Helgen




Haft en riktig kanonhelg!  Fick värsta sviten till hotellrum & lite alkoholfri bubbel & goda praliner stod & väntade på oss när vi kom *mys*
Poolbadade benen lite då jag inte vågar hoppa i en varmvatten bassäng nu sista veckorna. Sambon & vännerna intog såklart bubbelkoppen, både inne & ute =)
Fick skön ansiktsmassage & behandling - man skulle verkligen göra det oftare! Hade varit skönt med en helmassage men omöjligt att ligga på en sådan brits tyvärr.
Mingel på rummet innan julbordsdags - riktigt god mat var det! Blev faktsikt förvånad då det var så mkt folk & det brukar kanske bli lite sådär med både mat & service. Men det var  verkligen bra gjort!
Däremot var ju showen kanske sådär... Linda Bengtzing var det , med band & trubadur innan. Hon sjunger väl hyfsat men mellanpratet fungerade inte alls. Ja iofs var det kanske inte så många som märkte det eftersom snapsglasen fylldes på oftare än oftast vid alla borden ;) Trubaduren var däremot riktigt bra! vilken röst, OMG!!

Goda fruktdrinkar serverades också &  när det nalkades för att gå ner till nattklubben var det rejält drag på folket! kul som tusan!=)
Höll oss på dansgolvet ett par timmar, ihop med både carolina klüft & bengtzing.  Kan ju kanske inte påstå att deras "glättighet" ökade  stjärnstatusen på dem men trevliga var de iaf.
Slocknade ngn gång runt 0330 & vaknade 5h senare med rejäl stelhet i benen. Kanske sådär lyckat att dansa höggravid med foglossning ;)
Men kul var det!
Hotellfrukosten var ju det bästa, såklart! Nybakade frallor & massa goda pålägg, yoghurt & mängder med müslisorter. MUMS!
Lite slapp på rummet innan vi packade ihop & sen tog en promenad på stan. Nu är ju stan i Ronneby inte så stor men ändå ;)
Lite fika med vännerna innan hemfärd på efm.

En riktigt skön & välbehövd helg blev det. Många skratt & glada ansikten!

Möttes av keliga missar när vi kom hem. Ja å så ett par dm snö också på garageuppfarten & in till huset. Men kan  väl inte påstå att det var ngt större oväder när vi körde hem som alla varnade för. Snö & oplogade vägar är ju liksom vardagsmat här på ön nu. Konstigt att ngn ff blir förvånad tycker jag.

Idag är det en riktig slappardag ( som om jag gör ngt annat nu?), gjorde en sats mintkola förut & ska göra lite vit tryffel också. En tur ner till stan för & handla & poste best i efm men utöver det är det inga knop gjorda idag.
Ja lite eldning & ett par maskiner tvätt kanske.
Griljerade skinka nr 2 i morse också, gott gott! Julskinka till frukost , lunch & middag här nu ;)

Måste in till fastlandet imorgon el på onsdag, har en julklapp kvar insåg jag nu. Så himla svårt!
Har iaf lite julmat färdig ifall vi blir hemma över julen, bra att vara förberedd!
Nu blir det soffvila en stund med mina boxningshänder




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0