Vår


Helgen försvann i rasande tempo, precis som vanligt!

Fredagen tillbringades på fastlandet, men först hann vi med ett pass på gymet!

Storshoppade (?) på citygross. Ett tips: Handla INTE en fredag efm på en stormarknad när de har en massa jippon för barnfamiljer. Ett enda ord: Kaos!
Ja jisses säger jag bara, VARFÖR drar man med alla ungar man har som river & sliter i allt typ, till & storhandla en fre efm? Övergår mitt förstånd. Men , vi hann få med oss det vi skulle ha typ, missade inte så mycket & inte heller hamnade mer, än vad som stod på listan, i kundvagnen.
Nästa gång det blir handling i Kalmar, väljer vi en annan dag ;)

Därefter åkte vi ut till företaget(-n). Fikade & pratade bort en stund. Åkte sedan ut till L, där skulle direktörerna dricka whisky ;) innan det var dags för travet.
L är så jäkla trevlig! Å vilket hus sen! Me like =) Ska bli kul & se deras sommarstuga  i Sandvik i sommar, det märks ju att han har ägt ett företag inom metallindustrin!  Sååå snygga ting överallt. Väl genomtänkt och designat. Vinstället ska vi ju definitivt göra ett liknande! Det är ju inte så att man är utan resurser precis ;)


Lämnade av herrarna vid travbanan & for sedan ut till Pi, hälsade på nydöpta Jesper & drack lite te. Kattungarna kom lagom i dag också =) Stooor kattmamma i fredags!

Därefter for det hem till mamsen, mumsade god lax & räkor! Ljuvligt gott efter 9 veckor på soppkur! Men man blir ju helt proppmätt på ett par st & lite sallad.


Hämtade männen & skjutsade hem de som bodde i Kalmar innan avresa till ön.
Kom i säng sent & vaknade med världens magkatarr på lördagen!
Tog flera timmar innan den gick över. Skulle INTE ätit en kiwi när vi kom hem på natten ;) Var en aningens för starkt för magen.
Daniel fick åka & köpa medicin som hjälpte rätt så fort.


Plockade & städade lite men vart inte samma energi som det var tänkt innan.
På kvällen kom mamma & örjan, Såg "Luftslottet som sprängdes" & körde en repris från fredagen med Räkor & lax.

Somnade ännu senare &vaknade inte förrän kl 1030 idag! Så det lär bli sent idag igen..

Har renat i växthuset idag, så jäkla skönt! Vårkänslorna infann sig direkt när vi stod därinne och klippte vinrankor & slängde gammal jord.
Sol & 2+ idag med. Kan det bli bättre med 40 cm hård packad snö på marken?!




Bild för ca 2 veckor sen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0