Viasat

Home sweet home!

Lång dag på jobbet, men hann med en snabbvisit hos A med lite tyger bl.a samt skicka paket till M =) finally! Lite seg ibland *s*

Var förbi Mx2 på lokala radioaffären - blev "påtvingad" en ny parabol. Ha ha, eller nä vi ska ju byta men D är inte så snabb av sig. (snål är ett annat ord ;) ). Iaf, ska D ha sportkanalerna så ska jag ha porrkanalerna. Så det så (tv1000-filmkanalerna för er som inte förstår). M tyckte det var helt rätt! *s*
Så, ska bara bestämma en dag för paraboluppsättning så är det klart. Bäst jag ringer själv så det blir gjort. Vore ju skoj att få alla kanalerna innan jul Boxern som vi har nu (som vi ska ha kvar fast till den andra tv:n) brukar ju spåra ur lagom till lediga helger & jul-lediga dagar.


Intro imorgon på jobbet, ska ha en liten tös brevid mig på de 20 ngt. BLir nog bra. Engagerad var hon ju iaf i telefonen å vid första mötet vid intervjun.
Man måste tänka efter hela tiden när man har ngn över axeln, allt görs ju på automatik i vanliga fall.


Har ff inte köpt ngn  ny ljusslinga. Blev inte av igår. MÅSTE verkligen köpa en snart, funderar på att åka runt imorgon efter jobbet & kika men... har lite att greja med hemma först.

Har bokat en Ikea-dag med Am.fl i mitten på dec. Trist att man ska behöva ta fram almanackan för att bestämma träffar. Men så är det ju när man har konstiga arbetstider.


Nu kom flis in & trippade över bordet. Tassarna på axlarna & så ska hon "kramas". SÖT =)
Känns bra när man tittar på tv-program som "nanny" osv. SKÖNT att inte ha några barn just nu. Ingen tid eller  engagemang alls. Räcker med missen *s* Hon är ju iofs som ett barn ibland så....
Skulle suget komma upp så lånar man bara "grannens" en timme eller två sen är man avskräckt för en bra tid framöver igen.

Så mammor -   ni får vänta innan det blir några barnbarn ;) Ska hinna med en massa annat först. =)



nu är det snart sängen - bäst att vara pigg & alert imorgon!

ciao


Kommentarer
Postat av: Linda

S

Fast, när man fått barn så inser man att ALLT annat är totalt oviktigt i ens liv. Allt annat får en andraprioritering. Barn är det allra mest fantastiska. Dom tar tid, ork och energi, men vad gör det när man får höra ex) det första "mamma", eller se när hon lär sig gå, klappa händer och hittar var lampan är. Eller när hon letar efter ens hand i sömnen. Då spelar utlandsresor, städning, renoveringar, kompisträffar osv. ingen som helst roll ;-) !

Men tur att alla är olika. :)

2008-11-19 @ 07:30:50
Postat av: Missy M

O sen när du haft barn ett tag så inser du vikten av utlandsresor, kompisträffar och renoveringar. ;O)

hahaha..



Så klart det är sjukt härligt med kids men nog fasikken uppskattar jag annat också. den där dimman skingras lite när de skriker i ca 4 timmar i sträck efter att ha fått vaccin. ;O)

Då längtar man efter en avkopplande spa-resa kids not includet. ;o)



Pöss o tack för det så jefla läckra paketet!



KRAM

2008-11-20 @ 21:36:50
Postat av: L

Missy M, nu var det ju inte SÅ jag menade...

2008-11-21 @ 16:19:43
Postat av: Missy M

I know I know..

det var menat som ett kul inlägg, ingen kritik.



2008-11-22 @ 14:20:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0