Heldag



Sov till 9 idag & gick inte upp förräns kl 10. Platt-tv i sovrummet är underskattat! Finns det ngt bättre än att ligga kvar en stund i sängen & kolla nyheter m.m. innan man går upp?
Rejält pigg & utvilad!

Har ägnat dagen åt att ...städa. Mindre kul men desto mer nödvändigt.
Har bara hela högen med tidningar samt alla pärlor kvar att sortera.
Det blir kvällens syssla =)
Snart dags att laga lite mat till mannen i huset, han som tillbringar den största lediga tiden ute i verkstaden just nu med diverse uppfinningar! *s* Men man kan inte säga annat än att han är otroligt duktig på det han tar sig för! *me like*

Grattis till D. nr 2 som fyller år idag med, paket kommer imorgon =)


Känner mig riktigt taggad nu med soppkuren, 3 veckor till är ju peanuts! På ett sätt önskar jag att Tysklandsresan inte behövde komma förräns i april eftersom jag hade hunnit ett par veckor till. Men det är bara att se fram emot en månads halvfart istället & en härlig sommar med mycket sallad & skaldjur ;) Till hösten blir det nog ett kör igen med dieten. Har ju ett riktigt bra mål nu =D


Skippade melodifestivalen igårkväll & lyssnade på musik istället. Live-dvd inspelningar med Bruce bl.a. Tacksam för otroligt bra stereo samt värstinghögtalarna till tv ;)
Tända ljus & bara en massa härliga toner. Det enda som saknades var ett stort glas vin. Men det får bli till sommaren istället.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0