tisdag



Helgen gick fort som vanligt. Kalas med god mat & mkt trevligt sällskap i lördags. =) Blev sent som vanligt så sömnen blev ju därefter, igen.
Söndagen ägnades det åt julmarknad i Karamellfabriken. Kom faktiskt en hel del folk i jämn ström trots vädret som naturligtvis visade sig från sin sämsta sida. Avrundade dagen med en god fika med otroligt trevliga tyskar som verkligen vill & tänker satsa på lite roliga aktiviteter på denna ö!

Rekommenderar starkt för er som läser, att ta en tur till Bredsättra Karamellkokeri & köpa handgjorda karameller samt ta en kanongod fika i en mysig miljö!
Människor med mkt servicemind & glädje ska man absolut gynna!

Igår var det lunchfika med A, en tur till bibblan & sen soffläge med 2 st rejält svullna händer.
Är glad att jag över huvud taget kan böja på de lite grand nu. Att hålla i ngt är inte ens att tänka på. Hoppas verkligen att det går över när den lilla har kommit till världen.
Har spenderat dagen med filmmaraton, kan ju inte göra så mkt annat nu när händerna inte fungerar. Är en ren kamp att bara bre sig en smörgås, å att lägga in ved i kaminen.
Skönt att det snart är jul så D är hemma ett tag.
Imorgon är det tänkt att det ska pysslas med U men det får bli endast för hennes del. Har ju som tur är, de flesta julkorten klara redan. Ska bara kuvertera de & skicka iväg på torsdag.

Nu får det vara slut med pekfingervalsen här, fortsätter med soffdeppen & plöjer igenom resten av filmutbudet här hemma.
*Tackar D för envisheten att skaffa alla Viasatkanalerna*



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0