Winnerbäck




Nu är vi hemma igen efter ett par dagar i Malmö & Köpenhamn, har även hunnit med ett regnigt Winnerbäck igårkväll med alla anställda m. respektive från företaget. Riktigt roligt! Synd på regnet bara , men vi fick ju vipbiljetter  till alla & det tackar man ju inte nej till =)



Minisemestern började med lite jobb för D, tvungen att boka biljetter då det är kris i Tyskland igen så några av grabbarna får åka ner idag för att laga lite fler tåg.
Drog sen söderut & körde genom Österlen & hela södra kusten till Malmö. Mkt mysigt & fint! Stannade lite varstans & fikade, åt god lunch, shoppade & bara tog det lugnt. Framme på sen efm & gjorde inte många knop efter att vi packat upp allt. Middag på lokala krogen runt hörnet som rekommenderas varmt! Urgod  mat & kanonmysigt ställe!

Dagen efter var det heldag i Köpenhamn. Salig sambo som fick dricka "riktig" dansk öl på ströget & i Nyhavn ;)
Åt gott igen & strosade runt i solen. Handlade en hel del såklart, svårt att låta bli ;) Hittade kanonfina grejer  på Notre Dame, inte billigaste affären i k-hamn men stort utbud av det mesta när det gäller inredning & kök.


Tillbaks i Malmö på kvällen & det blev en sen middag på Gränden vid 2130 tiden.

Rätt trötta & efter 25000 steg (bra va) så blev det ingen krogrunda direkt efteråt :P


SOmnade ovaggade för att på morgonen ta oss till Mölletorget för lite torghandling & sen vidare till stan för att shoppa lite till.

10 min gångavständ från Gustav Adolf torg, kan inte bli bättre läge! En snabb sen lunchfika & sen åkte vi hemåt mot ön på efm. Stannade på biltema i ett regnigt Kristianstad så sambon fick handla lite med ;)

25 plus & solmulet i Malmö & Danmark. När vi kommer hem är det höststormar, regn & 12+ ?!?!? Kan man inte åka iväg ett par dagar ens? ;)


Gårdagen spenderades inne med tvätt & lite städ, F1 & sen träff med alla på efm innan konserten.



Idag är det fastlandet som gäller! Sambon ska jobba lite & jag passar på att kolla stan samtidigt. Böckerna är sena igen så kör imorgon istället .

Sovmorgon idag & vaknade så klart kl 6. Magkatarr har börjat göra sig påminnd så det måste komma ngt i magen när jag är hungrig . Vill inte riskera ett "anfall" igen helst.
Så, ingen Thailunch idag då.... Får hålla mig till sallad ;)



Annars så flyter allt på för er som undrar. Begravning på fredag så ska beställa blommor idag. Vet dock inte alls vad man ska skriva på bandet. "vila i frid" känns liksom inte så där bra. Jaja, kommer nog på ngt bra.



Är ff grymt besviken på delar av familjen. Hoppas innerligt ni läser här & att beteendet ändras snart.


Bröllopsplanerna fortskrider sakta framåt. Funderar på byte av datum då ovanstående komplicerar saker & ting. Dock så känns det faktiskt som att de får skylla sig själva om det inte blir ändring.



Frukostdags nu & sen Kalmar när sambon vaknat till liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0