Måndag

Kom värsta snöstormen idag. Men det gick över på ngn timme. Vitt på marken blev det inte heller.

Var förbi gymet idag efter jobbet. Pratade med P som är delägare och håller delvis i kursen. Fick värsta pushen av honom och det höll i sig ett par timmar.

Men nu så.... gaaaah vad jag HATAR SOPPA!
Är sååååååå j-a nära på att ge upp. Magen skriker efter fast föda och jag ser mat precis överallt!

Att köra sopporna ett par dagar till, till påsk går väl an. Men sen ett par veckor till?! nja jag vet faktiskt inte.

Det är precis som jag har 2 st minipersoner sittandes på vardera axel. Den ena säger " vad fasen, det är x antal veckor av ditt liv. Klarar du det här behöver du aldrig göra om det igen"
Och den andra säger "äh vad gör ett par kg extra, du mår ju bra iaf och har ett bra liv. Måste du vara smal?! Ta det där äpplet nu"

*suck*



Pleeeeeeeease ge mig lite feedback så jag fixar det här!

Är otroligt imponerad av de som lyckats orka med detta i flera månader!
Fast jag vet inte om jag orkar göra det.

Ska verkligen försöka tills veckan vi åker till Tyskland. Sen får det vara. Men så funderar jag på om man kanske skulle fortsätta efteråt ett par veckor till. Men jag vet inte. Huvudet är helsnurrigt just nu.


Iaf, det hade varit gudomligt gott med lite kall brysselkål just nu. Eller vita bönor eller t.o.m FISKBULLAR! (fatta att ja är desperat)

Påsk om ett par dagar, har jag modet ff uppe då så blir det ingen påskmat här. Som tur är har släkten förbarmat sig över D så han får lite iaf *s*


På onsdag ska jag till simhallen en sväng. Var jättelänge sen sist men det har ju sina förklaringar.

Alltså eg har jag glömt allt nu men så träffar man vänner som man inte umgås med så ofta och nu ska ju typ varenda jävel ha barn.
*Suck*



Ibland känns det mer, men för det mesta ingenting alls.


Kommentarer
Postat av: fia

Kämpa på vännen du är jätte duktig. Gick på cambridgekuren för två år sen och gick ner massa det var jobbigt men värt det. Tyvärr är jag en sån person som pendlar i vikten och funderar på att gå en kur igen för att gå ner de där kg som plockat på med god mat och dricka och en massa kärlek.
Du har fixat så pass många dagar så ta en dag i ttaget och se inte veckorna då ser du helt plötsligt massa dagar du klarart och då har man helt plötsligt en kämpaglöd för ytterligare en dag till...bara ett litet tips...kram på dig vännen

2008-03-17 @ 20:24:17
Postat av: Missy M

Du VILL det här!
Du kan alltid återgå, du är fantastisk, med eller utan extra kilon!
Fortsätt ett tag till och när du verkligen vill sluta och äta fast föda så säger du till mig så skall jag skicka ner lite gott. Du kan ju för fan inte äta fiskbullar!! Det tillåter jag aldrig! När du återfått tillbaka ditt sinnestillstånd och bärja sukta efter normal mat så kan du unna dig en mänsklig målid, men så länge du suktar efter äpplen och fiskbullar är du dömd att äta soppa som straff!
O detta är din vilja!! Du vill detta! O din vilja gäller, det är bara din kropp som gapar efter konstigheter. Din vilja vill äta soppa. Ge inte upp nu!
KRAM

2008-03-17 @ 22:46:19
URL: http://metrobloggen.se/missym
Postat av: Vickenickan

Kom igen du klarar detta. Du kommer att ångra om du ger upp nu när du klarar så pass länge. KÄMPA!!!!

2008-03-17 @ 23:19:06
URL: http://vickenickans.bloggsite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0