Fars guld

Är trött, så trött så trött...

Helgen har rusat förbi i en rasande fart.

Långa jobbdagar i veckan & utbildning hela fredagen. Mkt intressant & lärorikt iaf!
Hem & byta om för att fira Daniels mormor som fyllde 85år! Firades med kinamat (tro det eller ej), blommor & en jäkla massa vin ;)
Sent hem & i säng för att stiga upp i ottan & bege sig till jobbet.
Sen snabbt hem igen efter en lång dag & byta kläder & bil för att åka över bron ännu en gång för att fira pappsen en dag för tidigt.
Rådjur & vildsvinskött blev det med potatisgratäng & en sås gjord för gudarna. Är glad över att det finns såna extremt duktiga  kockar i familjen =) Gott var det & mätta blev vi. Kaffe & kladdkaka á la Ellinor - mumsig till tusen den med! Whiskey till dem som inte körde & annat gott till oss chaufförer.

Hemma relativt hyfsat ändå men sömnen infann sig inte förräns efter 0130 ngn gång. Upp kl 7 & iväg till jobbet idag igen.
Jobbade på & gick hem 30 min tidigare. Fotbollen hägrade ju!
2-2 & guldet var vårt! Tjohoo!
Svirade om & for ner till svärfar för farsdagsfirande där med middag & tårta. Kom nyss hem & nu är det soffan som gäller. Iaf så länge ögonlocken orkar hålla sig uppe. Blir sängen tidigt i kväll.
Lönemöte imorgon & sen så klart firande ,med jobbet, på torget i Kalmar på efm för våra hjältar!


Btw, blev riktigt sur för mitt superfyndiga namn var upptaget! *gaah* Så j-a typiskt! Kanske inte ska fundera så mkt längre till nu så inte de andra förslagen försvinner med.



Nu; soffan - filt & kudde - elda brasa & ett glas vin





Kommentarer
Postat av: Linda

Hej! Jodå, vi har ett företag reggat, men håller på att starta upp ett nytt just nu i dagarna. Blir förhoppningsvis klart i veckan. Ska bli spännande med vårt nya namn och allt vad det innebär. Men mkt jobb är det!

Så det är därför det ser ut som det gör nu på hans sida :)

Lycka till!

2008-11-10 @ 16:14:27
Postat av: Anonym

GRATTIS på födelsedagen!

2008-11-12 @ 20:43:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0