Böcker

16.00


Rast nu, sen rast idag som vanligt.

Packat mängder av beställningar & har fler på kö...

I natt var nog alla byns missar här utanför. Mjauandet var över min gräns också faktiskt. Så nu är det växelvis boende inne för 2 st. Och på torsdag klipps det kulor för tusenlappen. Tur att skatten kommer i dec....

Min "bokchef" ringde idag för att meddela x antal nya butiker har tillkommit på sommarens bilschema. Samt att x antal hundra böcker anländer i nästa vecka!

Kommer bli en härlig sommar med massa bra böcker att läsa & riktigt goa pengar i slutet av sommaren (som oavkortat går till vår resespargris! Vad vore livet utan alla resor korta som långa?! ) Allt bara för att avsätta en dag i veckan. Vem fixar inte det trots semester? =)
Man kan ju definitivt inte anklaga en för att vara arbetsskygg.

Nästa vecka är det även inventeringsjobb i Butik, samt en massa nya pärlor att sortera & lägga upp! Har ff inte lagt upp det nya men allt är förberett så nästa lediga dag det regnar så blir det gjort.

Var å snabbkikade på "min" nya bil också igår.  Domen kommer ju imorgon & efter sommaren blir det kanske köp oavsett hur bes.pappret ser ut imorgon.
Måste fundera lite till bara på vilken färg ;)



ciao




Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad är det för jobb?? De behöver ingen här i M-ås?? Skulle behöva lite extrapengar nu när man är mammaledig och det låter ju som ett guldjobb

2010-06-09 @ 12:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0