Lyckligt lottad



Har varit vaken way to länge idag! Segt på jobbet, en lång promenad hanns det iaf med på dan. I blåst & solsken. Typiskt öländskt sensommar/höst väder.

Men , det är nu alla pumporna kommer fram, höstblommor i massa fina färger & det är så där friskt i luften! Härligt =)


När jag kom hem från jobbet ikväll så väntade D med en tänd brasa i kaminen, tända ljus, förberett en kopp te & några kexrån med ost!! Oh! är han inte bäst liksom?! (ja jag vet att jag tjatar)
Har just nu fått dille på smörgåsrån. Dubbla ska det vara  med 2 skivor ost i mellan. Inte vilken ost som helst utan mellanlagrad prästost ska det va ;)
Hur nyttigt som helst (skiter fullständigt i det, men iaf bättre än godisnoja) & så jädrans gott! skulle kunne leva på kexrån just nu!
Får se hur länge denna "craving" sitter i ;)


Har förhoppningsvis fått till en konsertdate med Liz, dags att boka billjetter nu bara!

Längtar tills på lördag då vi ska köra ut hela förrådsinnehållet på gräsmattan. Ja nästan iaf. RENSA med stora feta bokstäver är det som gäller. Ska vi nu få plats med 2 rum i ett så gäller det att vara hård. Åtminstone måste jag vara det efter som det mesta är mina prylar. Ingen som blev särskild förvånad va?! Ha ha....





Ett måste är en tur till fastlandet snart. Börjar bli panik med långbyxor nu. Kan inte köra med mysbyxor på stan liksom. Näää det fung inte. På jobbet kanske men inte på stan varje dag.
Å alldeles för kallt för mina älsklingscapribyxor som är inköpta på HM för väääldigt längesen. Ser ju helt galet ut med leggings under dem ;)
Å så måste det ju till en fika med J också =)



Snart är det sängen som gäller. Jobb imorgon igen 9-22. Sådär lockande. Hoppas på en lugn natt & mkt sömn.









Det blev alldeles för jobbigt med 2 bloggar så skiter i det nu. Det får väl spekuleras bäst det vill nu då ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0