jag bakar o han äter. På kvällen blir det bingo med maria,ha ha

Galet

Ny vecka igen. Galet mkt folk i helgen! Men väldigt roligt också såklart :-) måste uppdatera lagret så fort jag hinner nu! Blev av med en massa loppisprylar också,skönt! Jobbdag idag o likadant imorgon. Vrummet är bra rensat nu så i veckan ska vi inhandla färg o riva tapeter. Känns skönt att det inte drar ut för mkt på tiden :-) på fredag blir det kalmar. Middag o sen konsert!

RSS 2.0