green green grass


Det blev ingen bio igår, vi stannade hemma & klippte gräset i stället ;) Solen tittade fram på efm & det blev klarblå himmel, vem har lust att sitta instängd på en bio då?! Inte vi iaf!

Klippte gräset för första ggn i år, skulle eg behövts gjorts tidigare men gräsmattan har varit full med fina vårblommor så då fick det vänta.

Nyklippt gräs luktar verkligen sommar! Speciellt när solen är framme & fåglarna kvittrar! Ljuvligt!

Det är tur man gläds åt de små tingen i livet ;)


Har rast nu en stund till, ska förbi vet & köpa kattmat. Fick ngn ny kalorifattig mat senaste ggn men de äter mkt mer av den så vi kör på den gamla istället. Det kostar ju en slant & att behöva köpa 2 säckar a 4 kg/ månad á 500kr/st, åt tre små (?) missar tycker jag är för mkt. Med den gamla räckte det med en/månad.

Hoppas solen håller i sig imorgon med, betydligt lättare att jobba när man kan spendera ett par timmar ute! Idag gick hela fm & dan till promenad i solen! Precis så det ska vara =)


Har slängt ihop en middag när jag kom innanför dörren nu, kycklinggryta lite snabbt. D blir överlycklig när han kommer hem eftersom han verkligen ääälskar kyckling *not* Men men, man tager vad som finns & som går snabbt.

Pappa var förbi med vildsvinskött häromdagen, det tackar vi för! Just nu är frysen mer än överfull, trots att vi anv mkt senaste dagarna.

Får bli en rens till snart tror jag, laga & frysa in matlådor.

Snart en veckas ledig & är det skitväder då vet man ju vad som behövs göras ;)


Nä nu ska jag paketera lite pärlordrar.

ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0