bak



Idag är det stora vita flingor som kommer ner från himlen =) Härligt!

Håller mig i köket idag pga ond höft så skönt att stå upp samt så blir det inte så många steg heller att gå. Julmusik, lite glögg & så dofterna av allt bak - ljuvligt!
Hittills har det blivit 3 sorters kola , havreformar med kolaknäck & så franska pepparkakor som jag gjorde degen till igår.
Hann slänga ihop en banankaka igårkväll också, hade några väl övermogna bananer i fruktskålen & de kom ju väl till pass. Skickade med sambon den idag så de har lite fika att mumsa på.


Julmarknad på lördag & jag har lovat att baka lite tills dess, ska ju ha smyckena med mig då & naturligtvis så har ju mitt viktigaste paket fastnat i ngn snödriva i Canada. Typsikt! Verkar som om jag inte får det förräns mitten på nästa vecka.
Har ju visning både lördag & måndag nu!

Ska ta en snabbis ner till stan senare om jag kommer ner i sätet i bilen vill säga, ska hyra film & lämna tillbaks några böcker på biblioteket.

Imorgonj är det BM besök igen. V 36 redan! Tyvärr verkar det inte som den lilla vill fixera sig neråt eftersom jag känner buffandet från huvudet rätt ofta under revbenen ;)
Vi får hoppas att en eventuell vändning hos läkaren går smärtfritt!
Fick igång vågen igår med, har lagt på mig 0.8 kg till visst. Händerna har ju svullnat ngt enormt på mig denna veckan så kan ju hoppas att det mesta är vatten ;)

På efm imorgon om inte snönyr , så blir det en tur till BB, ska på sådan ndär rundvandring & kika hur det ser ut. EFter det så blir det ytterligare ett besök på möbelaffärerna i jakt efter det perfekta matbordet.
Inte helt lätt alltså....
Sambon håller envist fast vid att behålla biljardbordet & lägga på skiva & enbart köpa till stolar men det är ju så himla stort!
Känns så onödigt att ta upp halva v-rummet för ett så stort bord & för att det ska kunnas spelas ett par ggr / år kanske framöver.... Vi får se hur det blir till slut ;)

2 tvättmaskiner är körda nu med, lakan & handdukar är nog det tråkigaste att tvätta. Eller nej förresten, strumporna! Fy alltså att det alltid ska vara ngn som tar den ena. Fattas alltid ngn strumpa efter jag tvättat, ha ha



Är höften & bäckenet OK på fredag blir det pyssel med Maria, 2 höggravida & båda har enorm foglossning. inte så svårt att föreställa sig hur vi stapplar fram som om vi vore 90+ & ingen av oss kan böja sig ned om vi tappar ngt *s*





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0