tulpaner

Idag känns det inte lika jobbigt med hungern - så jäkla skönt att det börjar gå över!

Smygvägde mig idag på morgonen, och enl vår lite halvskeva våg här hemma, så har jag minskat med 3.5 kg!! Tjohooo!!! Attans vad snabbt det går! =) Å det bästa är att min "gravidmage" börjar försvinna!! Känner mig inte så uppblåst eller gravid längre *skönt*
Fast det mesta är ju vatten man tappat. Först nu som fettförbränningen kommer igång.
Allt har att göra med glykongendepåer & ketoner.

Men det känns iaf lättare att fortsätta när det visar lite på vågen!

Har satt upp lite delmål nu:


 

  • -5kg
  • -10kg
  • komma i den där jeanskjolen jag köpte för jättelängesen & redan då var lite för liten (får på mig den men då måste jag hålla in magen &  kan  inte sätta mig ned *s*)
  • Komma i ett linne, som jag köpte i en för liten stl, utan att det sitter som korvskinn.
  • köra 45min på löpbandet i snabb takt  (6-8 på inst) utan att dö
  • köra 1h på löpbandet i snabbt takt utan att dö
  • klara av sopporna fram tills den 21/3


Måste ha lite uppsatt så man har ngt att kämpa till liksom. Att säga jag ska gå ner x antal kilo till midsommar e liksom... nä alldeles för långt fram!
Så här är bättre =)

Imorgon är det träning & sen möte med gruppen på kvällen. Ska ta en koll på deras våg där inne (som mäter ALLT) & hålla mig till vad den säger, även om man tjuvväger sig lite här hemma.

Har faktiskt inget sötsug alls, bara matsug *s* Alltså, rökta räkor , råsstekt potatis, grillad kycklingfile... åååååh så jävla gott ;)
Längtar tills den man slutar med sopporna & börjar äta "vanlig" mat lite grann.

Och min dator är ff stendööööööd *stor suck* Alla bilder, musik mm!!! *gråter*
Tur vi har flera datorer här *s*


Har möte med banken om en stund -ekonomisk rådgivning & planering. Ja ja, ger väl inte så mkt eftersom jag har en sambo som håller stenkoll på vad vi gör av med & har råd att göra av med så =)
Men det kan ju va kul & se vad de säger iaf.

Sen ska jag ta en slät kopp kaffe utan ngt till, med A. Prata lite skit & klaga över hur hungrig jag är (ja vet att jag tjatar men ändå....)

Och jag behöver fortfarande massa pushande & coachande från Alla för att orka med. Och ju mer jag gnäller & klagar, desto lättare går det! För då behöver inte den där godisbiten ,eller vad det  nu kan vara, ta klagandet istället. Ja ni fattar?!

Så pleaaaaase, hjälp mig lite ;)

(btw, köpte jättefina tulpaner idag för blomstercheckarna som kom på posten. Jag bara äääälskar tulpaner, liljor & rosor. Särskilt när det är en massa fint vitt i. Tex brudslöja, ginst mm.) 

ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0