Shopping

Fredag igen , hinner inte med i veckorna längre!

Igår var D hemma från jobbet  - helt utslagen stackaren! Feber & förkylning. Tyckte han gott kunde vara hemma idag med men det gick inte för möten, nya jobb osv. Så, det blir en relativt lugn helg om han inte mirakulöst piggnar på sig imorgon.


Hade en lugn dag på jobbet hela dan igår, softade med film, kaffe & tidningar större delen av dagen. Kom på när jag skulle hem vid 16tiden att det är ju dags för tidrapporter m.m så in & förbi chefen, tillbaks till jobbet & sen till kontoret & lämna. Stressigt värre.
Handlade "sjukisgodis" till älsklingen när jag körde hemåt en timma senare än vanligt. Ja , enl D så Måste han bara få lite godis när han är såååå sjuk  *s* ja ja, det syns i inte det minsta på honom om han mumsar i sig godis bara sådär, än om en annan skulle göra det. Men men, det är I-landsproblem  det ;)

Försökte jaga sotaren hela veckan med för byte av dag men inget svar, sen ringde ngn av dem upp & meddelade att de flesta var sjuka. Så då löste det sig.
Fattar inte varför de ska komma mitt på dagen? Det är väl inte ingen som är hemma då? Och jag vill INTE lägga ut nycklen & ha okända i huset när inte ngn är hemma. Nä, de får allt masa sig hit tidigt på morgonen eller sent på efm.



Nu ska jag iaf svepa en kopp kaffe sen är det shoppingdag med A =)
Ska bli superkul! En heldag att spendera pengar samt trevligt sällskap!

Ska inhandla lite duschtvålar & badrumsprylar, nya byxor/jeans samt kolla ny jacka. Ev kanske en  ny väska med ;)
Lite mat till missen samt kika på förvaringslådor.
Blir säkert en hel del annat handlat åxo men det där är det viktigaste =)


Ciao!

Yes

fasen så bra!!! =)

Tjuv

Ja alltså en del verkar ju inte veta vad som gäller. Jag  gillar INTE att det kopieras från MIN hemsida, det JAG har skrivit.
Olagligt är det t.o.m. Ja just det, läs om meningen igen så kanske du/ni fattar.
Gaah. så jävla tröttsam!





Har haft en superbra helg iaf =) Var på middag hos pappsen i lördags, blev bjudna på Hjortfile & rådjursfile , mums!!
Sent om sider åkte vi hem & Hoppade i säng strax innan 04 på morgonen *s* Men trevligt var det!

Söndagen bestod i att sova lääänge, ja till 9.30 åtminstone =) Lite pyssel här hemma, M kom på besök en stund. Sen var vi på den obligatoriska söndagsmiddagen hos svärfar! Söndagsstek blev det! =)

Handlade lite & sen hem & slöa i soffan.
Igår så var det x antala tel.samtal på morgonen till jobbet. Fick ihop alla lösa trådar iaf så rätt personer kommer på nya mötet på onsdag & alla div handläggare vet vad de ska göra & inte.
Sen kom J på långfika & lite skvaller. Mamsen kikade in en stund med.

Fixade mat & plockade lite innan D kom hem & sen var det pyssel med jobb för oss båda. MEn iaf hemma & vid varsin dator ;)


Nu är det jobbdags!

ciao

Babsan

Har inte tid eller ork att skriva så mkt nu. Var på Fest igår med god mat & dricka med alla anställda + respektive. Mkt trevligt!! =)
Efter maten så bar det väg till kalmarsalen & AfterDark-show med Babsan *s* SÅ j--a bra! Otroligt att killar kan va så jäkla snygga som tjejer! =)
Superkul kväll!

Sent i säng & sent upp idag. Handlade & slängde skräp efter frukosten. Sen bakdags. 2 olika sorters bröd blev det. Supergott! recept kommer senare. Enkelt, gott & väldigt nyttigt!

Nu ska vi snart åka till Pappa & Mariette för lite middag ikväll! =)

ciao!

Home sweet home

11h av möten, besök, intervjuer m.m m.m.

Konstigt att man har huvudvärk eller???

Älsklingen har ont i halsen , förhoppningsvis stannar det där & går över. Blir jobb imorgon ändå för honom (man kan liksom inte bara stanna hemma när man har eget ju.). Försöker övertala honom att vara hemma på onsdag iaf & kurera sig lite om det ff sitter i. Är ju ledig då med så kan pyssla om honom ordentligt =)

På fredag är det företagsfest , först ska vi samlas & käka lite gott sen ska vi på After Dark allihopa! Kul =) Får se om det blir lika vilt denna gång ;)
Man kan ju inte säga annat än att D har hittat kuliga anställda iaf *s*


Nu är det soffan & film som gäller innan sovdags. Upp tidigt imorgon med. Ska till resebyrån & boka resa!!!! =)
Sen möte igen på efm (tar de aldrig slut??)


Ciao!

Mögligt

Blev en hyfsad dag igår på jobbet iaf. Trots tröttheten.
Tog med oss fika & gick en långpromenad vid slottet & kalmarsundsparken, därefter ett besök på nya konstmuseet.
Det var...j a jag vet inte riktigt. Mögeltavlorna var häftiga men  allt det andra. Svårt att avgör om ett barn el vuxen hade ritat. Ja ritat, inte målat.
Var visst sista dagen igår för den utställningen , får väl gå tillbaka nästa vecka & kolla den nya. Kanske lite roligare då ;)
Åkte ifrån jobbet vid 16-tiden , hem & häma Daniel och sen ner till svärfar för den obligatoriska söndagsmiddagen =)
SÅ jädrans skönt att slippa laga mat på söndagarna *S*
Guld värt!!!

Nu ska jag strax åka tillj obbet igen. Är tröttare än vanligt så ikväll när jag kommit hem (efter 20)så blir det sängen med en gång!
Är helt färdig just nu.
Ledig på onsdag iaf & då är det fika och promenad med A.


Ciao!

Ha ha

Så jävla klockrent!!
Alltså, finns det inget bättre att göra eller? Genomskinligt till tusen.


Var på världens roligaste partaj igårkväll! Drinkar, thaikäk (med pinnar såklart), toffelprovning *S*, musik, skratt & sång! Superkul! Tack L & C & m.fl!! =)
Hemma sent såklart så är lite småtrött nu *hmm* D sover fortfarande, men det beror nog på whiskyn från igår ;)
Ska strax åka till jobbet ett par timmar  & sen är det den obligatoriska söndagsmiddagen hos svärfar.!
Super att bli bjuden speciellt när man jobbar! Skönt att slippa ställa sig att laga mat när man kommer hem.

Kanonväder idag med! Ngn minusgrad & världens sol är framme! Blir långpromenad idag röstar jag för!

Nähe, dags att bege sig!

Ha en trevlig söndag!

Fest

Kanonväder idag! härligt med blå himmel & solsken =)

Ska ta en promenad ner till stan strax. Inhandla present & fika lite.

Det är ju Alla hjärtans dag idag! Dock så är det lite för överdrivet för min del, så en massa snuttipluttiga presenter osv blir det INTE idag ;)Måste det till en dag för att vi ska visa uppskattning till nära & kära?
Tydligen......
Jag uppskattar då mer när D kommer hem, oväntat med en bukett blommor, eller vad det nu kan vara, när det INTE är ngn speciell dag. Utan spontant. Det är SÅ det ska vara för alla!  =)

Sa ifrån tidigare  för ett par veckor sen när D frågade om jag önskade mig ngt särskilt idag. Måste man göra det liksom? sa att jag absolut inte ville ha ngt alls . Speciellt inte rosor! Vem tusan ger ca 90-100kr st för en ros som ändå inte står sig särskilt länge??? ( de tar ju inte in de vackraste & mest hållbara rosor inför en sån här dag. I know!) Kostar ju flera tusen för en anständig bukett.  Det är ju faktiskt att slänga pengarna i sjön. Nä finns då bättre saker att göra istället =)
Trots mina tidigare protester så kom D hem med en stooor blombukett,  med ljuvligt fina tulpaner, ginst, ngt annat grönt & blåbärsris (tror jag det var i med)! ;).  
Tjusigt!  Och mer uppskattat än the red!

Vi firar "Snuttigdagen" med att gå på 30årsfest ikväll! Absolut Päron-flaskan under armen & tequilan under den andra!
 Liz blir "gammal" ;) & nu är det dags att gå ner till stan & inhandla en present!

Trevlig HELG allihopa!

Ciao!



Drömmar

Så var snart denna dagen till ända.Nu är det bara fredag & måndag. Hela tiden. Vart tar vardagarna vägen?


Hade möte hela efm idag, såg ju lite ljusare ut när vi gick därifrån, men långt ifrån färdigt! Ja ja, tur man har "tid" att arbeta lite extra *hmm*
Trött som tusan & har tappat all energin. Den försvann nog samtidigt som snön kom tillbaks. Suck
Ska iaf inte klaga, De "problem" man har är ju I-landsproblem så det smäller om det! Kan ju alltid vara värre. Man skulle ju inte vilja bo i Australien , eller Usa just nu. Antingen brinner man upp eller så tar banken jobb &  hus. Hur kul skulle det vara?

Jag har ett bra jobb, Daniel har ett företag som går enormt bra! *peppar peppar*, fint hus att bo i , ved att elda med, mat på bordet, 2 bilar, 1 mc, utlandsresor ett par tre ggr / år.Konserter & minisemestrar. Många kära vänner både nära & långväga ifrån. Familj & släkt max 6mil från oss.  Socialt liv när vi så önskar, hobbysar & roliga intressen. Oändlig kärlek.
Kan man eg begära mer???


Nä , tänker man efter en gång extra så *s*


Ja ja, nu är det kaffedags. Hann baka (drömrulltårta igen) lite efter middagen  , som för övrigt var supergod!!!

Kycklingfilé marinerad i honung, ungsstekt med dinkelcouscous & en "sås" gjord på turkyoghurt, het sweet chilisås, rödlök, purjo & paprika samt en god grekvariant på sallad!
Blir lunch imorgon med på jobbet *mums*

D försvann hem till K en stund men nu är det nog ett par st på ingång så...Dags att sätta på kaffet!

ciao




Zzzzz

Upp tidigt & somnade sent i går efter jobbet. Tröttare än tröttast idag!

Funderade om jag skulle åka med D & K in till kalmar för att slippa & köra själv men... nja, är ju inte hemma förrän strax efter 18 då & jag slutar ju kl 14 redan idag så... nä det fick va.

Skulle det blir riktigt oväder i efm får jag väl ställa bilen hos D & åka med iaf.


Fick skäll av missen i morse med för att hon fick vara ute hela natten (behagade inte att komma in igår kväll trots fler lockanden). Mjauade som tusan hela morgonen *s*

Nä nu är det dags att dra sig.

Hörde nytt ord för te idag med = negersvett


Tolka det som ni vill


ciao

jobb

Daga att jobba igen, man blir lite slö efter sin långledighet. Fast det är alltid fullt upp trots man inte bokat upp så mkt innan. Ja de få gånger man inte gör det alltså. Kalendern är för det mesta nedklottrad samt post-it lappar på varje sida.

Hann med mkt igår. Åkte in till Kalmar & vinkade av syster vid tåget. Om några timmar borde hon vara framme i Narvik nu efter ett dygns resande. *hua*
Jag hade mörkat & stannat hemma istället *s*

Hann med lunch med mamsen & mormor , handlade på citygross när jag ändå hade vägarna förbi sen- himla fint kött i den butiken!
Hem & packa upp & in. Ner till stan igen, långpromenad med A i slottskogen. En snabb kopp java &sen hem igen för att invänta samtal ang blombukett eller inte som till slut uteblev iaf.
Hoppade över kalaset & går en annan dag istället.


Nu är det jobbdags, möte idag. Ja jisses säger jag bara! Hur kan man liksom bara glömma en sån sak?!?!?! SKa bli intressant på mötet... ;)

Nähe, dags att åka!

Ciao

Söndag

Har precis intagit söndagsfrukosten i lugn & ro framför morgonnyheterna. Nybakat bröd med en massa gott pålägg & grönsaker , gott kaffe bryggt på egenmalda bönor & färskpressad juice! Mums! En bra dag börjar så här!

Ska kolla av mailen, packa lite ordrar & sen ska vi ta en promenad ner till stan, Kanonväder ju! Eller ja nästan iaf. Solen tittar fram då & då & det är vår i luften! Ljuvligt! =)

Styvmor kom förbi & hämtade bok nyss & D står i disken.

Vart man än vänder blicken nu så är det fullklottrat på löpsedlarna. Att folk bara orkar titta på Melodifestivalen?! Är den inte uttjatat tillräckligt mkt än eller? Det är ju bara skräpartister, som alltid är med, & låtarna är ju hemska!
Förut om Af Ugglas då! Gillar henne skarpt *s* Joplin-skivan hon gjorde var ju suverän! Visst , texten var kanske lite tjatig nu men , ja Af Ugglas är Af Ugglas ;)
Å jag dyrkar youtube för att de finns! Kan man lyssna på just DET man vill lyssna på från alla trista bidrag , istället för att plåga sig igenom hela festiveln.

Ja jag vet, jag kanske är tråkig, men melodifestivalen är nog det värsta som finns!
Har redan testat alla möjliga versioner av samvaro kring denna hemska upplevelse, och inget fungerar. Ja förutom en jädrans massa vin , bubbel, drinkar eller ngt annat alkoholstarkt ;) DÅ blir man ju som bedövad efter tillräckligt mkt *s*

Nu har jag klagat av mig lite, nähe, dags att packa & posta lite!

Ciao


Helg

Lördagen är redan snart förbi!

I torsdags firade vi syster på restaurang, Tabl20! Godaste maten!Vi lär ju bli ihågkomna efter alla "missar" & fnitter *s*

Gårdagen kom syster & mamsen förbi på frukost, sen när de åkt så kom J på "fikalunch", spenderade lite tid & skratt framför youtube. Nya bandet för veckan ; slipknot. Spelas om & om igen nu till D.s förtret ;) Ska man tjata ut en låt så ska man göra det ordentligt!

Idag så for Daniel in till Kalmar med M & M. Jag hoppade över &stannade hemma istället, pysslade med smyckena, fotade, städade lite osv.  D hade en fantastisk dag bland alla traktorer & maskiner! Inget att missa med andra ord för oss vanliga dödliga ;)

Ska ta ett race & byta gardiner lite här & var med, men det får nog vänta tills imorgon. Middag vankas snart, snitzel á la Tessan samt fruktsallad med glass till efterrätt.

Skönt med helg!

ciao

tjohoo

Nu är hemsidan öppnad!! =)

Stockholm

Har bokat hotel nu till Stockholm den 4 juni & över helgen!
blev det här : http://www.timehotel.se/main.aspx?pageID=27

Har även öppnat hemsidan & imorgon är den klar!! =)

Har redan sålt en hel del =)

så, nu får ni shoppa loss så det går runt det här *S*


Jobb imorgon & sen hem & fota lite till som jag "glömt" bort.


Ciao!

Ikea

Har bokat klart resan nu!

Så, den 17 april åker vi till Lübeck i ett par tre dagar på lite minisemester! Ska bo här :

http://www.moevenpick-hotels.com/de/pub/ihre_hotels/worldmap/luebeck/uebersicht.cfm?CFID=3345663&CFTOKEN=86165734

Skönt med lite semester!  & så passar man ju på att handla lite gott drickbart till sommaren åxo! Fast nu är vi ju många som åker så blir väl inte lika mkt som vanligt, men det gö ju inget =) Blir inget handlande till andras ev önskemål dock.


Nu kommer mamsen strax sen ska jag få i mig lite frukost innan jag beger mig till stan & lite shopping innan jobb i efm. Ska in på Ikea & köpa hyllplan samt citygross & Hemtex. (nej jag ska inte köpa nytt duntäcke) ;)


Idag fyller syster 20 år!! Helt otroligt vad tiden går fort!

Grattis grattis!

ciao

Outlaw pete

Har varit ett par intensiva dagar nun med mycket pärlplock, upphängning,organisering, räkna, mäta, skriva in osv osv osv.
Men, nu är det klart!! Ja iaf nästan, ska ringa "webmastern" på måndag & säga till om länkning till domännamnet. SEn är det klart =)

Har lagt en beställning till på glas.... Man tycker man har så himla mkt men när man kikar i butiken så är det lite, tycker jag. Men man kan ju inte ha tusentals olika varor på en gång. SÅ är det ju bara.

Var på Kalmarrevyn igår, kanonbra! Hört både bra & dåligt men jag tyckte den var helt ok, gick ju helt gratis åxo så ;)
Man behöver skratta lite rejält ibland!


En del inbokat inför vår & sommar redan!
Lär ju fyllas på ju mer tiden närmar sig.  Är ju inte så ofta det är en vecka UTAN ngt inplanerat!

  • Den 17april blir det tysklandsresa , ska bara checka av det sista imorgon med resa, hotell mm.
  • Å den 7 maj, åker vi antagligen (inte bokat än, men snart) till Kreta 1 vecka. Alldels GRATIS!!!! Tjohoo =)
  • Slutet på maj -> Malmö en helg
  • 4 juni är det Stockholm & stadion -> Bruce Springsteen
  • 1 juli - storkalas i trädgården med massor av folk!
  •  ca 10-15 juli -> Köpenhamn
  • Sen ska vi till Karlstad & hälsa på T & J + nytillskottet i familjen.
  • Ska försöka ha ngn trevlig trädgårdsfest i år igen
  • En tur till GBG för att hälsa på D & A måste hinnas med åxo!

Sen är det ju alltid mkt med trädgården vår & sommartid (vilket är självvalt), har massor med idéer som jag vill göra i år!
Ska se om mitt vattenfall blir av  kanske ;)
Å så 2 nya "avdelare" med belysning , fixa trädgårdslandet med egengjorda gjutna plattor runt om, likadant med en av rabatterna samt flytta syrenhäcken lite med.
SKulle vilja ha vår nu! Så man kan börja förså, planera vart man ska plantera alla fina blommor man inhandlat dyrt hos lokala trädgårdshandeln.
I år ska jag samköra krukorna lite mer tror jag, orkar inte springa & vattna så mkt som vi gjorde förra sommaren. Eller det regnade ju rätt mkt men ändå...
I-landsbekymmer på hög nivå!


Nä nu ska jag göra älsklingen sällskap ute i verkstaden!

Ciao


Btw, lyssna på Bruce nya låt "Outlaw Pete" , den går varm här hemma nu!

RSS 2.0