kalas

Nu är helgen snart slut, jobb hela veckan som kommer förutom onsdag. Då ska det fixas inför helgens kalas. Hinner ev med en fika åxo med A el C. Får se hur tiden blir.
Bortbjudna på kvällen, & på fredag ska vi till Jönköping på utbildning.
Smart att lägga en utbildning i Jönköping och på en fredag denna årstid. Men men..jag slipper köra iaf. Har redan bokat baksätet för en liten sovstund på vägen upp ;) Åker 05.15 nämligen..... Hua så tidigt.


Orka diskutera alla sms & inlägg pga bloggen om barn. Fattar inte att det ska vara så satans "tabu" & säga som man tycker. Tydligen flög varenda en upp i taket(nästan) Men men. Trist att vissa tolkar fel bara.



Pratat med webdesignern nu med. Yes yes, snart klart! =)


Imorgon blir det en Ikea-tur åxo. Ska inhandla vita lådor till tygerna. Ska röja i förrådet & sortera lite till. Röjde en del av böckerna igen i lördags. Dem ville U&S ha =) skönt att bli av med lite pryttlar ibland. Måste hämta det vi har hos svärmor med eftersom hon ska byta lght om ngn månad. Hade visst lite böcker där med *S*


Btw, byfesten var skitrolig! Ha ha ha, ja jag säger då det. Knatade hemåt runt 0230 tiden på natten & stöp i säng.
Otroligt fint hus har dem! Nybyggt för ngt år sen bara. Riktigt sugen på att börja utbygget här nu, Eg skulle man riva allt & bygga helt nytt. Men man kan ju inte få allt här ivärlden.

Har iaf hämtat hem massa kökskataloger som det ska kikas i när tid finns. Poolkatalogerna trillar ju in lite då & då så de har vi redan "kryssat" i *s*


Satte upp ljusstakarna nu ikväll, skönt att ha de gjort eftersom jag jobbar sent varja dag i veckan nu. Ons hinns det inte med pga allt annat så.. men det är ju en vecka kvar bara.



Nu är det Da Vinci koden & lite glögg  som gäller =)

ciao





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0