pengar



Lång dag igår & mkt trötta fötter när vi kom hem på kvällen.

Det var mkt folk men ingen kö in till Ullared, skönt! Hittade en hel del bra & ännu mer skräp. Blev lite besviken på utbudet denna gång men ett par kassar fick följa med hem iaf. Mest handlat blev scrapbookingprylar & underkläder & strumpor.
Sambon blev inte så imponerad & att få han att följa med fler ggr är nog omöjligt ;) Dåligt med herrsaker, förutom kläderna då men i övrigt tycker jag inte de ska göra reklam för nya hobbyavdelningen med verktyg mm. Största delen av den avd bestod ju av hund & hästsaker. Nä, bakläxa där tycker jag!
Hittade väldigt fina krukor men insåg att vi faktiskt inte behöver fler så det fick vara, likaså husgeråd mm men man kan ju inte köpa bara för att det är billigt heller. Så 2.5 stora kassar blev det där bara & under 2000 kr. Helt ok =)

Sen så blev det ju en väska i finaste väskaffären utanför & så en tur till Panduro outlet. Men oj så dyrt trots Outlet-skylten! Blev en liten påse där bara.

En korv & en glass innan vi for hemåt & en matpaus i värnamo.

Uppackning när vi kom hem & nu ligger det saker på hela v-rumsbordet. Ska tvätta mina nya fina dukar & de få kläder jag köpte (trosor, behå, strumpor & en kofta) , sen är det röj i köksskåpen.
Måste ta tag i huset nu i höst & rensa överallt om vi ska få plats med allt sen.

Har packat beställningar nu & har en hel drös som ska lämnas till turister nere i stan som beställt.
Roligt! =)

Sista dagarna för sommarerbjudandet nu så passa på & beställ!



Ikväll blir det Ruinen & konsert om vädret är bra vilket de lovat att det ska bli. Skoj!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0