vatten

Har börjat mitt nya liv, nu igen. Gick jättebra hela dagen igår tills efm, då vi vart bjudna på sen lunch & tårta med jobbet. Jo tjena.  Försökte undvika pajdegen så gott det gick & tackade nej, säkert 10ggr, till den där förbaskade tårtan men när en del  trugar så... ååhh! Tog en pytteliten bit & lämnade grädden på fatet.
Fick mordiska blickar på mig , ha ha
till middag hemma blev det fullkorns-tacopaj med sallad. Alltså sallad för min del & lite köttfärs vid sidan av.

Eftersom det är helt kört med sopporna numera så ska jag köra salladsdieten istället. Eller diet & diet, det ska man ju inte säga numera pga negativ klang i det ordet...
Men undvika bröd, socker & andra onyttigheter.. Köra på ren mat liksom. inte ren-mat utan reeeen mat. Sallad & lite rökt skinka, eller kyckling, köttbit (utan massa såser, minilätt-fraiche går bra ibland) eller fisk. Tror om jag nu bara håller mig till det så går det bra. Å så tar jag en soppa varje morgon (har några kvar liksom....) till frukost så får jag i mig vitaminer osv.

Bra idé va??

ja, och jag hoppas det går vägen en vecka iaf utan kraschlandning igen.




nu ska jag åka till jobbet.



ciao

Kommentarer
Postat av: Lindy

Tro mig, det går alldeles utmärkt att gå ner i vikt på "vanlig" mat. Jag åt precis vanligt, som Patrik äter. Men undvek onyttgiheter som godis, glass och bakverk. Ibland unnade jag mig det då och då och vips var jag nere på minus 10 kg. Nu under sensommaren och todoga hösten har jag som lagt ner det där, men det ska väl tas upp igen... När jag orkar.

2008-09-17 @ 11:56:14
Postat av: Lindy

Nää, inte vaken natt. Men man sover ju inte så överdrivet bra och mkt ändå. Iallafall inte jag. Iallafall inte dom första nätterna när man är ny.

2008-09-18 @ 12:08:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0