home sweet home

Får väl uppdatera här lie igen, det går lite upp & ned det här med bloggadet =)

Har iaf haft en helt underbar resa! Fick suveräna platser på flyget både dit & hem. Resan till hotellet gick fort - lugnt med folk. STor SPA-anläggning i smma byggnad som hotellet som man fick använda utan kostnad! Gissa vem som var där & plaskade varje dag?! =) Det bästa var ju att Daniel & jag var de enda som var i jacuzzipoolerna..
*big smile*
Goda drinkar varje dag, långa sköna promenader ( gick minst 12000 steg/dag, ska bättra oss här hemma nu!), god mat och många bad, både till havs & i ngn av de stora poolerna på hotellområdet.

Livskvalité på hög nivå har det varit! Vi behövde det båda två, mer än vi kunde ana innan vi åkte! Nu är iaf energin på topp (eeeeh) och D har fullt upp med nyetableringar, koncernverksamhet och allt vad det kommer att bli!
Jag däremot åkte på världens förkylningen (influensan?) och ligger här hemma med över 39 graders feber, igentäppt & en djävulsk hosta.
Tur man har laddat med:
dåligt nässpray (värsta jag vet men man måste ju tyvärr använda ibland för att inte kvävas),
böcker ( Camilla Läckbergs "Fyrvaktaren" & Dan Browns " Den förlorade symbolen") ,
mängder med glass (piggelin & vienetta),
tidningar ( Amelia & en skvallerblaska)
samt raggsockor, sköna mysbyxor + fleecetröja och 2 små (?) missar som håller en varm när de ligger som iglar längs ben & armar =)


Nu är det bara all ångest för allt arbete som jag ligger efter med. Men men, får ta nya tag nästa vecka helt enkelt.


ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0