14 dagar

Idag är missarna 14 dagar gamla. De växer så det knakar! Men så söta de är! =) Dixie är framåt & vill komma ut till oss medans Angus helst ligger & sover eller tuttar på sin mamma hela dagarna!
Nästa vecka är det lite pillerdags för lilla famljen! Ett besök hos Vet blir det med snart. Måste införskaffa p-piler så det inte blir en kull till....
Så roligt ska vi inte ha det igen!



Helgen har flytit på bra, hunnit en hel del i trädgården! Rensat & etiketterat en hel del av pärlor & smycken också! Varit & köpt blommor till dammen & till krukorna.
Men måste ha mer!! Synd de är så dyra. Har grävt ner en hel förmögenhet snart i trädgården! Men men, man måste ju ha lite fint att titta på när man är ute. Trist med bara gräs & ingen annat!

Snart kommer mamma förbi på fika. Regn idag så blir innepyssel bara. Ska rensa lite bland smyckena & böcker tänkte jag. Lovat bort 2 kartonger nu som jag redan har läst & inte har ngn plats för! Skönt att bli av med dem =)

Bion i lördags var kanon btw! Men boken är ju såklart betydligt bättre, allt var inte med i filmen heller så man ska nog läsa boken innan eller efter för att förstå lite mer & få veta lite mer!

På torsdag är det grillfest med jobbet! Ska vara i Drag, utanför kalmar. Kul! =) Hoppas ngn kan köra bara *S*


Nähe, kaffedags!

ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0