2011


Gårdagen bjöd på mjukaste kläderna, varsin hummer, älgfilé & vit chokladmousse & soffläge. Underbart!
Fyrverkerier var det gott om runt om, ser ju när hela borgholm,köping & räpplinge fyrar av & bränner upp tusentals kronor så det var ett riktigt skådespel vid midnatt.

Den lilla gjorde sig starkt påmind emellanåt så det var skönt vi inte gav oss iväg ngnstans!
Varit lugnare idag så nu känns det som om det blir flera dagar över tiden.

Dagen idag har varit lugn, lite pärlplock, scrap & filmtittande. Soffa-stol-säng ser det ut för min rygg nu. Djävulskt ont om jag är i samma läge för länge. Å händerna är svullnare än svullnast just nu.

I efm kom det besök & mer julklappar. Eller en stor klapp. Ytterligare lite försenat julfirande med delar av släkten.
Vi har verkligen blivit bortskämda i år för i det gigantiska paketet låg en stor fet Landmann gasolgrill!! OMG!
Vi har ju alltid kört med hederlig klotgrill & bojkottat allt vad gasol hetat men nu ska det tydligen bli ändring på det ;)
Måste säga ändå att det ska bli skoj & testa framåt våren sen! Går ju betydligt snabbare att grilla & man behöver ju inte bekymra sig om man har kol hemma eller inte. Sen kan man aldrig komma
ifrån att kolgrillat smakar godare men tiden det tar med kolgrill är ju betydligt längre än med gasol. Å med tanke på att det var sidobrännare som man kan anv till att tex koka tillbehör till är ju extremt praktiskt! Behöver man ju inte springa fram å tillbaks för att hålla koll på spisen inne.
Dags att montera ihop det där uteköket med diskho, skäravd osv,  vi pratat om nu med andra ord! =)


Imorgon blir det en tur till fastlandet & en speldag med pappa m.fl! Nya sällskapsspel som ska testas & god mat ska intas. Hoppas att liten håller sig lugn i magen bara & inte framkallar en massa ont.



Tillbakablick över året som gått får det bli en annan dag. Nu är det Eclipse-filmen som gäller & en stor kopp varm choklad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0