Köpenhamn



Idag är det bokjobb, väntar ff på ny leverans men posten verkar ha åkt vilse som vanligt. Har iaf kört klart nere i stan & har norra ön kvar. Dock så lär det väl vara stillastående köer idag pga vädret men hoppas att det går någorlunda fort ändå sen i efm.

Sambon målar på och ena gaveln är snart helt klar med grundmålning, vindskivor + knutar & sen den grå färgen x2. Det tar ju sin lilla tid eftersom man får måla där solen inte är, idag är det ju perfekt väder -mulet & lite svalt! Så då blir det nog grå färg på hela garaget om han hinner. Skönt att se på när andra sliter ;)


Igår spenderade jag 4h i skogen med mormor, plockade Kantareller! Blev en stor rågad korg fylld med skogens guld. Kunde knappt räta ryggen sen men roligt var det =) Blir en tur till sen på söndag ev om det finns ngt kvar då ;)

Åkte in till Kalmar igårkväll & mötte upp "plastsyster" Louise + hennes kompis Philip för biobesök, Daniel passade på att jobba ett par timmar då det inte var hans typ av film precis ;)
Såg Eclipse & den var såklart kanonbra! Synd bara att det dröjer så länge tills nästa film kommer. Blir att läsa böckerna , IGEN.
En tur förbi pappa & lämna av L  & P  och sen hämtade vi jobb-bil & for hem efter lite käk på stan.


Svårt att somna igår så idag när kl ringde vid 7 var jag tröttare än tröttast. Har kommit över gå-upp-var-3:e-timme-för-att-kissa- perioden nu iaf. SKönt! Nu när man somnar får man ju minst 4-6h sömn i sträck. Alltid ngt ;)

Ikväll blir det middag hos mormor & Morfar. Gissar på att det blir gräddstuvade kantareller bl.a =D



Imorgon ska D hjälpa Claes att flytta, jag stannar hemma - kan ju ändå inte bära ngt & antar att jag bara skulle vara ivägen ändå. På kvällen är det Traktorrace ;) och på Torsdag drar vi till Malmö & Köpenhamn ev.

Tänkte ev åka till Karlstad sista sem veckan men nu verkar det som om vi flyttar den resan ngn vecka eller två. Å så måste vi ju hinna med Ullared! Tiden går så himla fort nu tycker jag.



Btw, massa nytt på webshopen kommer upp nästa vecka så håll utkik!








Kommentarer
Postat av: dadevil

ååh va kul det låter med minisemester till malmö/köpenhamn... hoppas ni får skoj!!



åhh kommer ni till mina trakter.. vem vet,kanske har tid över för en snabbisfika om det skulle passa.vore kul att ses L

2010-07-20 @ 23:57:08
Postat av: Therese

ja det är inte omöjligt! Vi ska till Karlstad snart tänkte vi, Daniel har barndomsvän där vi ska hälsa på, har inte bestämt datum än bara

2010-07-21 @ 10:29:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0