jagad

Idag är det inge vidare alls. Mår iofs bättre nu när huvudvärken är borta och febern lagt sig men jisses vad ont i halsen jag har!
Bäljar i mig det tyska teet och vanlig hostmedicin (jag skiter i om det är socker ellre annat i det just nu), men idag tycks halsen vara ännu värre. RIver som järn =(

Måste förbi apoteket i efm och inhandla lite mer medicin för halsen. Bromhexin eller vad de nu heter.

Mannen, vars bil jag körde på i fredags, har ringt säkert 7 ggr igårkväll & idag på morgonen. Vaddå jagad liksom!?
Pratade ju med han ändå igår på fm om alla uppgifter till skadeanmälan osv, Vad mer vill han veta?!?!!

Kanske borde nämna att det var min kusins svärfar som jag dundrade in i... vilket är ungf den värsta man kunde valt.  Alltså chansen är ju typ 1 på miljarden!!!  Å sen bli sjuk på det & tappa rösten just denna veckan när jag är själv på kontoret & det inte finns ngn annan att byta med. Alltså, vad är oddsen??

Å inte fan  vann jag ngt  på lotto i lördags. Ska köpa mig en trisslott idag tror jag. Kan ju vara ett par tre fyrklöver där *vill*
Då ska jag gå ner & jobba halvtid ett tag, köpa ny bil, resa, köpa nya möbler & kläder.

Fast vad är oddsen där? Typ 1 på billjonen....


*less*


Å så kan jag inte låta bli att tjuvkika på vågen heller *s* Men oj vad fort neråt det går!
Ska mäta mig lite med på onsdag. Då är det 2 veckor sen jag började med sopporna. Fattar nu,  2 veckor har jag stått ut snart!!
Tog på mig ett par gamla jeans som låg längst in i garderoben! Tjohooo! Behöver INTE hålla in magen eller hålla andan, eller enbart stå upp när jag har dessa! Fasen vad  gutt =)
Å även jeanskjolen , som är ett av målen, kunde jag åxo ha. Fast den är liiite tajt fortfarande så det målet är inte uppnått än. Men om et par dagar så =)

En sak som är positiv med halsontet, är att jag skulle ju ändå inte kunna få ner ngt annat än flytande just nu. Så nu går det ju ett par dagar utan att jag kanske tänker så mkt på att just tugga på ngt. För jag kan ju ändå inte svälja det nu.  *smart* ;)

Ska gå & hämta posten strax. Sen kommer  nog mamsen om en stund. Hinner jag efter mötet iefm & innan Daniel kommer så ska jag nog springa bort till Gerdas ( www.gerdaste.se ) & inhandla lite gott Te. Är trött på de jag har hemma nu.





nä dags att göra sig iordning mm & ta dagens andra soppa ( håller mig till choklad just nu - blir godare med tiden)


Ciao



*LÄNGTA*

Kommentarer
Postat av: Vickenickan

Grattis till alla dina tappade kilon. Kan säga att det inte alltid är tungt...det går i perioder. Nu har jag haft en tung period men börjat kännas bättre senaste dagarna. Det är bara att bita ihop. Tänk på hur duktiga vi är. När det känns tungt brukar jag titta på lite bilder där jag ser skillnaden, jätte bra pepp. På min xv har dom inte sagt ngt om max 15 veckor så jag kör på. Vill bara göra detta en gång i livet och då ska allt bort. 30 kg kvar nu.
Fokusera på allt du har åstakommit..alla kgn du tappat, hur bra du mår av att tappa allt. Kanon med presenter till sig själv. Jag brukar köpa badbomber, god body lotion eller smink eller nåt sånt för å peppa mig själv. Himla renlig blir man :) Ha det bra så hörs vi! Soppa lugnt!

2008-03-10 @ 18:59:41
URL: http://vickenickans.bloggsite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0