mörkrädd


Det har varit fartfyllda dagar, minst sagt, som passerat förbi!
Fredagen vigdes åt trädgården, grillning & en massa sol! Lördagen var det cruising i stan.
Ännu mera sol & mängder med folk! Underbart =) Riktigt roligt & vi åkte en gammal raritet, Hudson -40!
Borgholms crusing är ngt speciellt, trots rishögarna som körs av 18-åringarna, vanbilarna som är fullastade med dyngraka tjejer utan kläder & resten av "packet" Dock så är 80% kanonfina bilar, välvårdade & med hyfsat städat folk ini. Det är ju faktiskt inte alkoholen som hyllas på bilträffarna utan faktiskt bilarna. En del verkar ha glömt det ;)


Dagen idag har spenderats hos M & U. Medans U har stångats sig blodig i ett par veckor gentemot läkare, husläkare, klinikläkare & annat folk så har vi ÄNTLIGEN , jag säger verkligen ÄNTLIGEN!, lyckats få till en remiss för M.
Tyvärr så krävdes det idag samtal med sjukhusdirektör, klinikchefer, 2ndview i Sthlm, Högsta hönset på Lunds sjukhus & så patientnämnden så klart. Men, efter 1 h som sista samtalet var avslutat så ringde den omtalade läkaren W och meddelade att en remiss är på G!
Man blir ta mig fan mörkrädd att sveriges sjukvård behandlar människor på detta vis! Läkaren W har antagligen varit rädd för ett andra utlåtande hos en annan läkare & ett annat sjukhus för att Han VET om att han har gjort grova misstag. Opererat galet så nerver kapats i onödan, medicinering är helt upp & ned & spec.sköterskorna från onkologen som kom idag bara skakade på huvudet när de fick se listan med alla möjliga konstigheter.
Men, nu är vi iaf tacksamma för att det är på rätt väg!
Nya mediciner på väg in, de rätta medicinerna alltså, de gamla på väg ut, mer hjälp & stöd & det viktigaste - remissen till Lund!
Alla tankar till U som kämpar tappert & till M som trots alla motgångar ändå försöker hålla lågan uppe!



På tal om ngt helt annat så är bloggen tråkig. Ja jag vet, men jag orkar verkligen inte lägga in bilder jämt. Trots att jag vet att det är  mkt roligare att läsa när det är bilder med. Ska försöka ändra på det.

Jobb imorgon, kalmar på ons & mer jobb tors innan 1 veckas semester =)


ciao


LÄNGTAR!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0