bf+3




Verkar inte som om Liten vill komma idag heller ;) ja nu är ju dagen inte slut än men inte alls så mkt känningar som igår kväll tex.
Är ju bara vänta  & se men börjar faktiskt bli rejält segt nu...

Gårdagskvällen spenderade vi framför dumburken & "På spåret". Otroligt roligt program sen Kristian & Fredrik tog över! Helt klart värt att se. Gillar det paret skarpt ihop som programledare! Lindström är ju helt fenomenal på det mesta, kan ju enormt mkt!
Sen måste jag ju säga att man är ju grymt besviken på Niklas strömstedt, vilken mes han är/blivit! Är det så längesen han var på topp med sina låtar "Om", "vi var oslagbara" osv? *gör en snabb koll & inser att det är 13-20 år sedan!*
Fan, man har ju blivit gammal!

Idag var det ingen sovmorgon, eller ja vaknade 7.30 av att en kelig misse kom & buffade på mig & skulle promt gosa ner sig tätt intill magen & spinna. Sen var det omöjligt att somna om med den kaminen så nära intill.

Upp 9.30 efter att ha snurrat x antal varv i försök att somna om & en snabb frukost innan vi begav oss ner till stan. Fika med A & D från Ulricehamn som kom på snabbvisit till ön. Måste verkligen åka & hälsa på dem till sommaren!
Gott med en semla & en latte på fm var det iaf =) Hyrde ett par filmer också, bl.a SALT med Angelina som vi ska kolla ikväll samt trycka i oss varsin pizza.

D. är på taken nu & skottar snö. Töar ngt enormt mkt idag så nu gäller det att kolla ordentligt så det inte blir för tungt. Iofs ingen större risk men det är ju ändå bra att vara noggrann.
Grannen + okänd kom farandes förbi nyss på varsin skoter. Annorlunda syn här på ön ;) Å så bandvagnen som körde förbi häromdagen, ha ha!



Nu ska jag krypa ner i soffan & kolla igenom inspelningslistan på hårddisken. Csi avsnitten har samlat sig på hög tror jag minsann!


Trevlig lördag!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0