Rabatter & vodka

kom hem sent i söndags kväll efter en underbar helg i Tyskland! =)

Shoppade massor, drack goda drinkar, öl & champagne. Åt god mat & var ständigt proppmätt ;), handlade massor med dricka,kläder & skor, satt i solgasset och bara njööööt av att vara lite ledig både från jobb & sopporna!


igår var det jobb hela långa dagen sen fick jag ett ryck och började rensa garderoberna när jag kom hem! jisses vad kläder jag har!!!!! Men bra blev det iaf. Även om jag saknar en klädkammare....
Fick ihop 1.5 sopsäck med kläder som jag ska ge till bättre behövande. Och det mesta av det kan jag faktiskt inte ha pga att det är för stort =)

Fast , jag har nog gått upp ett kg eller två bara på den här helgen *s* Men det skiter jag i, intalar mig att jag samlat på mig lite vatten (hade gått ner 1.3kg idag på morgonen nämligen)



Var hemma rätt sent idag men jag tog en sväng i trädgården och fick världens ryck, igen!
Har rensat rabatter på ena sidan av huset & lagt på lite ny jord. Planterat lite lökar som jag hämtade ut på posten idag å så städat undan lite i växthuset.
Fröerna jag sådde här inne för 1.5 vecka sen är riktigt stora redan! Ska sjasa ut dem i vedbon snart så de lugnar ner sig i växtfarten lite.


imorgon ska jag knalla lite tidigare från jobbet och försöka hinna med att klippa mig innan vi far hem. Hittade en bra frisör men han hade bara drop-in tider nu! Så förhoppningsvis så finns det lite ledig tid till mig!

Nu är det vodka-överlämning strax

ciao



Kommentarer
Postat av: J.

Vodkaleveransen kom väl till pass!! Attans så arg jag var!! Blev ett par drinkar, men sen slog tröttheten till, så det blev sängen och sova!! Tack så jättemycket iaf!! Kram

2008-04-16 @ 16:54:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0