Märklig

Vaknade av ett märkligt ljud idag. Tog lååång tid innan jag lyckades klura ut vad det var. Muller & tjut. just ja , Formel 1 började idag ;)
Älsklingen hade varit upp sen 7.00 för att inte missa årets första Formel1-race! *s*
Jag somnade om & vaknade, sommartid, halv elva!!
Då var  kaffet klart & nybakat bröd var framdukat!  Ibland har man det mer än bra ;)

Dimman har legat tung öven ön idag. Iaf här i borgholm. Tog en tur ner till F-stan & inhandlade lite vårblommor. Där sken solen som om den inte gjort annat! Planterade i dimregnet & när jag var klar kom solen. Typiskt! Men fint blev det! Härligt med vårblommor i krukorna istället för vissna höstblommor!

Med solsken i ögonen åkte vi ner till svärfar på middag. Sen var det dystra besked. D.s farmor är inte alls pigg. Handlar om timmar eller dagar nu. Åkte ner & hälsade på, för kanske sista gången. Usch, gillar inte dystra besked alls!


Hemma igen så var det lite mer eldande. Rensade lite i rabatterna. Vårkänslorna gör sig påminda för energin kommer tillbaks! Man vill ut & greja i trädgården hela tiden! Projekten ökas på ständigt ;) Nu är det plattläggning av gången som vi vill ha fortsatt runt huset. Får se om det blir i år. Huset ska ju målas åxo nu! MÅSTE hitta rätt nyans av färgen vi ska ha. Beslutsångest multum liksom.

Ja ja, det är mkt hela tiden! Imorgon kommer mitt efterlängtade paket! (iaf det ena). Hyllorna har borrats. Färgen tog slut så imorgon blir det att köpa mer samt måla.
Även ett besök hos farbror doktorn. Mera ångest.


Nu är det soffan ,grillade revben & lite vin som gäller!

ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0