Nytt liv

Tänkte börja om att skriva blogg här igen. Inga mer smyckesbilder blir det här utan nu är det bara om mig. enbart om mitt liv, tankar & funderingar. (vill ni kika på det så kolla in ; http://sparklingpearls.bilddagboken.se)

Nu när ett litet liv försvann , ett liv som var så otroligt älskat & välkommet trots att det inte varade så länge. Men desto längre i tankarna.

Hur kunde det bli så här? Vi som hade planerat & funderat så jävla enormt mkt! Flera namnförslag på G & ny bil skulle inhandlas (måste ff göras), tanken på att snart få gå hem från jobbet  vara ledig i ett år framöver med en liten skrutt  famnen.

Jisses vad snabbt livet kan ändras. Mattan rycktes undan lite för fort denna gången bara. Ibland undrar man om det inte sitter en liten djävul där uppe som hånflinar åt en .
Vad hade vi gjort för att fötjäna det här nu?
Kanske för lyckliga? Livet gick kanske lite fööör bra för oss nu?
jag vet inte, enda jag vet är att det är nu eller aldrig. Nu ska jag ta tag i mitt liv.

  • Har varit & köpt träningskort på Nordic club (svindyrt) samt gått med i en viktklubb.
    Ska gå ner grav.kilona samt lite till (eller mkt till)
  • Ska söka till högskolan i höst & äntligen läsa det jag vill (om jag nu kommer in ).
  • Ska skicka in bygglovsritningarna till huset
  • Rensa ut allt i hemmet som jag inte behöver
  • Sålla bland energikrävande vänner & släktingar (varför krusa & va snäll när man inte får ngt tillbaks?)


Kommer att skriva lite här hur det går med viktnedgången samt soppintaget. Ja, just det ja SOPPA. Nu i ett par veckor ska jag inte äta annat än soppor. 11 olika smaker finns det, inge båg utan framtagna av läkare (är ni intresserade så läs : www.xtravaganza.se) & det fungerar faktiskt!
Träffade en tjej , hon började träna samt mumsade sopporna (i 10v) - på 5 mån gick hon ner 55kg!!!! Fatta, 55kg?!! Det är ju en hel person liksom.
Var på möte idag å träffade ett par andra personer som började denna kursen förra sommaren. De bytte mat i 5v åt sen "vanligt" fast ändå inte liksom & fortsatte träna ett par dagar i veckan. hon har gått ner 30 kg & håller ff vikten.
Hur många ggr har man inte jojobantat?! Nu är det fasen slut med det!

4.5 månader kvar till semestern. Då jäklar ska jag vara "fit" för beachen. Den riktiga beachen alltså.

ciao


Kommentarer
Postat av: Lindy

Mamma kör med sopporna oxå. Dyrt men tydligen hur bra som helst. Gäller bara att hålla sig i skinnet när sötsuget sätter in. Men eftersom det är så dyrt så håller man sig nog i skinnet! :)
Och jag vet att du klarar det. Du är en stark tös!
Många kramar!

2008-02-29 @ 10:47:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0