Tjockis

Gick riktigt bra igår med visningen! Trodde inte att det skulle bli så mkt eftersom det inte var lika många som beräknat från början, pga det fina vädret. Men jisses vad de handlade!! =)
Nästa måndag, 4 maj, är det den stora avslutningen, med grupper från flera olika lokaler. Och de ville jag skulle komma då med! Kul! =) Och då är det iaf 3-4 ggr så mkt folk som igår. Känns super när folk gillar det man gör!
När jag kom hem så var det åxo flera best. på shopen, ännu bättre!

Börjar komma igång lite mer nu, ska göra lite ändringar nu framöver så det blir lite lättare. Sortimentet är ju rätt stort faktiskt. Iaf om ser allt som hänger på krokarna här hemma! Skulle verkligen behöva ett rum till...
Nästa vecka kommer det nya glaspärlor, tänkte eg inte ha så mkt sånt från början, men många som efterfrågat så... Då blir det lite sånt iaf!
Har nog en 100 artiklar som ska upp på shopen nu i veckan eller nästa. Tänkte vänta tills efter nästa visning innan jag lägger upp dem . Mängder med snygga berlocker, hängen m.m!

Daniel hade tänt grillen när jag kom hem , så vi mumsade på smokymarinerade spareribbs till middag! Mums så gott! Lite grillad ananas & majs blev det åxo till så klart! Det bästa som finns när man kan sitta ute i trädgården & det är varmt , med doftande blommor runt omkring, & nu åxo en porlande damm, medans man grillar gott & dricker ett glas vin till!
Lite fågelkvitter & färgsprakande rabatter! Ljuvligt! =)
Köpte ju nya trädgårdshandskar i fredags med, så jäkla bra! alla brukar vara för stora nämligen eftersom man inte har så stora händer, men dessa var verkligen perfekt, och snygga med! Inte en massa fult mönster på utan svarta med lite grönt på bara! Lantmännen är faktiskt bra ibland ! ; )


Har varit & handlat lite nere i stan nu, väntar på syster som ska komma å hälsa på lite. Sen kommer nog mamsen förbi i efm med.

Har en riktigt tjock misse här nu som ligger och växer på biljardbordet! Så söt så =) Nu bör det inte dröja så länge till innan vi blir flera här! Hade hoppas att missarna skulle komma innan jag börjar jobba igen men det verkar nog inte bli så.

Ska tillbaks till doktorn på onsdag btw! Får se vad som sägs då. Har lite blandade känslor inför att gå tillbaka. Har sökt lite andra jobb nu, hoppas på att det blir ngt av dem där!

Nähe , lite kaffe nu i solen som preciiiis gick i moln. Men men, har just nu 19.5 grader i skuggan =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0