Bland Pärlor & Svin



Dag 4 är snart avklarad och håller man bara sig sysselsatt med annat så fungerar det bara fint! Längtar till sommaren dock då det ska njutas fullt ut av goda viner & mängder med skaldjur & annat gott! =)

Har tillbringat dagen hos Maja & Ulrika. Natalie var med på ett hörn också och vi ägnade flera timmar till att pärlpyssla & tjattra =)
M for iväg till läkaren på dagen en kort stund och kom tillbaka med nytt pencilin. Hoppas att det blir bättre snart, helt bra lär det nog aldrig bli =/

Fick ett samtal idag också om nytt jobb. Spännande! ska ses nästa vecka för intervju.

Efm & kvällen har jag tillbringat i "packrummet" och framför datorn. Pakterat & paketerat, sorterat & lagt upp. Tar aldrig slut känns det som. Måste få lite mer ordning här inne och bland alla "slattar" så man får bättre överblick. Får fixa det någon dag när energin är på topp!

Missarna har rivit granen x antal ggr idag så nu åker den ut! Har hunnit plocka ner allt pynt i den så får D bära ut den sen när han är hemma. I veckan åker julgardinerna ner också & resten av julsakerna.
Nytt år & nya utmaningar , då är man trött på förra årets jul;)

På torsdag är det biodags! Avatar ska vi se, fått blodad tand nu igen på biobesök, går lite i vågor det där men nu är det ju några bra filmer man bara måste se!


Nähem en kopp the & fortsätta lägga upp nytt.

ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0