spännande

Kollade fotbollen igår. Gick inte alls som jag ville. Men vann ändå hela 65 kr på "tippet". Tjohoo!! Ännu en mirakulös stor summa att försöka placera ngnstans.


ja ja, dagen var liteka spännande som det alltid är på söndagarna. *not*

Älsklingen suprisade mig iaf med tända ljus & gott vin på altanen =)
Vad skulle jag göra utan mitt allt?!



Flisan stannade ute hela natten i natt. D släppte in henne rufsig & blöt vid 6-tiden i morse. Sen har hon sovit precis heeela dagen. Skulle jag åxo vilja göra. Livvet som katt måste vara helt underbart!


Är hemma på snabb rast just nu. Hämtade upp D.s moster i stan & körde hem henne till stugan här intill. Sen fick jag ett ryck & klippte bort alla vattenskott på äppelträden samt det vissna på syrenerna. Ja utom högst upp förstås. Det får Daniel ta när han kommer hem,
Känner mig väldigt duktig idag! =)
Det är ngt mysko med äppelträden - de verkar inte vara så friska. Förhoppningsvis blir det lite äpplen iår iaf.


Nähe, dags att återgå till jobbet.


ciao


mulet & sommar

jag är verkligen skitdålig på att uppdatera här! Ska försöka bättra mig!

Midsommar spenderades i goda vänners lag. Hann med midsommarlunchen här hos oss, sen vidare förbi päronen för lite drickpaus innan vi kom fram till norra delen av ön. Där var det midsommarfest med några vänner som har sin stuga där. Mkt trevligt fastän jag fick äran att köra ;) God mat & massa roligt blev det iaf!
Lite jobb hanns det med åxo & sen bar det av ner till stan på lördagen. Ett stort gäng var vi & värsta mastodontgrillen drogs fram! Denna gången slapp vi iaf regnet. Förra året var det grillning (till ca 30pers) under parasoll..mindre kul för grillmästarna.


SÖndagen var vi på travet med jobbet. Eftersom hissen behövdes & den hade gått sönder fick vi husera i VIP-rummet med gratis käk & allt. Ska nog åka dit fler ggr när hissen gått sönder ;) Å hela 36kr vann jag! Vet inte riktigt hur jag ska placera denna enorma summa!

Vecka har rasat iväg med tidiga morgnar & sena kvällar på jobbet. Och igår var et fest här hemma för Daniels kunder till hans företag. Ja inte alla då men några få, väl invalda gäster. Mkt trevligt! Fina presenter fick vi åxo. (Ja jag är mutbar så in i h-e! *s*)

Tänkte idag att vi skulle fara på sån där sommarauktion. Men åååå vad besviken jag blev! hade sett fram emot att ropa in lite snygga zink/kopparurnor tillträdgården men det var bara ren skit! Fatar verkligen inte att folk vill bet för gamla rostiga stekpannor &  trasiga fåtöljer. Inte ens antikvitetsvärde i dem ju!


Men men,  besvikna över att inte fått göra av med lite pengar (ja mest jag då, D var glad vi åkte "hem" igen) tog vi en runda på stan & åt lite god glass, handlade present & lite fler trädgårdsblommor samt fönstershoppade lite.

Å nu har vi varit duktiga & rensat lite i rabatterna, planterat om, klippt ner visset, klippt gräset osv osv.
Dags för sen lunch nu, & sen ikväll ska vi på 35-årsfest nere i stan. Skulle vara otroligt skönt med en ledig fre/lör kväll ngn gång....

 Linda: den där vägpatrullen; för några år sen blev jag åxo förföljd! Eller om det var jag som förföljde den. Minns inte rikigt. Otäckt var det iaf ;)


Nähe , dags att fixa till lite käk.

ciao


ringar

dagarna bara flyer fram!


I fredags åkte vi till köpenhamn & Malmö.

Bodde jätteflott på hotell med jätterum & gigantiskt badkar ;)

Shoppade lite på fredagen, drack öl/vin på mysiga uteserveringar & åt underbar god mat på kvällen.
Lördagen tillbringade vi på Ströget & i Nyhavn. Drack champagne & bytte ringar =)





Var en underbar dag i solen! =)

Åkte & kikade på Dolly senare på kvällen, därefter till mysiga Elyssé & sen hem till hotellet. Drack & badade mer bubbel =)


På söndagen tog vi en tur på stan & sen vidare hem till Visa för sen lunch & lite presenter innan vi åkte hem på eftermiddagen!


Ljuvlig helg & helt underbart =)




I måndags fick jag löneförhöjning (igen)! Schysst chef man har =)


Igår var vi i K-guta & sen var det fotboll med grabbsen. Hann hem, svira om, byta bil mot cykel, packa ner en vinare & lite öl & sen full fart ner mot stan igen. (å sen hem igen för att hämta mer öl & tillbaks).

Tur att jag hejade på rödingarna eftersom de fick dricka gravöl större delen av kvällen.
Så kan det gå! Nu hejjar vi på Holland istället.




Strax är det P-möte här. (har det hemma hos varandra för att slippa åka in till kontoret) Sen ikväll så ska vi fixa en massa tills imorgon.
DÅ kommer M & A & E hit på midsommarlunch sen drar vi upp till Djurstadtorp för midsommarfirande där med ett gäng glada människor.
Lördag är det lite fmjobb sen grillning med grabbsen här hemma.
Jobb på söndag med men då ska vi till Travet (!) å tippa en massa *s*


3.5v kvar till semestern


ciao

köpenhamn

jisses vad veckorna går fort! tiden flyger iväg bara. Nästa helg är det midsommar ju....

Imorgon sticker vi till Köpenhamn ett par dagar, ska bli kanon att komma iväg lite. Har varit mkt detta året som hänt. Lite väl mkt kanske....
Iaf, vi har bokat 5stjärnigt hotell & massa annat lyx som vi ska nuta av. Bubbel & en massa kärlek, kan det bli bättre?! =)

här hemma på en kort rast nu bara, ska packa lite så allt är klart tills imorgon bitti.

Midsommar om en vecka & vi har inte planerat ngt än. Är bjudna upp till ett par kompisar till Daniel men har inte bestämt hur vi ska göra än. Funderade på om vi skulle ha lite fest här hemma istället. SLipper ngn köra =)
Får se hur det blir.
Midsommar blir det ju hur vi än gör


4.5 veckor kvar till semestern *nedräkning*



nähe, dags att göra lite nytta nu!
hoppas ni som läser får en trevlig




slut

slut på "ledigheten" för den här gången.

Det är vanebildande att vara ledig allt för mkt! men 3.5v kvar till semestern =)

hade grävkillarna här igår, gick strålande bra! nu har vi liiiiiite sten att schakta bort bara *hmm*
Sen kan vi ringa snickaren!


nähe, jobbdags nu


ciao

glasskiosk & veteranbilar

spenderade fredagen i Böda hos M & K & i deras stuga. Eller stugor kanske man ska säga.... + en sjöbod.
Jag lekte barnledare medans D tillsammans med bröderna gustavsson byggde glasskiosk i sanden....
Blev  en heldag vid havet tillsammans med alla bröder & respektive samt en hope barn. Väldigt trevligt och väldigt varmt. Var hyfsat sönderbrända när vi kom hem....
Efter bygget gick vi & käkade allesammans & grabbsen fick i sig ett par öl till...
Hemma sent som tusan för att stupa isäng solsvedd & trött.


Idag vaknade jag redan 8.30! otroligt med tanke på att sömnen inte varit den bästa senaste veckan... Vi intog frukosten i solen &  begav oss sen ner till stan & vidare till slottsruinen för att se veteranbilar mm. Mkt folk & fina bilar samt en guidning runt slottet!
hem sen & fixa lite sen lunch samt sätta upp nya dörrmyggnäten & fixa lite i trädgården. Åkte sen till k-guta på grillfest. Mkt trevligt! Mkt vin åxo men inga kaniner denna gång iaf ;)
däremot är det vääääldigt lätt att få i sig en BIB alldeles själv *s*
Vi vart bjudna till O & B den 12/7 då det är bilträff i Christinelund samt cruising efteråt så det ska bli kul! =)

Imorgon kommer M med grävmaskinen ,om det inte inträffat ngt idag så den har havererat, så det lär bli tidigt imorgon åxo.
Skönt om vi kunde få det klart så snickaren kan komma hit & börja gjuta grunden.
Måndag är det jobb igen. Jobbar visserligen bara mån, tis & torsdag nästa vecka. På onsdag är det klippning & på fre morgon åker vi till köpenhamn ett par dagar! Skönt med lite minisemester =)
4veckor kvar till riktiga semestern! *nedräkning*

nu är det formel 1 från tidigare ikväll på tv som gäller


ciao

sövd & blodiga handdukar

Nu borde ju karusellen ha stannat för den här gången. Hoppas jag iaf.

I tis kväll fick vi åka in till akuten pga enorma smärtor. Blev kvar där rätt så länge efter alla provtagningar, undersökningar osv.
Fick välja att stanna kvar eller åka hem & komma tillbaka på morgonen igen (ett par timmar senare alltså). Valde att åka hem. Fick sova 2 h i egna sängen sen dags att bege sig in till hospitalet igen. Skrevs in, fick eget rum & sen ...vänta.

Väntade x antal timmar på kvällen & x antal timmar på morgonen. kl 12 blev jag sövd & kl 16 kunde jag åka hem igen.

Underbar tjejer på op & uppvaket, men jisses vilka kärringar det var på avdelningen! En del borde verkligen gå bemötande-kurser!

Blev inte så djupt sövd denna gången, bad om det för jag får nästan panik när man vaknar & man inte hänger med alls på flera timmar. Nu gick det ju betydligt lättare. Var t.o.m vaken när jag skulle flyttas över till vanliga sängen från "op-bordet".
Men fan va obehagligt när man är vaken & de gör alla förberedelser i oprummet inför kommande ingrepp *fy* Man ser ju värsta knivarna framför sig & en massa blod.
Ja blod blev det ju & blöder ff men.. det går väl över snart det med. D preparerade allt med handdukar *s*
Nu kanske det inte tar så lång tid innan kroppen blir "normal" igen.

D tyckte vi skulle anmäla att de inte gjort ngt tidigare eftersom jag ringt flera ggr & frågat om det verkligen ska vara såhär, men då har jag ju fått svaret att jag inte alls behöver åka in om det inte blir extrema smärtor. Vilket det blev nu. & då undrade de varför jag inte kommit in tidigare... men hallå liksom?!!!?


Fick messa chefen mitt i natten & säga som det var. När jag ringde på morgonen hade hon satt in folk för mig veckan ut *underbaraste* , för hon tyckte att jag absolut inte skulle gå & jobba med detsamma! (även om jag kunde).
Nu blir jag ju hemma veckan ut ändå eftersom det är som det är. Men på måndag är det jobb igen.
Känns ju inte så kul när man var hemma halva förra veckan pga dunderförkylning sen jobba 2 dagar & sen hemma igen.... men men,   det är ju svårt att förese såna här saker....


Ska åka ner till tandis snart. måste verkligen dit idag även om jag hellre hade hållt mig i sängen hela dagen (btw, har ny bärbar dator som är perfekt att knappra på från sängkanten ) & vilat. Men det ska väl inte ta sån lång tid där nere hoppas jag.



ciao

RSS 2.0