Helg



Yes nu är det ledig helg! =)

Sovmorgon imorgon efter en vecka med långa pass, sena nätter & tidiga mornar!

Pratade med en kompis ikväll. Tufft & jobbigt en del har det. Man ska vara glad för att vi har det så bra som vi faktiskt har det!
Bra jobb (roligt? nja...), företag x3, Hus & trädgård, bilar, mc & traktorer (ha ha). Kärleksfulla husdjur (som jag inte kan leva utan att ha),  Nära vänner & otroligt stark och bra familj!  Inga ekonomiska bekymmer, mycket kärlek och skratt. Glädje och sol i våra liv.
Men även en del mycket tråkigheter runt om, men att ge lite av sig själv eller en blomma när man hälsar på gör så mycket. Även för en själv när man ser glädjen över en liten gest som betyder så mycket för båda.

Att gnälla över ett par extra kilon, tråkigt väder, trötthet på jobbet m.m. är bara en piss i havet mot vad man egentligen kunde fått stå ut med här i livet! Vi ska vara tacksamma för det vi har.
Det finns de som har det oändligt mycket värre. Å då pratar jag inte ens om U-länder, naturkatastrofer eller liknande.
Utan människor i Sverige som lider. Som blir utsatta för värre saker än vad man kan föreställa sig. Man bryr sig kanske inte så mycket när man inte känner någon nära. Men när man gör det så inser man hur rik man är här i livet. Rik på så mycket mer än bara pengar.

Tacksam för det! Å så en liten tanke till D norr utöver.


Nu - en kopp te, filt & mys i soffan med Sambon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0