SKÖRDEFEST

Idag började Ölands Skördefest med invigning i Gärdslösa.
Imorgon kör den igång för fullt på hela ön.
Självklart är vi med & visar upp smycken & tillbehör!


I år håller vi till på Östra sidan, i Tjusby.
Där även fler hanterkare & konstnärer visar upp sina alster samt lite loppisbord också så klart! Ska bli riktigt skoj! Hoppas på mkt folk & tomma bord när helgen är slut ;)




Dagen har spenderats med glädjande besked & en shoppingtur till fastlandet. Spenderarkontot tömdes rejält men oj vad mkt fint det blev! =) Tapeterna är nästan valda, nere i 2 st nu bara. Ole dole.... ;)

Nu är det sista rycket sen stupa i säng så man orkar med hela långa dagen, kvällen & natten imorgon!


Trevlig helg!



JAAAAAA



Fick beslut från FK idag.

4nov är sista arbetsdagen!


SKÖNT! Magen är liksom lite ivägen nu ;)


Tack  för ett snabbt & positivt besked!



Å så var sockret mer än klart godkänt. En riktigt bra början på denna dag!

Vi firar med att ta en tur till Kalmar  & spendera lite av "roligt-kontot" =)



Sömnlöst

Var omöjligt att somna i natt. Snurrade hur länge som helst innan jag somnade runt 5 i morse. 2.5h sömn blev det till slut. Kul kul. Not! Jobb till 22 ikväll o det är zombievarning på hög nivå nu. Försöker pigga upp mig lite med en tur till ÖB. Ngt "kul" måste man ju få göra ibland på jobbet...

Påsar

Har letat som en galning efter lite kraftigare plastPåsar till visningen i helgen. Verkar inte gå att få tag på. Ja om man inte vill betala 4kr st +moms. Lite väl häftigt tycker jag. Ångrar djupt att jag inte köpte fler på ikea för 2år sen då de sålde ut presentpåsar för noll o ingenting i perfekt storlek. Har typ 2st kvar nu. Köpte på mig hundratals då. Men men... Ngn som har tips på vart man kan hitta?

SLUT



Änligen är jobbhelgen slut! Långa dagar & halvbra väder = ond rygg.

Har iaf spenderat nästintill hela efm idag utomhus - skönt trots blåsten men man känner sig genast lite piggare=)


Imorgon är det fika & promenad med A, sen lagerplock & på efm f-kurs igen.
På kvällen är det fortättning på bokhyller-nerplocket.
Daniel har gjort det mesta i helgen men det är lite saker kvar som jag ska gå igenom. Spara högen blev faktiskt väldigt liten =)




fredag



Smörgås med cognacskorv & rödbetssallad är också en favorit just nu.
Alltför många cravings & alltför lite tid för att hinna mumsa på allt ;)



Nu är det iaf fredagskväll efter en lång dag i bilen & mkt packande.

En superbra lön damp in på kontot i dag med så nu åkte 10 papp direkt till "roliga kontot"
Spenderas på enbart roliga saker =)


9-22 jobb både lör & sön vilket suger extremt mkt eftesom vi har massa kvar att göra ute. Nu är det trädfällning på G.
Men men, sambon & sväfar får sköta det själva om det nu inte blir regn. Då gör det inget om jag jobbar ;)

Kvällen bjuder på hämtpizza  & soffan.

Trevlig helg alla!

Glögg

Vill ha Glögg! Just mulat i mig pepparkakor med ost o päron på. Åh så gott! Bara lite saftGlögg med russin o mandel i som saknas! Måste ha Glögg helt enkelt! Craving på högsta nivå ;-)

Sol



vilken dag!
Underbart ute idag =)

Mötte kossorna när jag hämtade tidningen, Härlig syn så här på landet ;) 
Har ringt & skällt lite på lagret så förhoppningsvis kan jag köra på fre istället.
Får hacka upp dagen lite då jag ska få ett bälte hos sj-gymnasten på fm. Men det går säkert bra!

Nu är det rens här hemma som gäller! Ska plocka ihop alla pärlor, smycken m.m. så att det som är nytt ligger i en stor låda, det som ska etiketteras i en & det som är.. ja typ blandat med allt möjligt läggs i en. Sen kommer M nästa vecka och hjälper mig att sortera upp en del. Det tackar vi för! =)

Fick hem mina specialbeställda smyckesdisplayer igår med! Kanonfina blev dem! Tack till Martin för att det gick så snabbt =)
Ska premiäranvändas nästa helg då det är Skördefest på ön tors- sön.


Nähe, Bruce på högsta nu & lite fart!

Yes!

Otroligt bra val! Skönt att de blå får fortsätta regera! Det är inte ett bidragssverige man vill bo i där lata människor får leva på a-kassa hur länge som helst. Ut o jobba med er! Sen förhoppningsvis blir det lite ändringar iomd SDs intåg. En invandringsgräns samt krav på att de som kommer hit ska lära sig svenska första året tex tycker jag är bra. Vi kan inte ta hand om alla, lägg pengarna på oss som bor i detta land först o främst. Finns de som behöver de bättre än de som kommer hit o bråkar, gör brott osv. Sen är det ju kanske mindre bra att de blev vågmästare... Tycker alla ska ta sig en tankeställare ,varför det är sa många som röstade på SD... Måste ju bero på ngt! Ja ja, nu är det iaf jobb som gäller. F-kurs i efm,ska bli kul!

90tal


Oj oj oj vad vi har jobbat i helgen! trots regn & blåst så är hela trädgården som omgjord!
Varit riktigt duktiga & det känns i kroppen ordentligt nu!
Hela baksidan är klippt + tomten bredvid. Allt är bortkört till byns brasa. idag blev det 3 st stora vagnslaster! Fatta hur mkt det är eg!

Igår var det samling här, Mats + barnen, mormor & morfar + Örjan var förbi på fika. Fick även lite draghjälo ner de stora träden skulle ned. Tackar vi för =)
Min plommonkaka jag bakade gick åt som smör så nu är det dags att baka en ny. Får bli på tisdag tror jag!

Har även hunnit lägga ut enormt mkt nytt på webshopen. www.sparklingdesign.se
Missa inte att kika in där!

2 veckor kvar till skördefesten, har mängder som måste göras klart tills dess! Hoppas på mkt folk bara =)

Gårdagen bjöd på revben från vildsvin - ojoj så goda de blev! Först ska de kokas ngn timme innan de griljeras med hemmagjord marinad i ugnen. Smaskigt värre! =)


Ikväll blir det en 90tals klassiker som jag inte har gjort på...ja iaf 10 år.

Smördegsinbakad kassler med vitlöksröra! Ska faktiskt bli riktigt gott =) Å så en hyrfilm till det! Är vi väl värda efter helgens slit ute.


Imorgon är det jobb sen har vi F-kurs på efm kl 16. Ska bli spännande!
Tisdag är det BM som gäller & sen lunchdejt med Maria.
Onsdag sista körningen med böckerna & sen jobb tors + helgen.
Fredag hoppas jag att mitt bälte kommer! *håll tummarna*



Nu är det middagsdags!

Trevlig kväll

Early

Gårdagen bjöd på en nästintill tom kundvagn på ikea. Det mesta som jag skulle ha var såklart slut. Får vänta 6veckor tills det går att handla hem. Var tvungen att handla ngt så 2st lådor som passar till våra bokhyllor fick följa med hem. 98kr slutade notan på . Nästan skandal ;-) sambon var iaf glad att det inte blev dyrare,ha ha. Blev ett par timmar där inne ändå med fika o skvaller med Pi. Därefter shopping med Daniel, hittade inga tapeter som bara var wow så det får bli fler turer. Helghandling på citygross hanns med innan hemfärd till ön igen. Kvällen bjöd sen på 3rätters; räk o avokadoröra på nybakat tomatbröd som förrätt. Perfekt grillad ryggbiff o hasselback med whiskysås till varmrätt. Vit chokladmousse med björnbärssås som avslutning. Kan säga att vi somnade otroligt gott efter det ;-) Dock räckte inte john blund pulvret så länge i natt. Vaknade kl 5 pigg o alert efter att ha torkat bort en uppspydd mus på golvet. Mysigt värre... *not* sen var piggelinet inom en vaket så gårdagens disk blev diskad. Bröd står på jäsning o jag ska strax gå ut o plocka några plommon så dagens fika blir bakad också. Ibland har det fördelar med att vakna tidigt... Dock lär jag väl behöva en powernap i efm. ;-) röj som gäller idag,baksidan av trädgården ska fixas- häckar ska beskäras o några träd ska tas ned. Trevlig helg!

Torsdag



Sen rast idag, ska strax tillbaks till jobbet.
Haft en ny vikarie bredvid mig idag - alltid roligt med lite sällskap =) En fika & promenad på stan blev det, blåsigt men skönt!

Imorgon är det ledigt, en tur till Kalmar & Ikea får det bli!

ciao




Here we go again...

Har försökt skriva ihop ngt bra till ansökan idag. Man är ju van vid tyngden som är på jobbet men att få ned det till ord som beskriver varje moment i detalj! Inte det lättaste... Hade visst räknat lite fel också, godkänner de ansökan så får jag gå hem 6nov redan! *håller tummarna* och så har fil-cravingen kommit tillbaks igen. Fil med musli ska det vara nu. Typ en liter per dag,ha ha. Är ju iaf inte onyttigt... Har dock gått upp 3kg totalt nu. V 24 imorgon. Hoppas att det inte blir mer än max 3till. Nu fikadags på jobbet!

Jobb

Dåligt med sömn i natt också. Kryper i kroppen på ngt sätt o så satte det igång med sammandragningar också. Lite tidigt tycker jag men fullt normalt tydligen. Den lille sparkar för fullt, nattetid mest såklart ;-) jobb till 22 ikväll,är inte så motiverad längre att åka hit. Kan beror på att man ser fram emot att vara hemma lite snart. Ska skriva klart ansökan till FK i morgon o få iväg den. Hoppas innerligt det går igenom! Funderar på att ta en tur till kalmar på fre, kolla möbler på ikea o fika med Pi kanske. Helgen är vigd åt trädgårdsröj,många träd som ska tas ned o häckar som ska klippas. September är det ute i oktober blir det innepyssel med tapetsering,ommöblering mm. Vi har en plan! :-)

ingen ro...



Måndag igen, ledig dag på schemat och masssor att göra! Besök, pärljobb, paketering, städa m.m.

I helgen har vi varit riktigt duktiga! Röjt & klippt häckar, buskar & ett stort område vid stugen med sticksigt törne som fått växa sig vilt alltför länge. Kändes väldigt bra att arbeta lite fysiskt igen efter många dagar i stillhet.
Ena syrenhäcken tog jag ner all by my self.. ;) 3meter långa blev till 1 meter. Nu ska den bli tät & fin igen med blommor överallt och inte bara långt upp :)
3 stora vagnslass med grenar blev det till byns majbrasa. Å så är det ju faktiskt himla roligt att åka traktor & vagn!
Hittade en kulle med världens största pumpor som tydligen fått växa sig vilt av några frön från början, riktigt häftigt!
vem som helst får plocka så nu har man höstens dekorationer klara till trädgården.



Besök hos sjukgymnasten idag, 1h knådande & sträckande alldeles gratsi, fasen bäätre gå dit än betala dyrt hos en massör ;)
Bälte kommer nästa vecka så hoppas att det hjälper.
Ljumskonda berodde visst på att bäckenet fastnade i sig självt. Kunde komma när som, låter ju skoj *not*

Lite mer gnäll; sovit extremt dåligt i natt,t. Man kunde ju tro att John kunde hitta hit då man slitit sig ordentligt trött i helgen, men icke. Det tackar vi för....

Har fått världens energi till att greja ute nu så det är ju passande att regnet hänger i luften idag & att det är gråmulet. Speciellt när vi hade sol & 23 grader i går.

Ja ja, man kan ju inte få allt sägs det.


Nu pärljobb en stund innan fikadags.




Mängder med nytt är på väg in till shopen!
Missa inte stora höstrean som pågår nu!
www.sparklingdesign.se










Buzzador


Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är skorpionessan):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=skorpionessan>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=skorpionessan</a>









Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com?refstr=skorpionessan&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=skorpionessan&lang=SE</a>


låg nivå



Det blev en biltur igårkväll & en kort promenad på nya piren i Köpingsvik. riktigt mysigt med all kvällsbelysning =)
Dock så blev ju varken ben eller höftonda bättre men ryggen dämpades ngt. Alltid ngt !


Fastnade sen i soffan & slötittade på 5:ans nya program "kungarna iTylösand" Herrgud alltså! Att jag bara fortsatte titta!  Sjukt låg nivå på hela programmet & äckelvarning t.o.m.  Nä fy så dåligt, blir inga fler avsnitt där inte.

Däremot Idol - oj oj så kul de första inspelningarna är ;) Uttagningen är det bästa, det andra kan vara. Fattar ff inte att så många tror att de kan sjunga så pass bra att de ställer upp! Kan ju omöjligt vara så svårt att spela in sig själv & lyssna hur j-a illa de låter! Dock kul underhållning men en del är det ju faktiskt riktigt synd om.

Tog mig ner till stan i dag på fm, hamnade hos A på en snabbfika. Tog 10 min att ta sig upp för 12 trappsteg... Så inga fler fikaträffar där på ett tag ;)


Väntar med spänning på mina beställningar som förhoppningsvis kommer innan skördefesten!
Har massa nytt & snyggt på G!
Daniel ska bygga en snygg ställning till mig som jag kan ha på visningarna, har ju 4 byster men det behövs ngt mer att hänga upp andra långa smycken på så då har jag knåpat ihop en ritning som snart resulterar i ett färdigt projekt som jag kan premiäranvända på skördehelgen.




Nu är det raklång på golvet ett tag för att sträcka ut ryggen


invalido



Det onda har gått över, sådär. Kan gå iaf men det gör ff ont vid för mkt gång. Så hemma veckan ut för att vila. Känns bra. Dock himla tråkigt när man inte kan göra ngt.
Man får sitta/ligga still & inte göra för många konstiga rörelser.

A kom förbi idag på äppelpaj-fika. Kul med lite sällskap =)

Igår blev det lite scrappyssel, dags för julkort snart ju ;) Lika bra att börja nu för sen lär det inte finnas tid el ork direkt...

Måste skriva ihop ngt till fkassan denna veckan också, tiden går så fort!


Nu är det ryggläge i soffan en stund igen


ciao


Ont

Gårdagskvällen bjöd på herrbesök i form av mats o klas. Öl,prat o skratt i mängder blev det. Somnade sent o Vaknade i tid idag. Scrapkurs på fm - oj vilken inspiration! Mängder med idéer o lite fattigare i plånboken blev resultatet. Skoj var det så det blir fler ggr! :-) sen kom Pi o lilla Jesper på lunchbesök. Tacos blev det o en massa prat. En pärldejt inbokades o sen hände det ngt med mitt ben. Eller ljumsken snarare. Nu kan jag inte gå, gör så in i helvetes ont för varje steg så soffläge o minimalt med benrörelser. Hoppas verkligen det går över tills imorgon! Å att det är en sträckning o inte värre foglossning. Skulle behöva kryckor för att ta mig fram nu. Typiskt! Men men, sambon får passa upp ikväll så alltid ngt positivt ;-)

craving



Det är inte bara cravings på mat, utan orkidéer också! fast det har jag ju haft länge ;)

Inhandla två st nya fiiiina orkidéer igår som passade så jäkla bra i köksfönstret. Är helt galen i dem ;)
Å eftersom de kostar ca 200kr/st (MAX) så kan man ju faktiskt köpa på sig ngn då och då.

Daniel tycker det räcker med orkidéer, det tycker inte jag;)
Finns det några vackrare blommor eg?!


Nu är det en biltur som gäller & sen hem & rensa i förrådet.





Snart

Hemgång.
2lediga dagar!

Fortfarande svajig i humöret.

Men vissa människor är bara så patetiska! Skönt att slippa dålig energi runt omkring en nu. På tal om ngt helt annat. 1.5år hemma sen plugg till syo.

Tror det skulle vara skoj o passa mig! Väntar med spänning på vad S tycker om programmet nu i höst.

Å så snart val,please ta bort Mona snarast! Vet inte vart man ska göra om de vinner valet. SD är faktiskt inte helt genomdåliga om man ser till deras politik.
Man kan ju knappast säga att ett parti har allt som man står för. Alla är lika goda kålsupare. Men, när det gäller invandringen i detta land så gillar jag SD. Man måste faktiskt lära sig svenska om man ska bo i detta land, burka är inte våran sed samt så måste man ha en gräns på hur många man tar in. Är det inte bättre att satsa pengar o resurser på oss svenskar istället för att hiva bidrag över lata invandrare som inte alls vill lära sig vare sig svenska el svenska seder o bruk.

Bara en parantes så här innan hemgång ;-)

trevlig helg på er!

Inte min...

Kvällen slutade så bra igår o började så dåligt idag. Vaknade halv 6 av väckarklockan. Sen omöjligt att somna om,som vanligt. Tröttare än tröttast o hormoner i kroppen som gör humöret svajigare än värsta flaggan i storm. Ilsk som ett bi blev resultatet o D fick sig en obefogad utskällning innan han åkte till jobbet. Om vad glömde jag så fort jag vänt mig om i sängen ;-) glömde såklart det mesta när jag for iväg till jobbet. Kassören på ica fick sig också en känga när jag var tvungen att förklara att jag inte alls tänkte betala 199kr kg för apelsiner som ändå knappt är ätbara. (Mänskligt att slå in fel...) Sorry för det! Får nog gå en ursäktspromenad imorgon,ha ha kylen stod öppen när jag kom till jobbet ,arg lapp till natten. Igen. Men den får hänga kvar, hur svårt kan det vara att stänga en dörr liksom? Idag är ingen bra dag att irritera mig.

Lyckligt lottad



Har varit vaken way to länge idag! Segt på jobbet, en lång promenad hanns det iaf med på dan. I blåst & solsken. Typiskt öländskt sensommar/höst väder.

Men , det är nu alla pumporna kommer fram, höstblommor i massa fina färger & det är så där friskt i luften! Härligt =)


När jag kom hem från jobbet ikväll så väntade D med en tänd brasa i kaminen, tända ljus, förberett en kopp te & några kexrån med ost!! Oh! är han inte bäst liksom?! (ja jag vet att jag tjatar)
Har just nu fått dille på smörgåsrån. Dubbla ska det vara  med 2 skivor ost i mellan. Inte vilken ost som helst utan mellanlagrad prästost ska det va ;)
Hur nyttigt som helst (skiter fullständigt i det, men iaf bättre än godisnoja) & så jädrans gott! skulle kunne leva på kexrån just nu!
Får se hur länge denna "craving" sitter i ;)


Har förhoppningsvis fått till en konsertdate med Liz, dags att boka billjetter nu bara!

Längtar tills på lördag då vi ska köra ut hela förrådsinnehållet på gräsmattan. Ja nästan iaf. RENSA med stora feta bokstäver är det som gäller. Ska vi nu få plats med 2 rum i ett så gäller det att vara hård. Åtminstone måste jag vara det efter som det mesta är mina prylar. Ingen som blev särskild förvånad va?! Ha ha....





Ett måste är en tur till fastlandet snart. Börjar bli panik med långbyxor nu. Kan inte köra med mysbyxor på stan liksom. Näää det fung inte. På jobbet kanske men inte på stan varje dag.
Å alldeles för kallt för mina älsklingscapribyxor som är inköpta på HM för väääldigt längesen. Ser ju helt galet ut med leggings under dem ;)
Å så måste det ju till en fika med J också =)



Snart är det sängen som gäller. Jobb imorgon igen 9-22. Sådär lockande. Hoppas på en lugn natt & mkt sömn.









Det blev alldeles för jobbigt med 2 bloggar så skiter i det nu. Det får väl spekuleras bäst det vill nu då ;)




Awake

Pga en katt,sovande sambo o en aktiv Liten så har jag varit vaken sen strax innan 0430. Har precis ätit en smörgås för att kunna somna igen utan att vara vrålhungrig. Missarna har fått mat o sambon är uppe o ska strax iväg. Förhoppningsvis så blir det enkelt att somna om en stund nu innan det är jobbdags. Igår kväll var det planering för fullt. Siktar på att måla om taket i vrum samt tapetsera om där nu innan nov. Det ska också möbleras om o jag tror vi fått till en bra idé iaf. Sen får man ju se om det fungerar praktiskt. Längtar rejält tills huset blir större! Jobb tors o fre sen på lördag är det stora rensar dagen. Söndag är det fmkurs o sen lunchgäster här hemma. Nu sova!

frågor.....och svar

60 frågor...

60 frågor!

1. Hur gammal är du om fem år? - 32..å på väg att bli 33....
2. Vem var den sista du träffade? - Sambon, innan han for till jobbet i morse.
3. Hur lång är du? - 165 cm.
4. Vilken var den senaste filmen du såg? - Green Zone.
5. Vem ringde du senast? - Daniel.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? - Till Pi om söndagens lunchdejt
7. Vad är dagens planer? - Fortsätta med lageruppdateringen på webshopen..
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - Får nog säga SMS. Det går snabbast
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? - skilda
10. När såg du senast din mamma? - För ngn vecka sen.
11. Vilken ögonfärg har du? - Blågrå.
13. Har du någon gång hittat en katt? - ja utanför dåvarande lghtstrappen, fick installera den ett par dagar innan ägaren fick tummen ur
14. Vilken är din favoritplats? -Ute i trädgården eller nersjunken i ett soffhörn, beroende på årstid. Å så köket då, framför spisen ;)
15. Vilken plats föredrar du minst?
Överallt där det är kö & trängsel. 
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? - Troligtvis i samma hus som nu fast med fler rum
17. Vad skrämde dig som barn? - maskar.
18. Vem fick dig att skratta senast? - En kompis
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? - Nä..
20. Har du stationär eller bärbar dator? - Båda.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? - sidennattlinne, speciellt vintertid
22. Hur många kuddar har du i sängen? - 4 totalt.
23. Hur många landskap har du bott i? - 3.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? - Ja men de är väldigt lätträknade
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? -Barfota.
26. Är du social? – Ja, det vill jag nog påstå, när tid finns.
27. Vilken är din favoritglass? – ICA Selection Double Chocolate Almond & de flesta Ben & Jerrys
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? – Bygga en utomhus-bubbelpool & resa lite mera.
29. Tycker du om kinamat? - Ja ibland.
30. Tycker du om kaffe? - Ja.
31. Vad dricker du till frukost? - Te & juice
32. Sover du på någon särskild sida? - Nä det är blandat.
33. Kan du spela poker? - ja.
34. Tycker du om att mysa? - Ja....
35. Är du en beroendemänniska? - Ja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? - ett par st.
37. Vill du ha barn? - Har en på G....
38. Kan du några andra språk än svenska? - Engelska, lite tyska & spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? - Ja, när jag fick 10 liter kokande vatten på mig
40. Föredrar du havet eller en pool? - Havet absolut!
41. Vad spenderar du helst pengar på? - Inredning, pärlor & köksprylar
42. Äger du dyra smycken? - Nä, tillverkar dem själv ;)
43. När känner du dig lycklig? - Nästan jämt.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? - en bit överbliven äppelkaka som skrek på mig.
45. Vem är den roligaste människan du känner? - Vet inte... Finns många jag fnisssar åt.
46. Välj ett ärr på din kropp? - 5 st på magen efter gallstensoperartion
47. Vad har du för ringsignal? - DEn vanliga sony singalen, har inte orkat byta..
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? - Nja mamma har nog
49. Flirtar du mycket? - Nej, det kan jag inte påstå
50. Vart togs din profilbild för din blogg? - hemma
51. Kan du byta olja på bilen? - nja, om jag var tvungen så skulle jag nog fixa det
52. Har du fått fortkörningsböter? - Nix.
53. Vilken var den senaste bok du läste? - Dödens Viskningar av Beckett -rekommenderas!.
54. Läser du dagstidningen? - Ja, Barometern & Ölandsbladet
55. Prenumererar du på någon veckotidning? - Allt om Trädgård &  Amelia
56. Dansar du i bilen? - Diggar lite bland bara. :)
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? - Spotify
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? - Lageruppdatering av pärlorna
59. När var du i kyrkan senast? - för ngn månad sen på begravning
60. Vilka personer utmanar du? - Alla som vill!

RSS 2.0