idag

Idag blir det en tidig lunchdejt med A om en stund. Sen bär det av mot Kalmar & lite inköp av tyger m.m samt dags att bestämma oss för vilken barnvagn vi ska köpa.
Mätte bilarna och det verkar som om det fungerar med båda =) Känns skönt! Har inte tid att kolla ny bil nu. Får bli till sommaren sen.
Är iaf sugen på Renault Megane  typ den HÄR , Volvo V70  (alla vet hur de ser ut) eller en Peugeot , typ den HÄR.
Finns dock för många att välja på ;)


Vaknade kl 6 idag. Pigg & alert & j-t irriterad på att jag inte kan sova längre. Höll mannen sällskap innan han åkte till firman & därefter kröp jag ner i sängen igen tillsammans med en varm & gosig misse med kalla tassar.
Somnade faktiskt till ngn timme - kändes som det behövdes!

Ska strax svida om, slå in presenten & sen iväg!




Kommentarer
Postat av: Suss

Vet inte hur de nya V70 är men vi har en -05 och jag kan inte rekommendera den... är trång som faan och dålig sikt med breda stolpar överallt... det är säkert jättebra för säkerheten men om man inte ser något så spelar det ju ingen roll...

2010-10-27 @ 20:28:16
Postat av: Therese

Aha, ja vi har ju tittat på en -09 men det kanske inte är så stor skillnad. Lättare & kolla när man har barnvagnen & kört in sig på den lite ;) Som tur är nu får vi ju plats med den i de bilarna vi har, å då är det ena en Volvo s60.

Känns skönt att man inte behöver stressa med nytt bilköp än =)

2010-10-28 @ 16:19:49
Postat av: Anonym

Bagageutrymmet är ok, men när man ska ha en bilstol som är större än den första man har när de är små så blir det trångt som faan

2010-10-28 @ 20:52:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0