Boobs



Fick hela 7h sömn totalt inatt/idag! Helt otroligt skönt! Värsta energikicken ;) Hann lagom in i duschen & fixa till mig när Maria ringde, lunchdate på stan blev det i snömodden. Gott & pratsamt som vanligt =) De sticker till vinterland imorgon för skidåkning över helgen. Mys!
Efter ett par timmar (tiden springer alltid iväg när vi ses!) social samvaro så åkte jag hemåt igen, tog en tur förbi bibblan först & hämtade de reserverade böckerna som äntligen hade kommit! Glömde de dock i bilen & har ff inte orkat gå & hämta de...
Hem & elda, kela med missarna & så ett ryck i köket.
Har bakat kanongoda choklad/apelsin/morotsmuffins! Enkla att göra & riktigt goda! Ska på med lite chokladglasyr när de svalnat bara.
Å så står det en mustig köttgryta & puttrar på spisen också. Långkok idag. Typ middag vid 21 alltså.

Har ff inga känningar mer en djävulsk ryggvärk vid svanken ibland. Ja å så det ständiga molandet såklart. Å förvärkarna som är konstanta. Men inga riktiga värkar. Å andra sidan, hon/han trivs ju bra där inne & mår ju antagligen bra också annars så skulle det ju inte gå över tiden. Är riktigt glad att det inte blev en liten decemberbebis iaf. Vet hur tråkigt det är att fylla sent på året, ja D vet ju det med. Så nu spelar det ju eg ingen roll när hon än behagar att komma för en januaribebis blir det ju oavsett =)
Träffade på ett annat par som gick i föräldrargruppen, de var beräknade samtidigt som oss men hade fått den 27 redan. Mindre kul...
Hur eller hur, bara allt går bra så går jag gärna 2 veckor till. Typ.

Är dock lite besviken på vart de stora tuttarna är ngnstans. Trodde man skulle få riktiga bomber men icke ;) Åtminstone så man kunde köpa ytterligare en storlek större på BH:n.  Eller man kanske ska vara glad för det så man slipper hänget sen, ha ha!
Ja ja, dagens bröstfundererier på lokala lunchhaket roade säkert några ;)


Nu ska jag mumsa i mig en god saftig muffins i väntan på att sambon ska komma hem.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0