still here






Stor aktivitet här på besökstatistiken. Men nej, hon är ff kvar i magen. 
Varmt & skönt där inne antagligen ;)


Dock så har hon (eller han) börjat med att vara vaken på nätterna. Rejäla trippel-quadro sparkar i sidan & på blåsan när man ska försöka sova. Tackar vi för! *not*
Så dagarna går i ett sömnlöst tillstånd just nu.

Igår var vi på middag hos svärföräldrarna. Gott! & kom hem med en stor tulpankvast som nu förgyller spiskransen. Man längtar onekligen till våren nu!

D. åkte till jobbet i morse, ett par timmar blev en lång dag med möten & farande för hans del. Förhoppningsvis behöver det inte bli så långa dagar i veckan som kommer. Han kan ju liksom inte sitta hemma & vänta på att hon ska bestämma sig för att komma ut heller. Även om jag velat det. fast det är rätt skönt & gå runt & lurva själv här i huset. =)
Idag har jag rensat kylen - jiiiiiiiiz vad gammal mat som fanns där då! Ja inte gammal mat som i mögligt men mängder av konservburkar, glasburkar med diverse i som vi aldrig använder- Så nu rök alltsammans. Har typ 30 glasburkar som står & gottar sig med medel i nu i väntan på att bli diskade.
Perfekt till sommarens syltande =)
Ska hädanefter aldrig köpa en enda sillburk till. Eller ngn j-a dijonsenap heller för den delen. Eller kaviar.

Hittade 4 st majonästuber också. Behöver inte köpa majonäs på ett bra tag! Man använder det ju så himla ofta ;)
Frysarna skulle behöva frostas av också men det får vänta tills det blir ngn minusgrad igen & D måste hjälpa mig med det. Eller han gör & jag pekar. Som vanligt nu för tiden ;)

Är sugen på en chili con carne till middag idag. Har dock varken färsk chili, gräddfil eller vitt bröd hemma så det får bli imorgon.
Imorgon är det BM besök igen , posta beställningar, lämna filmer, hämta paket (FINALLY har det lossnat i tullen).

Vore ju skoj om Liten kom imorgon, 2011-01-11. Eller på fredag, 4.5 år firar vi då! Fort har det gått!

Nu ska jag iaf inta sidoläge en stund i väntan på sambon. Han får antagligen diska alla burkar.  Svårt att räcka fram till diskhon nu ;)









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0